Follow:

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine -suihkunaamio sekä kuorinta

Minulla on aina ollut aika hyväkuntoinen iho. Muutamaa isompaa stressinäppylää lukuunottamatta olen säästynyt teini-iänkin läpi pahemmilta finnikausilta, ja suurin ongelmani taitaa olla hiusrajan pienet hikinäpyt joita esiintyy etenkin kesäisin. Sanoisin, että ihotyyppini on normaali, joskin talvisin usein pintakuiva ja kesäisin hieman rasvoittuvampi/enemmän sekaihoon taittuva. Koska ihoni kunto on hyvä, olen ollut aina vähän laiska sen hoidossa. Päivävoide ja hyvä geeliputsari on täyttänyt tarpeeni monien vuosien ajan, satunnaisia naamioita ja kuorintoja lukuunottamatta.
Nyt ihan viimeisen puolen vuoden sisällä olen vasta alkanut kunnolla heräämään ihonhoitoon. Kaappiin on eksynyt monenlaisia purnukoita, ja olen saanutkin ihoni kosteustasapainon selkeästi paremmaksi. Pintakuivuus oli ongelma, jonka syvyyttä en oikeastaan edes tajunnut ennen kuin aloin sitä hoitamaan. Tällä hetkellä kasvoni ovat pehmeät, kimmoisat ja heleämmät kuin vuosiin aikaisemmin. Silmien alle nousseet juonteet, joita ehdin säikähtämään pari kuukautta sitten, hävisivät kuin itsestään heti, kun otin hyvän silmänympärysvoiteen käyttöön. Ei mikään ihme sinänsä, sillä ei näin nuoren ihon pitäisi vielä vahvoja juonteita “kerätä” kun kosteustasapaino on kunnossa.
Sain Why Not PR:ltä ison kasan tuotteita essenceltä kokeiluun, ja samasta paketista paljastui Neutrogenan suihkunaamio ja kuorinta. Nämä on suunniteltu nuoren, rasvoittuvan sekä sekaihon tarpeita ajatellen. Niinkuin juuri totesin, ei oma ihoni etenkään talvisin ole millään tasolla rasvoittuva tai edes sekaihoksi laskettavissa. Olen kuitenkin lähiaikoina koukuttunut pahasti erilaisiin naamioihin, enkä siksi voinut jättää tätäkään kaappiin kesää odottelemaan!

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In-Shower Mask on uudentyyppinen, jo 60 sekunnissa vaikuttava suihkunaamio. Se levitetään kosteille kasvoille, odotetaan minuutin verran suihkun höyryssä (odotellessa voi vaikka pestä vartalon tai huuhdella hiukset), ja huuhdellaan pyörivin liikkein lämpimällä vedellä. Tuotteen luvataan avaavan ihohuokoset ja syväpuhdistavan ihon pintaa. Samalla se poistaa ylimääräisen talin, vähentää kiiltoa ja pienentää ihohuokosten näkyvyyttä. Naamiota suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa viikossa.
Huom! Naamion syväpuhdistava vaikutus perustuu AHA-happoihin, joten aurinkosuojatuotteita tulisi muistaa käyttää hoidon jälkeen.
Koostumus on melko paksua ja seassa on runsaasti pieniä, kuorivia rakeita. Tuoksu tuotteessa on ihanan raikas, selkeästi erottuu mandariini ja lime. 
Ylläolevassa kuvassa vasemmalla otettu on ennen naamiota, ja oikealla oleva sen jälkeen. Suurin ero oli ihohuokosten supistuminen huulten yläpuolella ja nenän vierustoilla – tämän saattaa kuvistakin havaita. Iholle jäi myös ihanan raikas, virkeä olo pitkäksi ajaksi. Naamio ei myöskään kuivattanut liikaa, iho tuntui hoidetulta muttei lainkaan kiristävältä. 
Tosi kiva naamio kaikinpuolin, suurta plussaa nopeasta vaikutusajasta! Nyt muutamien käyttökertojen jälkeen on kuitenkin pakko todeta, että aktiiviseen käyttöön tämän uskaltaa ottaa vasta vähän lähempänä kesää – nyt tuote tuntuu vähän turhankin stydiltä. 
Kokeilin myös naamion kaverina tulleen kuorinnan, eli Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrubin. Tämän luvataan yhtälailla syväpuhdistavan ihoa (tällä kertaa salisyylihapon avulla) ja supistavan ihohuokosia. Lisäksi tämäkin tuote tekee ihon mattapintaiseksi ja luonnollisestikin poistaa ylimääräistä talia iholta.

Koostumukseltaan tuote on hieman juoksevampaa kuin aiempi, tanakka naamio, mikä tekeekin tämän levityksestä helpompaa. Tuoksu on sama tuttu, ihanan raikas. Rakeet (biohajoavat jojobavaharakeet) kuorinnassa ovat selkeästi suurempia kuin naamiossa ja niitä on huomattavasti harvemmassa. 
Itse tykkään vähän tiheämmässä olevista rakeista kuorivissa tuotteissa, mutta hyvin tämäkin ajoi asiansa. Iho jäi raikkaan ja hyvin puhdistetun tuntuiseksi, muttei myöskään tuntunut kiristävältä vaan ennemmin jopa kevyesti rasvatulta. Ihan päivittäiseen käyttöön en uskalla tätä (tai mitään kuorintaa) ottaa, mutta muutaman kerran viikossa tällä kuorii kasvot oikein mielellään. 

Molemmat tuotteet, ja sarjaan kuuluva puhdistusgeeli ovat saatavilla apteekeista, tavarataloista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Hintaa suihkunaamiolla ja kuorinnalla on suurinpiirtein 7,29€/150ml.
Onko Neutrogenan tuotteet teille tuttuja? Mitkä on teidän suosikkeja?

*** Naamio ja kuorinta saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Naamio kuulostaa kivalta ja sitä houkuttaisi kokeilla, mutta onkohan ne kuorivat rakeet muovia? Koetan vältellä niitä 🙂

  23.2.2017 at 17:20
 • Reply Nena Sofia

  Hei! Nyt täytyy todeta, että ihan 100% vedenpitävää vastausta mulla ei ole, vaikka kuinka koitin asiaan perehtyä. Eli juttuhan on niin, että missään tuotetta koskevissa tiedotteissa joita löysin ei suoranaisesti puhuta koko rakeista mitään (aloin jo hetkeksi kuvittelemaan että onko siinä edes niitä, mutta testasin taas kädelle ja kyllä muuten on) saati sitten kerrottaisi että mistä ne on valmistettu. Löysin kuitenkin vuonna 2013 julkaistun Johnson & Johnsonin (Neutrogenan valmistaja) tiedotteen muovirakeista, jossa luvataan että ne poistetaan kaikista heidän tuotteistaan vuoden 2017 loppuun mennessä, lisää täällä > https://www.safetyandcarecommitment.com/Ingredients/Microbeads

  Ja kun tämä tuote on vasta nyt vuoden alussa lanseerattu, olettaisin, ettei siihen ole muovirakeita lisätty – olisihan se aika homma alkaa suunnittelemaan koostumusta uudestaan heti myyntiin tuomisen jälkeen. Lisäksi tyyppailin voidetta kädelle voimakkaasti hieroen, ja selvisi, että rakeet kyllä liukenivat pikkuhiljaa. Olettaisin siis, että nyt on kyse jostain muusta kuin muovista! 🙂

  23.2.2017 at 20:24
 • Reply Maarit Uittamo

  Moikka, ja olen kuullut merkistä mutten ole kokeillut. Vaikuttaa ihan mielenkiitoiselta, varsinkin tuo suihkunaamio! Itse olen intohimoinen purkkifriikki ja ihonhoito on jo melkein uskonto..noh ei ihan, mutta ikä tekee aktiiviseksi ;).Tuo voisi olla keskellä viikkoa- tuote. Kovat treenit ja hikoilu kaipaavat sekä sitä hoitoa että kosteutta. Lauantai on pyhitetty pitkän kaavan kosteuttavalle naamiolle saunan yhteydessä, mutta tuo! Näkisin sen keskiviikkona tapahtuvaan hoitoon… hmm..kiitos vinkistä! Ihanaa päivää sinne 🙂

  24.2.2017 at 09:41
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla, että postaus kiinnosti! 🙂 Mä tässä koitan kovasti opettaa itselleni parempia rutiineja kasvojen ihonhoidon kanssa, ihan jo ennaltaehkäisevästikin. Jännästi tässä alkaa jo omanlaisensa ikäkriisi nostaa päätään tässä iässä, kun tajuaa, että kohta se alamäki alkaa 😀

  25.2.2017 at 20:12
 • Leave a Reply