Follow:

Roskiin meni! || Maaliskuu

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu, postaus sis. mainoslinkkejä

Päivän puheenaiheena on tällä kertaa maaliskuussa kertyneet kosmetiikkaroskat. Purkkeja ja purnukoita tyhjeni yhteensä 12 kappaletta, joista jokaisesta olisi tänään tarjolla ytimekäs miniarvio. Kuten yleensä, löytyy tästäkin joukosta niin hittejä kuin hutejakin. Pitemmittä puheitta, käydäänpä asiaan!

Meikit:

1. L’Oréal Paris Infallible Lip Paint / Matte, Wuthering purple*: Nämä Lorealin mattapunat muistuttavat kovasti Nyxin Soft Matte Lip Creameja, eli koostumus on pehmeän voidemainen eikä tuote kuivu huulille missään vaiheessa täysin. Tämän vuoksi se ei myöskään tunnu kovin kuivattavalta. Ikävä kyllä sarjan laatu vaihtelee vähän sävyittäin, esimerkiksi tämä violetti ei ollut mielestäni riittävän pigmenttinen vaan näytti huulilla vähän liian läpikuultavalta. 2,5/5

2. Viva La Diva Velvet Matte Liptint, Chocolate Mint: Nestemäinen mattapuna, joka muistaakseni oli hyvin pitkäkestoinen. Tässä oli ihanan voimakas minttusuklaan tuoksu. Ikävä kyllä sävy on kuivuttuaan liian harmahtava, ja se saa ihoni näyttämään kummalliselta. Sen takia tämä onkin jäänyt vähälle käytölle, ja oli päässyt menemään vanhaksi. -/5

3. Rimmel Apocalips, Shooting Star: Tämä on jäänyt käyttämättä inhottavan, huulia tahmaavan koostumuksen takia. 0/5

4. essence the cushion eyeliner, black: Sinänsä ihan kiva eyeliner, joka on sävyltään intensiivisen musta ja hyvin pitkäkestoinen. En kuitenkaan ihastunut siihen erityisesti, sillä väri kuivuu niin nopeasti että rajauksen piirtäminen on hankalaa. Tuote myös jämähtää siveltimeen helposti ja tekee niiden pesemisestä haastavaa. 2/5

Kasvojen ihonhoito:

1. Lumene Kirkas Cleansing Cream: Perusputsari jota käytin joko meikittömän ihon puhdistamiseen aamulla tai kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Voiteessa on kevyt, miellyttävä tuoksu, se vaahtoutuu maltillisesti ja huuhtoutuu hyvin. 150ml tuubi tuntuu vähän kömpelöltä käytössä, etenkin, kun voide oli hyvin riittoisaa tavaraa. 4,5/5

2. Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser: Hellävarainen puhdistusvoide, joka kuorii kasvojen ihoa kevyesti AHA-happojen avulla. Käytin tätä lähinnä ihon puhdistamiseen meikinpoiston jälkeen, sillä mielestäni sen puhdistustehot eivät riittäneet meikkien poistamiseen. Ihon se kuitenkin jätti puhtaan ja hoidetun tuntuiseksi, eikä kasvoni kaivanneet kuorintaa tavalliseen tapaan tätä käyttäessäni. Koostumus olisi saanut olla hieman paksumpi, nyt tuntui että tuote yritti hieman karata annostelun aikana. 3,5/5

3. Biotherm Wonder Mud: Minusta tuntuu, että erilaiset kasvonaamiot jäävät usein käyttämättä liian pitkän vaikutusajan takia. Aina tuntuu olevan niin kiire tai huono hetki, ettei niitä tule käytettyä. Tämä Biothermin Wonder Mud oli ihana poikkeus sääntöön! Suoranainen pikakaunistaja, joka kirkastaa ihon kolmessa minuutissa syväpuhdistaen ja kuorien sen pintaa. Mikäli sinäkin rakastat nopeasti vaikuttavia, tehokkaita naamioita, löytyy tätä Biothermin ihmemutaa Nordicfeeliltä. 5/5

4. Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence: Ihanaa lisäkosteutusta tarjoava, c-vitamiinin ja hyaluronihapon tehoja yhdistävä tiiviste. Tätä voi käyttää hoitonesteen tai ihon kuivuustasosta riippuen myös seerumin tavoin. Itse koin tiivisteen kosteustehojen riittävän omalle iholleni seerumina käytettäessä, mutta välillä kerrostin sen päälle vielä erillistä kosteuttavaa seerumia esimerkiksi iltaisin kun halusin oikein helliä ihoani. Erityisen miellyttävänä pidin tuotteen ohutta, mutta helposti käsiteltävää koostumusta ja raikkaan sitruksista tuoksua. Hinta pyörii siellä 30€ kieppeillä, mitä pidän hieman korkeana tällaiselle hoitonesteelle kun pullo ei kuitenkaan ole kovin suuri. Omani ostin laivalta tarjouksesta, mutta näköjään tätä saa hyvällä hinnalla Suomestakin. Esimerkiksi Cocopandalla tiiviste näyttäisi maksavan tällä hetkellä vain 19,95€. 4,5/5 

5. Maybeauty The Incredible Face Mask*: Näistä naamioista kirjoitin juuri tarkemmat kokemukseni tässä postauksessa. Käy ihmeessä kurkkaamassa ennen ja jälkeen kuvat! Olin yllättävän tyytyväinen tähän naamioon, vaikka pakkausmuoto onkin mielestäni vähän ärsyttävä. 4/5

6. Cien Nature Calendula Lip Balm: Tehokas huulivoide, jossa pidän erityisesti siitä, että se ei imeydy turhan nopeasti vaan jää pitkäkestoiseksi huulia hoitavaksi kerrokseksi. Tämä on siis loistava tuote esimerkiksi ulkoillessa tai nukkumaan mennessä. Kuten monia puikkomallisia huulivoiteita, tätä joutuu hetken hieromaan huuliin jos tykkää paksusta kerroksesta. Hinta-laatusuhteeltaan ihan älyttömän hyvä tuote, tämähän löytyy Lidlistä vähän päälle eurolla! 4,5/5

Muut:

1. Tilk! Love Me Hand Cream*: Jos kermaisen paksut koostumukset tai sitrustuoksut ovat heikkoutesi, tässä tulee unelmiesi käsivoide. Kuohkeaa appelsiinirahkaa muistuttava, tyrniöljyä ja mangovoita sisältävä käsivoide tekee ihmeitä kuiville käsille. Rakastin tätä erityisesti yökäytössä, sillä kädet tuntuivat hämmentävän pehmeiltä aamulla herätessä. Tilk! on virolainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteita voi tilata heidän omasta verkkokaupastaan. 5/5

2. L’Occitane 15% Shea Butter Ultra Rich Body Lotion: Tuhti vartalovoide, jonka imeytymisessä ei kuitenkaan mene koko päivää. Puuterisen kevyt tuoksu on miellyttävä, ja sheavoi tuntuu tekevän taikoja kuiville säärilleni. Tätä pitää saada lisää! 4,5/5

 

Montako kosmetiikkapurkkia sinä tyhjensit maaliskuun aikana?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Linda

  Oi toi Tilk!:n käsivoide kuulostaa ihanalta! Mulla oli pieni purnukka jotain toista heidän käsivoidetta vuosi sitten testissä ja se oli aivan ihanaa myös<3 Mä tykkään hurjasti noiden paksusta, moussemaisesta koostumuksesta 🙂 Essencen liner löytyy multa myös, tosin se on varmasti jo aika pahasti kuivunut kun en oo käyttänyt sitä herra ties koska viimeksi. Tykkäsin siitä, millaisen rajausjäljen sillä sai aikaan, mutta en jaksaisi millään jokaisen käyttökerran jälkeen olla pesemässä sitä sivellintä 😀 Sen takia se kai jäi käyttämättä lopulta.

  13.4.2019 at 08:22
  • Reply Nena Sofia

   Muistinkin että sä tykkäsit tosta essencen linerista! 🙂 Tää mun kappale oli myös tosi vanha, enpä kurkannut edes onko kuivunut kun meikkilaatikkoa siivotessa löysin. Mutta sille oli tosiaan syy, ettei tullut käytettyä. Tää ei vain ollut sopiva tuote mulle :/

   14.4.2019 at 11:00
 • Reply Sissi

  Mä kiinnostuin tuosta käsivoiteesta, koska virolainen luonnonkosmetiikka on <3 Täytyypä käydä tarkemmin tutkimassa!

  13.4.2019 at 08:24
  • Reply Nena Sofia

   Suosittelen lämpimästi 🙂 Mun pitäisi myös saada tätä lisää, varmaan täytän varastoja seuraavalla Viron-reissulla. Ihan mahtavaa tavaraa!

   14.4.2019 at 11:01
 • Reply Katri

  Tosta samasta locottainen vartalovoiteesta pidin kyllä myös itse kovasti, pitäisi koittaa tarkistella miten heillä on tarjouksia, joskos sieltä osuisi mieluisia tuotteita omalle kodalle 🙂

  13.4.2019 at 19:17
  • Reply Nena Sofia

   Joo, tarjouksia ajattelin itsekin bongailla. Voi miksi näiden pitää olla niin tyyriitä 😀

   14.4.2019 at 11:01
 • Reply Ansku

  Lumenen kasvoputsaria pyörittelinkin kaupassa käsissä, mutta en sitten ostanut kun purkki oli niin iso ja mietin onko se putsarina sitten kuitenkaan tarpeeksi tehokas.
  Tilk käsivoide alkoi kiinnostaa kovasti! Pitäisiköhän laittaa tilaukseen 😀

  13.4.2019 at 22:07
  • Reply Nena Sofia

   Joo, olisin saattanut toimia itsekin samalla tavalla, mutta taisi olla hyvässä tarjouksessa kun ostin 😀 Tilkin käsivoidetta en kyllä voi, kuin suositella! Tätä tulen varmasti hankkimaan lisää itsellekin 🙂

   14.4.2019 at 11:03
 • Reply Minna

  Lumenen putsarista en tykännyt ja piti ottaa se aika vauhdilla käyttöön, kun sen voiteen tuoksu tarttui puutereihin (ja puuteri tuoksuu yhä tuolle, vaikka on tietty omassa rasiassaan ja olen sitä jo käyttänyt) sekä koko lipasto tuoksui tuolle, suihkussa se lemusi tietty myös 😀 Onneksi se loppui jo viimeksi!

  15.4.2019 at 17:35
  • Reply Nena Sofia

   Ohhoh, siis nyt en käsitä! Mä en muista tän tuoksuneen mitenkään erityisen voimakkaasti, ainakaan sillain että se haju mihinkään tarttuisi 😮 Nyt tekisi mieli ostaa uusi että voisin nuuhkia, kun menin jo heittämään tuon roskiin 😀

   16.4.2019 at 09:49
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Mä olen tykännyt essencen eyelinerista, mutta se jää silti monesti kiireessä käyttämättä, koska pitäisi olla erillinen sivellin ja pestä sitä säännöllisesti 🙂

  16.4.2019 at 17:24
  • Reply Nena Sofia

   Joo, se tuo kieltämättä hommaan hidastavan lisävaiheen, joka ei innosta ainakaan kiireisenä arkiaamuna :/

   18.4.2019 at 12:58

  Leave a Reply