Follow:

Ystävänpäivän ihanimmat aletärpit 2021

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

ystävänpäivä ale kosmetiikka

Tänä viikonloppuna vietetään vuoden vaaleanpunaisinta juhlapäivää, eli ystävänpäivää! Suomessa ystävänpäivä keskittyy kaverien ja ystävien muistamiseen, mutta monelle se tarkoittaa myös romanttisia hetkiä oman rakkaan kanssa ja itsensä hemmottelemista. Lisäksi ystävänpäivä on muotoutunut yhdeksi tärkeäksi shoppailupäiväksi Black Fridayn rinnalle.

Kuten tiedätte, rakastan nettishoppailua (etenkin alemyyntien aikaan) ja olen taas kolunnut kaikki mahdolliset kosmetiikkaverkkokaupat läpi parhaiden tarjousten löytämiseksi. Tänään jaan nämä tärpit teillekin, ja pääsette hemmottelemaan omia ystäviänne (tai ihan vaan itseänne) ihanilla lahjuksilla!

Ystävänpäivän 2021 parhaat kosmetiikkatarjoukset

Moni verkkokauppa on markkinoinut omia ystävänpäivätarjouksiaan jo pitkin viikkoa, mutta kuten Black Fridaynakin, parhaat tarjoukset olivat jälleen vähän kiven alla. Isoimmat aleprosentit löytyivät outlet-myynneistä, joita ei suuremmin liputettu. Toisaalta löysin muutaman ohittamattoman tarjouksen myös ystävänpäivän kampanjoista!

Seuraavaksi listaan kaikki ihanat aletärpit ostopaikkoineen. Nämä eivät ole minkäänlaisessa tärkeysjärjestyksessä – se olisi mahdotonta, sillä alennukset vaihtelevat niin suurutensa kuin tuotevalikoimankin osalta. Toisessa paikassa saattaa olla poistuvia tuotteita hurjilla aleprosenteilla, kun taas toisesta paikasta voi ostaa toivottuja uutuuksia pienemmällä alella.

1. Kicks.fi: 20-30% alennus selektiivisestä kosmetiikasta

Kicksillä on nyt *mainio tarjous, jos hankintalistallasi on jotakin Urban Decaylta, Lancômelta, Biothermilta, Kiehl’siltä tai YSL:ltä.  Näiden merkkien tuotteista saa nimittäin 20% alennuksen jos ostoskorissa on kaksi tuotetta, tai 30% alennuksen jos ostoskorissa on vähintään kolme tuotetta. Itse mietin vähän tuota *Urban Decayn Ultra Violet -palettia, mutta en ihan vielä keksi, mitä kaipaisin sen kaveriksi. Huomatkaa muuten, että Kicks tarjoaa kanta-asiakkaille myös tuplapisteet kaikista ostoksista ystävänpäivään saakka!

2. Lookfantastic: Lahjaideoita -50% + CeraVe-kamppis

Lookfantasticin *ystävänpäivätarjouksesta löytyy meikki- ja ihonhoitotuotteita jopa 50% alennuksilla. Itse iskin silmäni tähän Natasha Denonan kasvopalettiin, mikä näyttää aivan liian houkuttelevalta! Muutenkin meinasin tehdä tilauksen Lookfantsulle, sillä ystävänpäivätarjouksen lisäksi heillä on kiva “ota 3 maksa 2” -kamppis *CeraVen tuotteista ja muun muassa sitä ihanaa *SA Smoothing Cleanseria on taas varastossa!

3. Oletkaunis.fi: Ystävänpäivän tarjouksia -20-50%

Oletkauniilta löytyy hurja määrä tunnettujen merkkien *kosmetiikkatuotteita jopa 50% alennuksesta. Ensimmäisiin yli 50€ tilauksiin saa myös lahjaksi Pulpe De Vien seerumin! Toki kaikkein suosituimmissa tuotteissa prosentit on pidetty maltillisina, mutta pienikin ale on hyödyntämisen arvoinen jos hankintalistalla on esimerkiksi jotakin Huxleylta tai Jeffree Starilta. Itse ihastelin myös Real Techniquesin uutta *Cashmere Dreams -sivellinsettiä, jota muun muassa Miia Johansson juuri kehui Instagramin puolella. Sen saisi nyt kutkuttelevaan 19€ hintaan!

4. Bearel: Kaikki ihonhoitotuotteet ja meikit -15-25%

Bearelin kamppis on myös melko maltillinen, mutta erittäin kattava. Korealaista kosmetiikkaa myyvä verkkokauppa juhlistaa nyt korealaista uutta vuotta minkä kunniaksi koko valikoiman *meikit ja ihonhoitotuotteet on laitettu tarjoukseen. Nyt siis kannattaa täydentää ihonhoitovarastoja – etenkin *sheet maskien ystäville tilaisuus on varsin otollinen!

5. Glitternisti: Osta 35€ – saat tilauksen tuplana!

Glitternistillä on jännä kamppis, jossa kaikki 35-100€ tilaukset pakataan tuplasisällöllä. Verkkokaupan valikoimasta löytyy laaja valikoima ihania glittereitä meikkaamiseen, sekä muun muassa hiuskoristeita ja irtoripsiä. Mikäli siis oikeasti haluat lahjoa ystäviäsi, Glitternisti on tehnyt sen helpoksi (ja halvaksi). Olettaen siis, että ystävilläsi on samanlainen maku kuin sinulla!

6. House of Organic: Luonnonkosmetiikan löytöjä jopa -76%

House of Organicilla ei ole ainakaan vielä varsinaista ystävänpäivän kampanjaa, mutta alebongailun lomassa löysin heidän hurjan outlet-osastonsa. *Sivulta löytyy muun muassa Whamisan, Zuiin ja Evolven luonnonkosmetiikkatuotteita huomattavilla aleprosenteilla varustettuna. Kannattaa kurkata etenkin, jos ihonhoitokaappi kaipaa täydennystä.

7. Cocopanda: Lähes kaikki vähintään -20% + lahjoja!

Cocopandalla on ystävänpäivän kunniaksi lähes *koko valikoima vähintään 20% alennuksessa! Tarjousten lisäksi kannattaa kurkata myös verkkokaupan *lahjapuoli, sillä esimerkiksi ostamalla Ofran tuotteita yli 29€:lla saa kaupan päälle neljän minihuulipunan setin. Nyt on hyvä hetki napata esimerkiksi joku ihana Ofran *highlighter, jos niistä on haaveillut!

Lisäksi muun muassa:

 • nobelta löytyy mukava kattaus *poistotuotteita jopa 60% alennuksella. Valikoima on vähän tylsä, mutta tarkistamisen arvoinen jos jotain tiettyä on hakusessa!
 • The Body Shop tarjoaa *kaikki lahjapakkaukset 20% alennuksella. Mukana muun muassa supersöpö ystävänpäivän sydänsetti ja monia merkin suosikkipakkauksia.
 • Luonnonkosmetiikan ystävälle löytyy kiva tarjous Twistbeltä, jossa alennukseen on laitettu *ihonhoidon minikokoja. Niiden avulla on helppo testata uusia tuotesarjoja ilman suurempia investointeja!

Hurjimmat tarjoukset julkaistaan usein vasta H-hetkellä, joten aion lisätä tähän juttuun myöhemmin paljastuvat alennukset, mikäli niitä viikonlopun aikana löydän. Voitte myös vinkata hyvistä tarjouksista kommenttien puolella!

Ihanaa viikonloppua ja onnea ystävänpäivän aleshoppailuun jos sitä harrastatte ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Ilona

  Mä hyödynsin Kosmos Beauty Labilta -30% alen kaikista tuotteista. En ollut aiemmin sieltä tilannut, mutta nappasin ihonhoitoa niistä kategorioista, mitä oli loppumassa 🙂

  13.2.2021 at 19:11
  • Reply Nena Sofia

   No hei wau toihan oli hyvä tarjous! Nyt siellä näyttääkin olevan jo valtaosa tuotteista loppuunmyyty 😀

   13.2.2021 at 22:25

  Leave a Reply