Follow:

Roskiin meni! || Marras-joulukuun loppuneet

(s) = Tuote saatu

Mitä teille kuuluu? Täällä on ollut aikamoista tohinaa arkiaskareiden kanssa, mitä on piristäneet uudet meikkihankinnat ja -testailut. Instagramin puolella olen suorastaan villiintynyt värikkäiden meikkien kanssa, joista olisi kiva tehdä pian juttua blogiinkin. Tänään katsastetaan kuitenkin pitkästä aikaa “roskakasaa” ja tyhjennetään tuota työpöydän nurkkaa purnukoista. Marraskuussa ehdin kuluttaa loppuun vain pari tuotetta, joten otetaan tällä kertaa kahden kuukauden tuotteet samassa satsissa.

Siirrytään asiaan pitemmittä puheitta. Tuttuun tapaan annan tuotteille sanallisen arvion sekä numeron väliltä 1-5.

Kasvojen ihonhoito:

1. Pure=Beauty Juniper Mist: Luonnonkosmetiikan kasvosuihke, jota on “terästetty” AHA-hapoilla. Suihke koostuu pääasiassa katajanmarjavedestä, glyseriinistä ja erilaisista marja- ja hedelmäuutteista. Tämän olisi tarkoitus kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, mutta kosteustehot jäivät vähäisiksi omalla talvi-ihollani. Käytin tätä vain iltaisin happojen takia, mutta aamulla iho tuntui aina vain kuivemmalta. Voisin kokeilla uudestaan kesällä, mutta nyt meistä ei tullut tovereita. Plussaa kuitenkin mielenkiintoisesta inci-listasta, miellyttävästä tuoksusta, kauniista pakkauksesta ja kevyestä suihkeesta.  2/5

2. Lavera Hydro Sensation Serum: Tämä Laveran seerumi sen sijaan oli äärimmäisen miellyttävä ja tehokkaasti kosteuttava tapaus. Eikä ihme, sillä inci-listan alkupäässä komeilee tuttuja nimiä kosteuttavien aineiden saralta: hyaluronihappoa, sodium PCA:ta, glyseriiniä, aloe veraa ja tietysti myös rasvatasapainoa ylläpitäviä raaka-aineita kuten skvalaania ja sheavoita. Miellyttävän merellisen tuoksun lisäksi seerumi saa plussaa näppärästä pumppupullosta ja vikkelästi imeytyvästä koostumuksesta. Ihan huipputuote! 5/5

3. Istree Hyaluronic Acid Toner Plus (s): Kasvoveden, hoitoveden ja seerumin roolia toimittava hyaluronihapponeste. HA on mukana viidessä eri molekyylikoossa, mikä mahdollistaa pitkäkestoisen kosteutuksen ihon eri kerroksissa. Kosteuttavan vaikutuksen huomaa helposti ja tämä tosiaan antaa potkua pintakuivan ihon hoitoon. Jostain syystä neste ei kuitenkaan imeytynyt erityisen hyvin, mikä hankaloitti esimerkiksi tuotteen kerrostamista. 3,5/5

Vartalonhoito:

1. Rituals The Ritual of Mehr loving body cream (s): No jösses. Ritualsin tuotteet on menneet minulta ohi tähän saakka, mutta nyt voin sanoa, että rakastuin! Tämä Ritual of Mehr -sarjan vartalovoide oli vastustamattoman ihana. Kermaisen paksu voide helli kuivaa ihoa suihkun jälkeen ja jätti keholle mielettömän kestävän, mausteisen sitruksisen tuoksun. Imeytyvyydeltään tämä ei tosin ollut kaikkein paras, mutta ei anneta sen häiritä. Aion ehdottomasti testata lisää sarjan tuotteita, tätä tuoksua jää ikävä! 4,5/5

2. The Body Shop Almond Milk Body Yogurt: Pikaisesti imeytyvä vartalon kosteuttaja, joka jättää ihon mattaisen pehmeäksi. Heitin tämän paksumman vartalovoiteen alle lisäkosteuttajaksi, mihin olin ihan tyytyväinen. Numeroa en kuitenkaan anna, sillä näytepussin perusteella tuotteelle on vaikea antaa kunnon arviota. Miinusta tämä saisi kuitenkin runsaasta alkoholipitoisuudesta ja silikoneista, jotka huijaavat ihotuntumaa todellista paremmaksi.

3. Herbina Fresh Cotton Antiperspirant: Herbinan dödö onkin vakkarikamaa loppuneissa. Ihanan pehmeä tuoksu, kestävä pito ja minimaaliset sotkut ovat syitä, joiden vuoksi nappaan tämän kerta toisensa jälkeen ostoskoriin. Plussaa vielä edullisesta hinnasta. 4,5/5

Hiukset:

1. Osis+ 3 Heat protection spray Flatliner: Nyt taidetaan tehdä historiaa tässä blogissa, sillä loppuneista löytyy eniten hiustuotteita verrattuna muihin kategorioihin! Tämä Osiksen suihke oli käytössäni pienen ikuisuuden, sillä en harrasta hiusten lämpömuotoilua kovin usein. Enimmäkseen tätä tuli suihkittua nutturaan, kun laitoin kiharat tekeytymään yön yli. Tässä on kuitenkin yksi suosikkituotteeni hiuksille, sillä se pidentää selvästi kiharan kestoa ilman minkäänlaista tuotetuntua tukassa. Samalla kuontalo saa lisää kiiltoa. Ehdottomasti jatkoon! 5/5

2. MacUrth Henna Jauhe Voimakkaan punainen: Huh, nyt kun käytin välissä Radicon hennaa, oli paluu MacUrthiin suoranainen shokki. Tämä onkin todella karkeasti jauhettua, eli väri rapisee päästä, levittyy hankalammin ja huuhtoutuukin huonosti. Toki väri tarttuu yhtälailla hyvin, mutta ensi kerralla ostan kyllä toista merkkiä. 3/5

3. Osis+ 1 Mattifying volume powder Dust it: Ihan kamala hiuspuuteri. Tämä ei anna tukalle lähes mitään pitoa ja volyymikin on minimaalista. Sen sijaan puuteri tahmaa hiukset ja tekee niistä nopeasti rasvaisen näköiset. Käytin loppuun hampaat irvessä, mutta ei tätä voinut käyttää jos perään ei suihkinut kuivashampoota. 0/5

4. Sim Sensitive System4 Hydro care conditioner: Oikein pätevä hoitoaine, joka kosteuttaa ja silottaa hiuksia pitkäkestoisesti. Plussaa tuoksuttomuudesta ja kätevästä pumppupullosta. Aiemmin tämä on ollut tukalleni pelastus, mutta nyt huomasin, että tarvitsin rinnalle myös hiuksiin jätettävän hoitotuotteen. Ei siis tämäkään ihmeitä tee hamppulatvalle, joka on pahasti kampaajan tarpeessa. 4/5

Muut:

1. Purple tree Papaya Miracle balm: Hyvin perinteinen, vaseliinipohjainen “jokapaikanvoide” kivalla papaijantuoksulla. Tuubi aukesi kärjestä puolivälissä, mikä hankaloitti käyttöä. Muuten hyvä tuote kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pehmittää karheaa ihoa ja tasapainottaa kosteustasapainoa. Mainio esimerkiksi huulille yövoiteiden levityksen jälkeen. 3/5

2. Colosé Crème Pour les Mains Käsivoide: Yksi lempikäsivoiteistani ja samalla yksi suosikkini Colosélta. Tämä on sieltä tuhdimmasta “päiväkäsivoiteiden” päästä, eli auttaa nopeasti vähän korpumpiakin käsiä, mutta ei ota ikuisuutta imeytyäkseen. Plussaa ihanan mausteisesta, feminiinisestä tuoksusta joka säilyy iholla pitkään. Tuubi saisi olla hitusen pienempi, nykyinen 150ml on hieman hankala käsilaukussa. Tuote itsessään on kuitenkin loistava. 5-/5

3. Urban Decay Hi-Fi Shine Lipgloss “Fuel” (s): Kaunis kiilto, joka antaa huulille korallista sävyä ja kevyttä hohdetta. Mukava, ei-tahmainen koostumus ja pitkäkestoinen sävy. Näiden pitäisi pullistaa huulia, mutta efekti oli mielestäni hyvin minimaalinen. Huulilla kuitenkin tuntuu pientä kihelmöintiä ja kiilto tuoksuu selvästi minttuiselta. 3,5/5

Oliko tässä teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  Pistin tuon laveran seerumin ostolistalle, vaikka lähentelee varmaan loppuvuotta se hetki, kun voin oikeasti ostaa seerumin käyttööni. Mulla on ollut tuosta Rituals Mehr-sarjasta aiemmin foam-tyylisenä kasvovoide ja nyt on tuo sama voide (pukki toi :D) ja tuo on aivan ihanan tuoksu. Tuo voide on täydellistä. Hieman jäi tahmaiseksi pinta, mutta kosteuttaa siis hyvin kun laittaa ennen yötä -ei sovi semmoseksi aamupäivällä suihkun jälkeen levitettäväksi. Olen käyttänyt noita Purple tree ja muita pikkutuubeja joita on kertynyt jalkoihin, juuri viimeyöksi laitoin vastaavaa miracle balmia ja on vielä nyt vähän tahmaiset jalat 😀 Hyvä kosteuttaja siis kuiville. Tosi kivasti loppuneita. Itseä kiinnostaisi myös testata Colosén tuotteita, mutta minusta on kiva tilata tuotteita joita saa “vähän kaikkialta”. Coloselle joku pop up liike pystyyn kesäksi? 🙂

  25.1.2022 at 07:38
  • Reply Nena Sofia

   Hei ihana kuulla että säkin oot tykännyt tuosta Ritualsin voiteesta! Ja tota Laveraa tosiaan kannattaa testata 🙂 Hyvä vinkki muuten tuo Colosén pop-up, sellainen olikin vuosi sitten Helsingissä mutta voi olla, että niitä toteutetaan toistekin 🙂

   25.1.2022 at 09:00
 • Reply petra

  Lavera, the Body Shop ja Herbina ovat joskus löytäneet tiensä minunkin kosmetiikka kaappiini, joskaan ei näissä tuotteissa mitä sulta loppui 😀 Ihan vieraita tuotteita siis, mutta nää listaukset on kyllä hauskoja! en ole kosmetiikka bloggaaja, mut melkein tekisi mieli itsekin tehdä tällaisia 😀

  26.1.2022 at 18:22
  • Reply Nena Sofia

   Hei mutta, sehän on kivaa jos tuli vastaan ihan uusia tuotteita! Kannattaa ehdottomasti tehdä omaankin blogiin vastaavia listoja jos aihe kiinnostaa. Ei kai tuo blogin teema nyt niin kiveen hakattua ole, tai ainahan voit kysyä lukijoiltasi kiinnostaisiko kosmetiikkajutut 🙂

   26.1.2022 at 21:36
 • Reply Linda/Lipstick Love

  Mulla on myös ollut samanlainen UD:n huulikiilto, mutta mua inhotti se viileä, kihelmöivä tunne huulilla enkä lopulta kovinkaan paljon tota sitten käyttänyt. Ritualsin tuotteet on tosi ihania ja mäkin olen pitänyt hurjasti tosta vartalovoiteesta<3 Oon myös samoilla linjoilla TBS:n vartalojogurteista – tykkään niiden kevyestä, geelimäisestä koostumuksesta varsinkin kesällä, mutta eihän noi incit oikein jaksa vakuuttaa 😀

  28.1.2022 at 06:09
  • Reply Nena Sofia

   Ai, voi harmi! Mä just tykkäsin siitä, eikä ollut mun mielestä kovin voimakas verrattuna moniin muihin pullistaviin huulikiiltoihin. Mutta nää on kyllä makuasioita, ymmärrän ettei kaikki välitä 🙂 Ja hei onpa mukava, että säkin oot samoilla linjoilla noista vartalojugurteista. Olin oikeasti aika pettynyt, kun aloin lukemaan inci-listaa :/

   31.1.2022 at 08:37

  Leave a Reply