Follow:

Tammikuun lakkaukset

Oikein ihanaa helmikuun ensimmäistä päivää kaikille! Tammikuu hujahti ohi kuin siivillä, ja nyt olisikin aika tehdä tuttuun tapaan katsaus viime kuun lakkauksiin – samalla höpistään vähän tulevasta.
Tammikuun lakkausten saldoksi jäi seitsemän kappaletta, jos mukaan ei lasketa pelkkiä swatcheja. Postauksia kertyi kuitenkin 18, osa näistä oli viime vuoden koostejuttuja, osa tuote-esittelyjä, osa meikkipostauksia ja osa koostui puhtaasti neuvoista ja vinkeistä. Sanoisin, että aika mukavan vaihteleva kuukausi postausten osalta! Oletteko te samaa mieltä, vai olisitteko kaivanneet lisää juttuja jostain aiheesta?
Koristeltuja lakkauksia tosiaan toteutin yllä näkyvät seitsemän, missä värit ja tekniikat vaihtelivat oikein mukavasti. Lempparini näistä ovat ylärivin ensimmäiset MLP-kynnet, ihan jo pelkästään haastavuutensa vuoksi! Myös värikkäät pilkuttelu-kynnet olivat todella mieluisat. Vähän tylsemmiksi eikä niin mieluisiksi jäivät ylärivin kolmannet NCLA:n Unicorn Cityn päälle toteutetut koristelut, jotka ovat jälkikäteen katseltuna mielestäni melko “pliisut”.
Ensi kuussa olisi tarkoitus jatkaa monipuolisempaa linjaa postausten suhteen, ja kuvioihin astuukin pari uutta kuukausittaista postausta. Mahdattekohan jo arvata, että mistä voisi olla kyse?
Hilpeää helmikuuta juuri Sinulle! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

7 Comments

 • Reply mirka

  Niin paljon ihania lakkauksia! Oikein kivaa helmikuuta myös sinne! 🙂

  1.2.2017 at 08:02
 • Reply Marppa

  En ole mikään MLP-fani, mutta se nousee mullakin suosikiksi näistä. Unicorn Island on todella kaunis lakka, ja poni ihan äärettömän taitavasti maalattu. Toki nuo muutkin lakkaukset on hienoja.

  Ihanaa helmikuuta myös sinulle! <3

  1.2.2017 at 17:42
 • Reply Marppa

  Niin ja jatka vaan tätä samaa linjaa. Kiinnostavia aiheita, kauniita toteutuksia, hyviä kuvia ja mukavaa tekstiä on ilo lukea ja katsella.

  1.2.2017 at 17:50
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentäs, kiitos paljon Mirka! ♥ 🙂

  2.2.2017 at 14:16
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Marppa, ihanan kattavasta kommentistasi! Kiva kun jaksoit nähdä vaivaa ja vastailla vähän kysymyksiini samalla 🙂 Blogi on niin pitkään ollut pelkästään kynsiin painottunut, että välillä vähän jännittää mitä te lukijat mahdatte olla mieltä täällä tapahtuvista muutoksista. Mukavaa kuitenkin huomata, ettei ketään ainakaan suuresti häiritse blogin uudet tuulet!

  Kiitos vielä erityisesti kauniista kehuistasi! ♥♥

  2.2.2017 at 14:26
 • Reply Sanna Salo

  Herranjestas kun on ihania ? mä tykkään erityisesti noista toisista, sekä noiden liilojen kynsien erikoisemmasta lakkauksesta. Upeeta!

  2.2.2017 at 20:05
 • Reply Nena Sofia

  Voi jestas, kiitos! ♥♥ Ihanaa kuulla että tykkäät 🙂

  4.2.2017 at 09:31
 • Leave a Reply