Follow:

Helppo geelilakkaus kotona Bluesky -tuotteilla

*Kaupallinen yhteistyö: Cesarsshop

Geelilakkaus kotona aloituspaketti

Tänään sukelletaan kotona tehtävien geelilakkausten maailmaan! Moni blogini seuraaja tietää, että kynnet ovat tärkeä osa identiteettiäni. Muistan jo lapsena ihailleeni äitini pitkiä, tyylikkään punaisia mantelikynsiä. Teini-iässä yritin kasvattaa omia kynsiäni, mutta turhauduin touhuun nopeasti ja opettelin tekemään akryylikynsiä. Siitä tarinasta alkoi matkani tämän blogin kanssa, joka lopulta johti luonnonkynsien hellään hoitoon ja rakennekynsistä luopumiseen.

Kun olin oppinut hoitamaan kynsiäni ja pitämään ne luonnostaan pitkinä, en halunnut enää “fuskata” vahvistusten kanssa. Minusta oli jännittävää, kun tuntemattomat ihmiset luulivat lakattuja luonnonkynsiäni rakennetuiksi! Lisäksi olin koukussa kauniisiin koristeluihin ja lakkasin kynsiäni hengästyttävän usein – välillä jopa päivittäin. Tästä johtuen en koskaan kokenut vetovoimaa geelilakkoja kohtaan.

Kun siirryin opiskelijasta täysipäiväiseen työsuhteeseen toiselle paikkakunnalle, vapaa-aikani väheni silmissä. Samalla myös into kynsien lakkausta kohtaan hiipui. Nyt olen pyrkinyt lakkaamaan kynnet kerran viikossa, jotta ne pysyisivät edes jotenkin suojattuina. Koristelut eivät kuitenkaan houkuttele, sillä ne tuntuvat aivan liian työläiltä verrattuna siihen, miten vähän aikaa ne kestävät kauniina.

Kokeilussa Bluesky Geelilakat

Kun lakkasin kynsiäni ahkerasti, tein useita blogiyhteistöitä suomalaisen Cesarsshop -kynsitarvikeliikkeen kanssa. Ilokseni yhteistyömme jatkuu jälleen, sillä minulle tarjottiin mahdollisuutta testata Bluesky -geelilakkasarjaa! Kärsittyäni viimeisen vuoden ajan katkeilevista kynsistä ja lohkeilevista kynsilakoista, innostuin ideasta välittömästi. Niin pääsin testaamaan tätä, kynsipiireissä kovia kehuja kerännyttä Bluesky Geelilakka Aloituspakettia.

Tässä postauksessa kerron teille hieman Bluesky -brändistä, esittelen aloituspakkauksen sisällön ja kerron, miten geelilakkaus tehdään kotona sekä miten kauan geelilakat kestävät kynsillä. Samalla näytän aloituspakkauksen sävyt kynsilläni ja jaan hieman vinkkejä geelilakattujen kynsien koristeluun! Nyt kannattaa ottaa mukava asento, sillä asiaa riittää.

Bluesky Geelilakka aloituspaketti

Bluesky tuotesarja

Bluesky on ammattilaisten kriteereihin suunniteltu geelilakkasarja, joka tarjoaa helppokäyttöiset tuotteet salonkien lisäksi kotilakkaajille. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia, jonka tunnustaa myös The Vegan Society ja PETA. Geelilakkojen koostumus on 7-free eli ne sisältävät vähemmän tunnetusti haitallisia kemikaaleja kuin monet muut kynsilakka- ja geelilakkasarjat. Blueskyn geelilakoissa on panostettu erityisesti korkeaan laatuun, kestävyyteen, helppokäyttöisyyteen ja turvallisuuteen. Ne ovat nousseet kansainväliseen suosioon etenkin siksi, että tuotteilla voidaan tehdä geelilakkaus kotona ja saavuttaa salonkitasoinen lopputulos!

Blueskyn jatkuvasti kasvavaan valikoimaan kuuluu satoja geelilakkasävyjä koti- ja ammattikäyttöön, aloituspakkaukset, rakennegeelit, koristelutarvikkeet, työvälineet ja jopa tavalliset ilmakovetteiset kynsilakat.

Bluesky Geelilakka Aloituspaketti

Blueskyn geelilakkoihin voi tutustua helposti merkin aloituspaketin avulla. Paketti sisältää kaiken mahdollisen, mitä tarvitset ensimmäisiin geelilakkauksiisi.

Geelilakka-aloituspaketti sisältää:

 • 24W LED lamppu
 • Aluslakka 10ml
 • Päällyslakka 10ml
 • 3 värilakkaa: nude Musk Pink 10ml, punainen Pillar Box Red 10ml, musta Blackpool 10ml
 • 20 kpl kertakäyttöisiä puhdistuslappuja
 • Kynsiviila 100/180 grit
 • Buffausviila 100/180 grit

Aloituspakkauksen mukana toimitetaan kolme tyylikästä geelilakkasävyä. Nude, musta ja punainen lakkasävy sopivat moneen tilanteeseen ja riittävät alkuun mainiosti. Kun tekniikka tulee tutuksi, voit kasvattaa omaa kokoelmaasi edullisesti uusilla lakkasävyillä, joita Cesarsshopilla myydään hintaan 15,90€/kpl.

Upea vaihtoetu aloituspakkauksen ostajille

Onko aloituspaketissa joku sävy, joka tuntuu mielestäsi tylsältä? Ei huolta! Cesarsshop tarjoaa kaikille aloituspaketin ostajille upean vaihtoedun. Voit vaihtaa yhden pakkauksen värilakkasävyistä mihin tahansa toivomaasi sävyyn! Valitse vain toivesävysi verkkokaupan hurjasta valikoimasta ja kerro tilauksesi viestikentässä, minkä aloituspakkauksen sävyistä haluaisit vaihtaa. Vaihto tehdään täysin veloituksetta yhdelle sävylle/aloituspakkaus.

Sain itse valita yhden lakkasävyn aloituspaketin kaveriksi ja kokeiluun pääsi säkenöivän sininen Deep Royal Blue. Ehkä sinäkin ihastut tähän? Kurkkaa sävy kynsillä postauksen lopusta!

Bluesky geelilakkaus kotona

Bluesky geelilakkaus kotona

Nyt on aika siirtyä olennaisimpaan osaan, eli siihen, miten tehdään geelilakkaus kotona! Itsehän jännitin, että homma olisi hirveän hankalaa ja hidasta. Siksi yllätyin, kun aloituspaketin mukana toimitetut ohjeet olivat hädin tuskin A4-liuskan mittaiset.

Lakkaus onnistui niin sanotusti käden käänteessä, vaikka olinkin ensi kertaa asialla. Itse suoriuduin prosessista noin puolessa tunnissa, mikä oli ainakin puolet vähemmän, kuin tavallisten kynsilakkojen kanssa. Aikaa säästyi, kun lakkakerrokset kovettuivat uunissa ilman pitkää odottelua.

Näin teet geelilakkauksen
 1. Kynsien pohjatyöt on syytä tehdä huolellisesti, jotta geelilakat kestävät pitkään. Aluksi kynnet viilataan haluttuun muotoon ja kynsinauhat työnnetään paikoilleen esimerkiksi metallisella kynsinauhatyöntimellä. Seuraavaksi buffataan kynnen pinta kevyesti aloituspaketin buffausviilalla. Ole erityisen tarkka kynsinauha-alueella! Lopuksi kynnet puhdistetaan huolellisesti mukana toimitetuilla Cleanser wipes -puhdistuslapuilla.
 2. Aluslakka levitetään ensin yhden käden kynsille. Pyyhi siveltimestä ylimääräiset lakat pullon reunaan ja levitä kynsille hyvin ohuet kerrokset. Aluslakka kovetetaan LED-uunissa käyttämällä 30 sekunnin ajastinta.
 3. Värilakka levitetään heti, kun uunin ajastin sammuu. Pyri jälleen mahdollisimman ohuisiin kerroksiin ja koveta jokainen kerros 60 sekunnin ajastimella. Täysi peittävyys saavutetaan 2-3 kerroksella.
 4. Lakkaus viimeistellään top coatilla. Levitä ohut kerros ja koveta 60 sekunnin ajan. Aloituspakkauksen päällyslakka jää kovetuksen jälkeen tahmaiseksi, kynnet pitää siis lopuksi putsata Cleanser wipeseilla.

Tärkeää: Mikäli geelilakkaa osuu iholle, putsaa se ennen kynsien kovetusta. Tämä onnistuu esimerkiksi asetoniin kastetulla siveltimellä!

geelilakan kesto kynsillä

Blackpool (kolme kerrosta) heti lakkauksen teon jälkeen ja kahden viikon kuluttua.

Kuinka kauan geelilakkaus kestää

Blueskyn lakkojen kerrotaan kestävän hyvänä noin 2-3 viikkoa, mutta halusin nähdä totuuden omin silmin. Kokeilin siis ensin aloituspakkauksen mustaa Blackpool -sävyä ja toteutin sillä kahden viikon kestotestin. Testin tulokset näkyvät yllä olevassa vertailukuvassa ja puhuvat varmasti puolestaan! Kahden viikon aikana vain kynsien kärkiin muodostui lähes huomaamatonta kulumaa ja pinnan kiilto himmeni hieman.

Huoleton arki geelilakoilla

Sen lisäksi, että lakkaus pysyi ihailtavassa kunnossa koko kahden viikon rupeaman, se piti myös kynteni ehjinä. Totta puhuakseni en varonut kynsiä lainkaan, vaan kävin muun muassa keilaamassa testin aikana. Siitä huolimatta kynteni kestivät niin pienet kuin suuretkin kolaukset, eikä lakkaus murentunut edes kahden jo ennestään liuskoittuneen kynteni päältä!

Eniten hämmästyin, kun ensimmäisenä iltana avasin märän auton oven. Otteeni lipesi ja tunsin, kuinka etusormeni kynsi taittui muljahtaen sormen yläpuolelle. Säikähdin tietysti heti, että kynsi (tai useampi) olisi katkennut. Yllättäen niin ei kuitenkaan käynyt, vaan sekä kynsi että lakkaus säilyivät täysin virheettöminä! Tässä tuli todistettua, että kauneuden lisäksi geelilakat antavat kynsille huimasti lisää kestävyyttä arjen “uhkatekijöitä” vastaan. Elämästä tuli suorastaan huoletonta, kun pitkiä kynsiä ei tarvinnutkaan enää varjella!

kuinka kauan geelilakkaus kestää

Kärkikuluma kahden viikon kestotestin jälkeen

Swatch-kuvia Bluesky geelilakoista

Kestotestin jälkeen pääsin swatchaamaan loput aloituspakkauksen sävyt. Aluksi esitellyn mustan Blackpool -sävyn lisäksi pakkaukseen kuului vanhaan roosaan taittava nudesävy Musk Pink sekä sykähdyttävä tummanpunainen Pillar Box Red. Kuten Blackpool, myös nämä sävyt peittivät kynnet jo kahdella kerroksella. Vaaleampi Musk Pink vaati vielä kolmannen kerroksen, jotta pitkien kynsieni kärjet eivät kuultaisi läpi. Lyhyemmillä kynsillä kaksi kerrosta riittää varmasti.

Bluesky geelilakka swatch Musk Pink, Pillar Box Red

1. Musk Pink: 3 kerrosta | 2. Pillar Box Red: 2 kerrosta

Bluesky swatch Deep Royal Blue

Deep Royal Blue: 2 kerrosta

Vaikka aloituspaketin sävyt ovat kauniita, halusin testata myös valitsemaani kimaltavan sinistä Deep Royal Blue -sävyä. Jellypohjainen glitterunelma peitti täydellisesti kahdella kerroksella ja asettui kynsille miellyttävän tasaisesti. Yksi kerros päällyslakkaa riitti silottamaan kynsien pinnan, vaikka lakka suorastaan pursusi glitteriä! Pakko sanoa, että tämä on yksi upeimmista sinisistä lakoista, joita olen koskaan käyttänyt. Näitä kynsiä tekisi vain mieli tuijottaa.

Bluesky Deep Royal Blue swatch

Geelilakattujen kynsien koristelu

Tämän lakkauksen halusin myös koristella, sillä koin sen vihdoin palkitsevaksi puuhaksi: kun lakkaus pysyy pitkään kauniina, ei koristeluihin käytetty aika tunnu hukatulta. Geelilakkojen koristeluun on muuten tuhottomasti mahdollisuuksia! Esimerkiksi Blueskylta löytyy valtava valikoima erilaisia koristelutarvikkeita kuten folioita, geelimaaleja, efektipulvereita, leimaustarvikkeita ja vesivärikyniä. Sarjan omat koristelutuotteet ovat edullisia ja täysin yhteensopivia aloituspakkauksen geelilakkojen kanssa. Ne eivät siis vaikuta lakkojen pysyvyyteen.

Blueskyn koristelutarvikkeiden lisäksi kynsiä voi koristella jo kotoa löytyvillä tarvikkeilla. Esimerkiksi siirtokuvia voi käyttää siten, että liotettu kuva kiinnitetään kovetetun värilakan tahmaiseen pintaan. Kun siirtokuva on kuivunut, lisätään ja kovetetaan top coat.

Koristelussa on hyvä muistaa, että geeli tarttuu parhaiten omaan tahmaansa tai buffatulle pinnalle. Jos siis joudut putsaamaan värilakan tahman tehdäksesi koristeluja, muista buffata kynnen pinta!

Koristelu akryylimaaleilla ja ilmakovetteisilla kynsilakoilla

Akryylimaalit soveltuvat hyvin myös geelilakkausten koristeluun. Poista värilakan tahma, buffaa kynnen pinta ja tee haluamasi koristelut. Lopuksi kynsi viimeistellään top coatilla. Myös ilmakovetteista kynsilakkaa voi käyttää, mutta sen tulee antaa kuivua erityisen hyvin ennen top coatin lisäämistä. Suuret määrät kynsilakkaa vaikuttavat top coatin pysyvyyteen ja kostea kynsilakka voi aiheuttaa kupruilua. Jos huomaat lakkojen pysyvyydessä ongelmia, se voi johtua tekemistäsi koristeluista.

Vinkki: Mikäli haluat vaihtaa koristeluja usein, voit käyttää geelilakkoja pelkästään kynsien vahvistamiseen. Esimerkiksi aloituspaketin Musk Pink -sävy toimii kauniina pohjana mille tahansa ilmakovetteiselle värilakalle. Päälle lisätyt kynsilakat voi poistaa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella ilman, että geelilakkaus vaurioituu.

geelilakkaus kotona

Muut Bluesky -tuotteet

Otetaan tähän loppuun vielä muutama käytännöllinen apulainen Blueskylta, jotka saatat kokea tarpeellisiksi! Aloituspakkauksesta löydät kaiken, mitä geelilakkaukseen tarvitset, mutta muistakin tuotteista voi olla iloa harrastuksen jatkuessa.

 1. Bluesky Removal WrapsKoska Bluesky geelilakat ovat soak off -lakkoja, ne poistetaan asetonissa liottamalla. Helpoimmalla pääset kuitenkin merkin omilla Removal Wrapseilla! Foliovuoratut pussukat sisältävät lapun ja poistonestettä. Kynnen pinta buffataan ja kynsi sujautetaan pussukkaan. Kymmenen minuutin vaikutusajan jälkeen geelilakan voi kuoria kynnen päältä vaikka omalla peukalonkynnellä tai appelsiinipuutikulla. Nämä oli tosi näppärät! Riittoisa 200 kpl pakkaus maksaa 14,90€.
 2. Bluesky Cuticle OilMikäli haluat tosissasi kasvattaa omia kynsiäsi, ne kaipaavat myös hellää hoitoa. Blueskyn kynsinauhaöljy on ravitseva manteli-, jojoba- ja riisiöljyn seos. Se sisältää myös antioksidanttista E-vitamiinia ja rauhoittavaa bisabololia. Ohutkoostumuksinen öljy imeytyy vikkelästi ja pitää kynnet notkeina sekä kynsinauhat pehmeinä! 10ml pullo maksaa 12,90€.
 3. Bluesky Nail Art Pen SetJos olet vasta aloittamassa kynsiharrastusta, tulet tarvitsemaan rutkasti näppäriä siveltimiä, dotting tooleja ja muita työvälineitä. Nämä Blueskyn kaksipäiset muotoilukynät ratkaisevat monta pulmaa! Niiden silikoniset sivellinpäät sopivat erilaisten tuotteiden levittämiseen, sotkujen pyyhkäisyyn kynsinauhalta ja esimerkiksi strassien kiinnittämiseen. Metallipäillä voit tehdä yksinkertaisia pilkkukoristeluja tai kokeilla kuivamarmorointia! Kolmen muotoilukynän setti maksaa 10,90€.
 4. Bluesky Premium viilat: Aina kun työskentelet kynsien parissa, tehokas viila on homman A ja O. Aloituspaketin viiloilla pääsee jo pitkälle, mutta niiden uusimiseen kannattaa varautua. Blueskyn premium viilat ovat vähän vankempaa tekoa ja selvästi ammattilaatuisia. Puolikuumainen muotoilu helpottaa tarkkaa työskentelyä ja viilat kestävät hyvin desinfioinnin sekä rankemmankin viilaamisen. Suosittelen ostamaan heti ainakin 240 grittisen viilan, joka on kaikkein hellävaraisin luonnonkynsien lyhentämiseen. Yhden viilan hinta on 3,90€.

Bluesky geelilakkaus kotona

Yhteenvetona sanoisin, että Bluesky aloituspakkaus on timanttinen setti kaikille, jotka haaveilevat kestävistä kynsikoristeluista. Näillä tuotteilla geelilakkaus syntyy helposti kotona ja lopputuloksesta saa ammattilaistyötä vastaavan. Kestävät lakkaukset pitävät kynnet suojassa, ehkäisten niiden liuskoittumista ja katkeilua. Turvalliset, HEMA-vapaat tuotteet ovat vapaasti kuluttajien tilattavissa ja niiden käyttöön löytyy runsaasti vinkkejä ja videoita maahantuojan verkkokaupasta sekä merkin omalta Youtube-kanavalta. Itse olen täysin myyty tälle konseptille ja haaveilen jo uusista, jännittävistä lakkasävyistä!

Hinta ja saatavuus

Tässä postauksessa esitelty Bluesky Geelilakka Aloituspaketti maksaa 105,00€. Aloituspaketin jälkeen voit täydentää valikoimaasi uusilla värilakkasävyillä, jotka maksavat 15,90€/10ml. Merkkiä maahantuo Cesarsshop, jonka verkkokaupasta löytyy ällistyttävä määrä geelilakkoja, työvälineitä ja koristelutarvikkeita! Tutustu koko Bluesky -valikoimaan täällä.

Verkkokaupan lisäksi aloituspaketin voi hankkia Cesarsshopin upeasta liikkeestä, Kynsilakkataivaasta. Kynsilakkataivas sijaitsee Helsingissä osoitteessa Vilhonkatu 4. Siellä pääset rauhassa tutustumaan tuotteisiin ja näet kaikista lakoista tehdyt swatchit livenä!

Alekoodi Cesarsshopille

Mikäli innostuit kokeilemaan geelilakkoja, voit käyttää tilauksessasi alennuskoodia NENASOFIAS. Saat sillä 10% alennuksen kaikista Cesarsshopin tuotteista 4.11. saakka!

Oletteko te kokeilleet geelilakkoja?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Minna M.

  Moi, kiitos hyvästä esittelystä. En ole kokeillut geelilakkoja mutta ne kuulostavat hyvältä. Näistä tuo sininen lakka on tosi kaunis 🙂

  2.11.2021 at 20:06
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos kommentista, ihana kuulla! 🙂 Tuo Deep Royal Blue on kyllä uskomattoman upea <3

   4.11.2021 at 20:13
 • Reply Mimosa

  En itse käytä geelilakkoja, mutta täytyy sanoa, että nyt kiinnostuin 😀
  Oli kattava, hyvä teksti aiheesta.
  Tuo sininen lakka on kyllä jäätävän hieno :O

  6.11.2021 at 15:11
  • Reply Nena Sofia

   Eikä, onpa kiva kuulla! Kiitos kommentista 🙂 Tämä sininen on kyllä upea, ja vielä upeampi livenä 😀

   8.11.2021 at 21:50

  Leave a Reply