Follow:

Melkein käärmeennahkaa

Olin jo muutaman päivän pyöritellyt päässäni ideaa käärmeennahkakuvioisista kynsistä, kun lopulta toissailtana ryhdyin sitten hommiin. Ongelma kynsien kanssa oli vain se, etten ollenkaan tiennyt, miten kuvion toteuttaisin. Youtube, josta yleensä löytyy vastaus kaikkeen, ei tällä kertaa antanut mitään tyydyttävää apua tilanteeseeni joten jouduin selviytymään siitä ihan omin avuin. Vähän mentiin lopulta metsään muttahei, tämä oli ihan ensimmäinen kokeilu ja kyllähän näitä ehtii harjoitella!
Kaivoin siis Googlesta esille kuvia punaisesta käärmeennahkakuviosta, sillä kynsillä oli jo valmiiksi punaista (nimettömissä poikkeuksena kerros Essencen mustaa Black is backia, muilla kolme kerrosta Kone Helsingin Red Flagia*). Päädyin lähestymään tavoitettani akryylimaalien avulla, ja sekoittelin valmiiksi sopivia sävyjä oranssinpunaisesta ja mustasta Mont Marten tuubista minigrip-pussin päällä. 
Sitten sotkin kuvioita keskisormiin Roubloffin 1 & 0 -koon koristelusiveltimillä, ja Seche Vitellä viimeistellyn lopputuloksen näette kuvissa. En oikeastaan osaa sanoa näistä mitään, muuta kuin että jokin meni vikaan. Yritin siis toteuttaa kuviota läheltä katsottuna, mutta ehkä se olisi saanut olla vielä vähän pehmeärajaisempi? Tai vielä tarkempi? Älkää huoliko, yritän kyllä uudestaan ja koitan miettiä, miten sen saisi oikeasti näyttämään käärmeennahalta. 

Kynnethän sitten viimeistelin vielä kasalla lasistrasseja, ja kyllähän näillä ihan viihtyy. Oikeastaan nuo keskisormien kuviot näyttävät vähän jonkinsortin ruutuhuivin kuosilta, joten kun ei mieti liikaa niin näistä melkein jopa tykkää. Vai mitä olette mieltä? ♥ 


Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

*** Kone Helsingin lakka saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

19 Comments

 • Reply PS

  Onkohan viivat liian suoria, ettei näytä ihan luonnolliselta läheltä katsottua? Hyvältä näyttää kuitenkin, käsinmaalattu sekä kaikki yhdessä. 🙂

  9.11.2016 at 09:32
 • Reply Diana A

  Voin laittaa sulle lähikuvan oikeasta käärmeen nahasta niin voit ottaa mallia 😉 Nätiltä tuo lakkaus näyttää silti, hyvin sointuvat yhteen =)

  9.11.2016 at 10:02
 • Reply Charming Nails

  Tosi hienot, itse en osaisi 🙂

  9.11.2016 at 10:49
 • Reply Heidi

  Mä kokeilin joskus kahdella erikokoisella tyllinpalalla, siis silleen töpötellä sienellä sen tylliverkon läpi jos hiffaat? Ensin isompireikäsellä ja tummemmalla lakalla ja sit pienempi reikäsellä ja vaaleammalla lakalla.Pinkkipantteri blogissa Nannella pitäs olla muistaakseni näihin käärmeennahka kynsiin jonkin sortin ohjetta tai ainakin hän on joku vuosi sitten tehnyt tällä tyllisysteemillä kynnet 🙂 Mut joo-o, kyllä mä saan tästä sunki kokeilusta jonkun sortin käärmeennahka fiiliksen 😀

  9.11.2016 at 12:14
 • Reply Heidi

  Kävin ettiin niitä kynsiä tuolta Nannen blogista, niin löysin omatki kynnet, mut ne oli kyllä leimaamalla tehty, sit muistin et ne tyllikynnet ei koskaan onnistuneet mulla 😀 Tässä osoite niihin Nannen kynsiin: http://pinkkipantteri.blogspot.fi/2012/10/snakeskin-nails.html

  9.11.2016 at 12:25
 • Reply souffei

  Onpas ihanat ja blogisi vaikuttaa kivalta! Jään seuraamaan 🙂 https://sinisophie.blogspot.fi

  9.11.2016 at 16:45
 • Reply Sole/nailOxtail

  Älyn nätti väriyhdistelmä ja kiva koristelu, tykkäystä täältä 🙂

  9.11.2016 at 23:08
 • Reply Milla

  Vautsi mitkä kynnet! 🙂

  http://millatt.blogspot.fi/

  10.11.2016 at 06:08
 • Reply Nanne

  Hyvältä näyttää! ♡
  Sain näistä kynsistä idean pikkujoulukynsiin, musta + punainen + samanväriset strassit ;D

  10.11.2016 at 10:47
 • Reply Nena Sofia

  Joo, koitin häivytellä niitä loppuvaiheessa mutten ihan onnistunut – ehkä ensi kerralla. Kiitos kuitenkin ihanista kehuista! ♥

  10.11.2016 at 18:40
 • Reply Nena Sofia

  Mä luulen että iso moka mulla kävi tosiaan jo siinä, että lähdin jäljittelemään punaista käärmeennahkakuviota enkä varsinaista lähikuvaa käärmeennahasta, eikä siksi lopputuloksestakaan voinut kovin aidon oloista tulla. Eli laita siis ihmeessä, jos vaan jaksat! 🙂 nsurakka@gmail.com

  Kiitos kehuista! ♥ 🙂

  10.11.2016 at 18:42
 • Reply Nena Sofia

  …ihan varmasti ainakin oppisit 🙂 Kiitos! ♥♥

  10.11.2016 at 18:43
 • Reply Nena Sofia

  Oii kiitos vaivannäöstäsi ♥♥ Olipa jännä idea, ja näyttivät tosi hienoilta nuo Nannen kynnet! 🙂 Tosin en osaa sanoa, miltä tuollainenkaan puna-mustana näyttäisi? Voi olla isoin ongelma oikeasti noissa värivalinnoissakin, kun sitten pitäisi näyttää erityisen aidolta sen kuvion että ensimmäinen mielikuva olisi tosiaan käärmeennahka kun värit ei ole luonnolliset. Pitää varmaan ensi kerralla kokeilla jotain ruskean sävyjä 🙂

  10.11.2016 at 18:50
 • Reply Nena Sofia

  Herttinen, paljon kiitoksia! ♥ Ihanaa kuulla että tykästyit blogiini, tervetuloa seurailemaan 🙂

  10.11.2016 at 18:52
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentään, paljon kiitoksia! 🙂

  10.11.2016 at 18:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂

  10.11.2016 at 18:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Nanne! 🙂 ♥

  Ja hei ihan mahtavaa, että sait idean jalostettua eteenpäin! Kuulostaa ihanilta pikkujoulukynsiltä ♥

  10.11.2016 at 18:53
 • Reply Tinkerbell

  Tosi upeet :)! Mulle tuli tosta käärmeennahkakynnestä mieleen metallinen ramppi/liuska. Sellanen ku on pyörätuoleja ym. varten portaissa!

  14.11.2016 at 19:44
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia! 🙂 Hauska mielleyhtymä, ja oikeastaan tosi istuvakin! Nyt mäkin nään näissä ihan selkeän rampin 😀

  16.11.2016 at 16:21
 • Leave a Reply