Follow:

Inspiraatioviikko || Better Nail Day

// Kuluvalla viikolla blogini täyttää kolme vuotta, ja sen kunniaksi kaivoin kuusi erityisen inspiroivaa blogia esille! Viikon tarkoitus on tarjota pläjäys positiivista energiaa tulevaa kaamosta vastaan, ja tartuttaa teidät uudenlaisilla ideoilla ja ajatuksilla talven varalle ♥
Blogit esittelen kynsikoristelujen välityksellä, lisää teemaviikon taustasta voit lukea tästä postauksesta. //

Aika pamauttaa viimeinen blogi eetteriin! Inspiraatioviikon blogiesittelyt saavat päätöksensä tänään (pysykää silti vielä kuulolla, huomenna synttärihulinat jatkuu!) esiteltävän Better Nail Dayn jälkeen. Koska BND oli pitkään blogini sivupalkissa yhdessä muiden seuraamieni blogien kanssa, ja koska blogini seuraajat ovat yleensä kovin kiinnostuneita kynsistä, rohkenen veikata että tämä blogi on monelle vanha tuttu! Vaan eipä tätä helmeä voinut esittelemättä jättää vain siksi, että muutkin siitä tykkää 😉

 

Better Nail Day on siis aikuisen naisen tyylikäs kooste kynsistä ja kauneudesta. Blogin takaa löytyy Tea, joka kirjoittaa tekstejään hyvin ammattimaisella tyylillä, kuitenkaan omaa persoonaansa missään nimessä unohtamatta.
Ei ole meinaan ihan yksi tai kaksi kertaa, kun olen saanut nauraa vedet silmissä hänen jutuilleen! Harmittaa, ettei blogissa ole tunnistetta “kahvit näppikselle”, sillä otsikkojen perusteella on ihan mahdotonta jälkikäteen muistaa, missä kaikkialla naurua ei voinut pidätellä. Joka tapauksessa lupaan, että kun nyt alat lukemaan postauksia tästä hetkestä taaksepäin, ei mene kauaa, ennen kuin tajuat mitä tarkoitan!

Yksi kauppakeskukseen eksymisestä kertova postaus oli painunut mieleeni erityisen hyvin, ja sen Tea oli näköjään otsikoinutkin osuvasti. Vaikka ei saisi nauraa toisen kömmähdyksille, linkkaan teille tämän postauksen kuitenkin. Saatte sitten itse päättää, että itkeäkö vai nauraa. Mutta kuulemma Tea oli tapaukselle itsekin jälkikäteen naureskellut, eli älkää ottako huonoa omaatuntoa jos hymyilyttää! (Jälkikäteen löysin vielä toisenkin, eli jos kaipaat aamun piristystä, lukaise myös “101 tapaa pilata lakkaus, osa 1”.)

Tealla on ylipäänsä ihanan positiivinen tunnelma postauksissaan, ja toki aihekin on ainakin itseäni niin innostava että johan sitä inspiroituu jo pelkästä blogin avaamisesta! Tean kuvissa on myös sitä jotain, jonka eteen voisin vaikka myydä sieluni tienristeyksessä. No en ehkä ihan, mutta kyllä niitä kelpaa ihastella!
Tean kynsistä en sitten viitsi edes aloittaa, sen verran monta positiivista adjektiivia keksisin, ettei kukaan jaksaisi edes skrollata tämän postauksen loppuun!

Lisäksi Better Nail Day tarjoaa oikeasti hyödyllisiä tuote-esittelyjä, joissa voi luottaa bloggaajan rehelliseen mielipiteeseen. Aika monta ostosta on tullut vuosien varrella tehtyä tämän blogin innostamana, ja yhteenkään en ole pettynyt.

Tean kynnet ovat aina siistit ja tyylikkäät. Lakkaukseeni nappasin Essien siniharmaan, jonka olen alunperin Tean suosituksesta ostanut. Ja onhan se ihana!

 

Näiden kynsien kanssa kävi kämmi jos toinenkin, ja aloin jo suunnittelemaan postausta nimeltä “totuus leimaamisesta” viimeaikaisten mokien perusteella. Koska lopulta kynsille saatiin kuitenkin jotenkin siedettävät leimadecalit, jäi postaus vielä kirjoittamatta. Mutta voi olla, että palaan asiaan kun seuraavan kerran päätän hakata päätäni leimauslaattaa vasten. 

Lakkauksesta tuli muuten lopulta aikas sievä, kyllä tätä tuli ihasteltuakin kun alkuärsytyksestä pääsi yli! Ja koska sävymaailma näissä on hyvin BND-tyylinen ja lakkaus on Tean tapaan yksinkertaisen tyylikäs, veikkaan, että olen jopa onnistunut tavoitteessani! Vai mitä sanoo raati, tulisiko näistä mieleen Better Nail Day -blogi?


Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Essie – Tinted Love*
Murretun sininen creme: Essie – Pedal Pushers
Kermanvaalea creme: essence – dream on*
Glittertopperi: Sinful Colors – Agaci
Leimauslakka: essence – stampy white
Pikakuivattaja: Kiara Sky Fast Dry Top Coat*

Päällyslakka leimadecaleissa: essence – gel look plumping TC
+ Delush Polish Enchanted DP01 -leimauslaatta*

*** Tähdellä merkityt saatu

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Suvinen

  Ihana lakkaus <3

  22.10.2017 at 10:22
  • Reply Nena Sofia

   Paljon kiitoksia! <3

   22.10.2017 at 21:55
 • Reply Anniina

  Aivan ihanat lakkaukset! ♥.♥
  Tosi hyvin oot onnistunut vangitsemaan inspiraation lähteen kynsille. 🙂

  22.10.2017 at 10:52
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Anniina! ♥ Ihanaa kuulla että oot sitä mieltä! 🙂

   22.10.2017 at 21:55
 • Reply Sissi

  Lakkaus on todella kaunis ja teksti ja kaikki sai mut aivan mykkyrälle. Ihana teemaviikko, olen todella iloinen ja otettu että sain olla osa sitä. Kiitos <3

  22.10.2017 at 11:41
  • Reply Nena Sofia

   Pysähdyinpäs lukemaan sun kommenttia useammaksi kerraksi, tuli tosi hyvä mieli siitä! Kiitos ♥ Tällaisia kuvauksia toisten blogeista oli oikeasti uskomattoman vaikeaa kirjoittaa, mutta sun blogin kohdalla mulla teksti syntyi vähänkuin itsestään. Sitä on tullut niin kauan seurattua että sanottavaa riitti, ja piti oikein rajoittaa omaa runosuonta ettei ihan romaania synny :’D

   22.10.2017 at 21:58
 • Reply Kata

  BND on kylla yksi parhaista kynsiblogeista ja Tea ehdottomasti yksi mun(kin) kynsi-idoleistani. Hyvin voisin kuvitella nuo kynnet myos Tean tekemiksi. ♡

  25.10.2017 at 05:29
  • Reply Nena Sofia

   No mä olen niin samaa mieltä sun kanssasi! Mahtavaa, että kynnet myös muistuttaa Tean tekemiä 🙂

   25.10.2017 at 19:20
 • Reply Nanne

  No nyt tuli tuttu blogi vastaan 😀 Mieki olen seuraillut Tean blogia jo useamman vuoden 🙂
  Ja kynsistä tulee todellakin Better Nail Day -blogi esille, älyttömän onnistuneet kynnet ♡
  Oli mukava tää siun teemaviikko, lisää tällaisia! ;D

  25.10.2017 at 12:18
  • Reply Nena Sofia

   Hahaa, jes! 😀 Kiitos ihanista kynsikehuista! ♥ Ja hienoa myös kuulla, että koko teemaviikko kiinnosti! Kyllä mä taas teemaviikkoilen, kunhan keksin kivan aiheen ja saan sille raivattua tilaa kalenteriin. Nää on yllättävän työläitä 😀

   25.10.2017 at 19:40
 • Reply Tinkerbell

  Todellakin tulee better nail day näistä kynsistä mieleen! Aivan ihanat<3 tää teemaviikko oli tosi kiva! Tiesin ennestään vaan Anniinan blogin ja tietysti myös better nail dayn.

  31.10.2017 at 02:31
  • Reply Nena Sofia

   Hei jes, ihanaa kuulla! Kiitos paljon ihanista kehuista! <3

   31.10.2017 at 09:27

  Leave a Reply