Follow:

Dermosil Faces – maaliskuun uutuuksia ihonhoitoon

Tervehdys ja ihanaa keskiviikkoa kaikille! ♥ Tänään keskitytäänkin ihonhoitoon ja tutkitaan Dermosil Faces -linjan raikkaita uutuuksia. 
 
Dermosil Faces -ihonhoitosarja siis kasvoi maaliskuun alussa muutamalla uudella tuotteella, joista osaan olen päässyt itsekin tutustumaan. Näistä täysin uusia lanseerauksia olivat Intense Hydrating Mask ja Purifying Clay Mask -naamiot sekä Cleansing Mousse ja Clay Cleanser -puhdistusaineet. Lisäksi sain kokeiluun Moisturising Cream Light -kasvovoiteen ja Anti-stress seerumin, jotka ovat kuuluneet valikoimaan jo ennestään mutta nyt maaliskuusta alkaen ne ovat olleet saatavilla edulliseen settihintaan.  Tuotteet olen saanut käsiini kuun alussa, ja ne ovat olleet osana ihonhoitorutiiniani siitä lähtien. Nyt ajattelin jakaa teillekin hieman kokemuksiani näistä uutuuksista!
Dermosil Faces -setti (14,90€) sisältää kasvovoiteen Moisturising Cream Light sekä seerumin Anti-stress Serum. Molemmat ovat koostumukseltaan kevyitä ja nopeasti imeytyviä, ja niiden kerrotaankin sopivan monelle nyt kevään kynnyksellä kun käyttöön voi alkaa ottamaan jo vähän keveämpiä ihon kosteuttajia.
“Anti-Stress Seerumi pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ja väsynyttä kasvojen ihoa. Se auttaa rasittunutta ihoa rauhoittumaan ja tuo iholle miellyttävän raikkaan tunteen. Seerumi kosteuttaa ihoa ja tekee sen vastaanottavaiseksi muille ihonhoitotuotteille, kuten Kosteuttava Kasvovoide Lightille. 
 
Kosteuttava Kasvovoide Light antaa kasvojen iholle kevyttä mutta pitkäkestoista kosteutusta ja auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Korkealaatuisen voiteen ainesosat vahvistavat ihon omaa hyaluronihappo- ja keramidituotantoa ja ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta.”
 
Molemmat tuotteet ovat ominaisuuksiltaan erittäin viilentäviä, ja siihen tuntemukseen olenkin näiden myötä rakastunut. Mikään ei ole ihanampaa kuin raikastaa kasvoja aamuisin oikein kunnolla, ja iho myös tuntuu näiden käytön jälkeen yllättävän kosteutetulta! Seerumi imeytyy ihan hujauksessa, ja sen päälle voi levittää kasvovoiteen lähes samantien. Siinä välissä ehtii vaikka nopeasti kampaamaan hiukset, kun voidekin on jo imeytynyt ja voi siirtyä meikkipohjan työstämiseen.
Iltaisin käytettynä seerumi on sen sijaan omaan makuuni turhan virkistävä, ja kasvovoidekin saisi olla tuhdimpi. Siitä syystä näistä on noussutkin suosikkejani nimenomaan aamukäytössä.

 

Uusista kasvonaamioista löytyy niin intensiivisesti kosteuttava (Intense Hydrating Mask, 8,50€) kuin syväpuhdistavakin (Purifying Clay Mask, 8,50€) vaihtoehto.
 
“Dermosil Kosteuttava naamio tekee kasvojen ihosta pehmeämmän ja antaa elinvoimaa. Geelimäinen koostumus tuntuu kevyesti viilentävältä iholla. Kosteuttava naamio sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia, kuten ihoa kiinteyttävää, kosteuttavaa ja rauhoittavaa taikapähkinävettä sekä kosteuttavaa glyseriiniä. Naamion sisältämät kasviperäiset sokerit, kuten xylitoli, auttavat sitomaan kosteutta ihoon.”
Lupaukset kuulostavat hyviltä, ja ainakin omalla kohdallani ne toteutuivat täysin. Kosteuttavia naamioita en ole aikaisemmin kovin paljoa käyttänyt, mutta tähän jäin ihan täysin koukkuun. Monesti kotiin tullessani kävin heti ensimmäisenä pesemässä meikit ja levittelemässä naamion paikoilleen. Kymmenen minuutin ja huolellisen huuhtelun jälkeen olo oli kuin uudestisyntyneellä. Sitä raikkautta ja ihon pehmeyttä on vaikeaa edes kuvailla! Tämä on myös selkeästi parantanut pintakuivan ihoni tilaa ja vähentänyt näppylöiden muodostumista. Aion jatkaa tämän käyttöä uskollisesti!
Savinaamio sen sijaan ei noussut omassa käytössäni suureksi hitiksi, sillä vaikka se puhdistikin kasvot hyvin, en voi kieltää etteikö iho olisi tuntunut kiristävän kuivalta huuhtelun jälkeen. 3-5 minuutin vaikutusaika tuntui myös pelottavan lyhyeltä, en ikinä onnistunut huuhtelemaan sitä oikeaan aikaan ellen istunut kylpyhuoneessa odottelemassa koko vaikutusaikaa. Dermosilin sivuilla tuotetta kuvataan näin:
“Rasvaisen ihon hoidossa on tärkeää pyrkiä normalisoimaan ihon talineritystä ja puhdistaa epäpuhtaudet iholta tehokkaasti. Avuksi kannattaa ottaa Dermosil Savinaamio, joka syväpuhdistaa ihoa. Savinaamio sisältää aitoa savea, joka imee rasvaa ja talia. Savinaamio sisältää myös taikapähkinävettä, joka kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa, kosteuttavaa glyseriiniä sekä kevyesti kuorivaa ja puhdistavaa salisyylihappoa. Naamion sisältämät kasviperäiset sokerit, kuten xylitoli, auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja huolehtimaan ihon kosteustasapainosta.”
 
Ensimmäisessä lauseessa kerrotaankin jo, että tätä savinaamiota suositellaan rasvaiselle iholle – en siis oikeastaan kuulu kohderyhmään. Uskon kyllä, että tästä voisi olla hyötyä monelle vähän rasvoittuvamman ihon omaavalle.

 

Lisäksi ihonpuhdistukseen lanseerattiin kaksi uutuutta, maitomainen saviputsari Clay Cleanser  (7,90€) jonka luvataan syväpuhdistavan ihoa sekä hellävaraisempi puhdistusvaahto Cleansing Mousse (6,90€).
Clay Clenseria suositellaan enemmän rasvoittuvalle iholle, ja se vaikuttikin vähän turhan tymäkältä kasvoilleni. Parin kokeilun jälkeen aloin jännittämään oman ihoni kuntoa, ja jätin putsarin odottelemaan kesää jolloin ihoni on enemmän rasvoittumiseen taipuva.
Cleansing Moussea sen sijaan suositellaan myös kuivaihoisille hellävaraisuutensa vuoksi. Tästä tykkäsinkin, vaahto tuntui puhdistavan kasvot huolellisesti ilman kiristävää tunnetta. Tätä olen käyttänyt välillä myös kasvojen puhdistusharjan kanssa, ja senkin kanssa se on toiminut mainiosti.
Yllä näkyy vielä kaikkien tuotteiden koostumukset. Näissä on muuten kaikissa miellyttävän pehmeä tuoksu, joka viipyy iholla vain hetken. Ei jää leijailemaan koko päiväksi kasvoille, siitä suuri plussa!
Herättivätkö nämä teissä kiinnostusta?
 
*** Tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Mimosa

  Sain kuvaston mukana näytteen tuosta Clay -naamiosta ja en kyllä ostaisi täysikokoista. Tuntui ihan Herbinan kasvonaamiolle, joka on 3 in 1 ja ns. perusnaamio. Tuo kuivuikin sellaiseksi normaaliksi, ei niin kuin savinaamiot yleensä (tai saven määrä on tuossa vaan niin pieni).

  29.3.2017 at 15:09
 • Reply Jonna H.

  Mä tykkään tosi paljon näiden tuotteiden ulkonäöstä ja varmasti tulen joskus kokeilemaan, kun tilaan miehelle taas pari tuubia Face Extraa. ^_^

  29.3.2017 at 17:29
 • Reply Sanni Miettinen

  Multa löytyy tuo kosteuttava naamio, toimii tosi hyvin! Toimisikohan tämä yönaamionakin jos levittäisi ohuemman kerroksen¨:D

  29.3.2017 at 18:38
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Ihana tuo viimeinen kuva missä näkyy tuotteiden koostumukset :D. Mä olen kohta jo käyttänyt Clay cleanserin tyhjäksi ja se toimii hyvin omalla sekaihollani raikastavana putsarina.

  30.3.2017 at 09:08
 • Reply Nena Sofia

  Okei, kummallista! Mutta no, ihmisillä on niin erilaiset ihot ja ihotyypit ettei kaikki tosiaan voikaan sopia kaikille. Itsellenihän tuo tuntui turhankin voimakkaasti puhdistavalta 😀

  1.4.2017 at 08:08
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla! 🙂 Muakin kiinnostaisi moni muukin tän sarjan tuote, pitää jossain kohtaa kasailla jonkinlaista tilausta tuonne 🙂

  1.4.2017 at 08:17
 • Reply Nena Sofia

  No se kyllä toimii ja on iiihana! ♥ Mä en ole yönaamiona kokeillut, mutta muutamia kertoja oon kyllä antanut vaikuttaa lähemmäs tunnin ajan telkkaria katsellessa eikä ainakaan mitään pahaa ole tapahtunut – päinvastoin 🙂

  1.4.2017 at 08:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 😀 Kiva kuulla että se toimii sulla! 🙂

  1.4.2017 at 08:28
 • Leave a Reply