Follow:

Postaustoiveita?

Huomenta ihanaiset!

Sadan lukijan raja blogissani on rikkoutunut, whippii! Huomasin tämän jo eilen, mutta kun kiireessä julkaisin eilisen postauksen, unohdin koko jutun täysin.

Mutta tämä on oikeasti mahtavaa! On upeaa kirjoittaa tätä blogia jokaiselle teille ja kommunikoida teidän kanssanne kommenttiboksien puolella. Olin jo aikaisemmin äärettömän iloinen ja ylpeä 65:sta lukijasta, jotka blogiani lukivat, ja nyt riemullani ei olekaan enää rajoja! Kiitos kaikille kiinnostuksestanne blogiani kohtaan <3
Lukijoita blogiini on kuitenkin ilmestynyt lähiaikoina todella paljon reippaammin kuin yleensä sillä tietoisuus tästä blogista on selvästi kasvanut arvonnan myötä. Haluaisinkin nyt kuulla teiltä uusilta, ja tietysti vanhoiltakin lukijoilta, että mitä te haluatte nähdä lisää?

Lähiaikoina tulen jokatapauksessa esittelemään useita haastekynsiä, käsinmaalailuja ja luultavasti pari tutoriaaliakin kun niitä on toivottu. Lisäksi tulen kertomaan enemmän omia kuulumisia muun postailun yhteydessä, sillä se on jäänyt vähän taka-alalle. Ulkoasuakin olen uudistamassa lähitulevaisuudessa, ja senkin suhteen saa esittää toiveita.

Siispä mitä täysin uutta haluaisit nähdä blogissani/mitä vanhaa haluaisit nähdä lisää? Entä onko jotain, mitä et missään nimessä enää haluaisi nähdä täällä?

 
 
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Tasmanian tuholainen

  Olen kerran yrittänyt tehdä vesimarmoroinnin, mutta seurauksena oli vain ja ainoastaan ihan järkyttävä sotku.
  Muistanko väärin, että oli jokin kuivamarmorointikin olemassa? Tai sitten vaan tässä marmoroinnin kohdalla aivot menevät totaalisesti lukkoon.
  Kahden värin marmoroinnista olisi kiva saada postaus, esim. väreillä musta ja valkoinen. Muutkin käy! 🙂

  5.2.2015 at 11:32
 • Reply Emmi

  Onnea lukijoista! 🙂
  Tutoriaaleja ois kyllä tosi kiva nähdä, kiva että niitä on tulossa! Sun käsinmaalailutkin on niin upeita, että niitä lisää!

  5.2.2015 at 15:52
 • Reply nailOxtail

  Onnea onnea, lukijat on ihania, ilman niitä ei jaksaisi ja kiitos sulle kun aina jaksat piipahdella 🙂

  5.2.2015 at 19:37
 • Reply Jasmina

  Kivalta kuulostaa tulevat jutut!! Ja lukijat on niin mahtavia <3 Oikea ilonaihe kaikki ihanat ihmiset ruutujen takana!

  5.2.2015 at 20:25
 • Reply Sarah

  Moikka! Osuvasti tuli tämä postaus pyyntö ja onnea paljon rajan rikkomisesta! Varmasti ihan huikea fiilis (: Olen jo jonkun aikaa lukenut sun blogia ja on ollut ihanaa löytää bloggari, joka postailee nimenomaan kynsistä (: Olisi mahtavaa tietää enemmän miksi aloitit blogaamisen tekemällä The Liebster Award kyselyn, joka löytyy täältä -> http://saraphina.fi/liebster-award/. The Liebster Awardin ideana on siis löytää uusia luettavia blogeja (:

  5.2.2015 at 21:16
 • Reply Outi

  Onnea lukijoista! Tutoriaalit olisi ihan mahtavia. Varsinkin videomuodossa olisi kiva nähdä jotain ihan perusjuttuja käsinmaalauksesta(viivat, koukerot ja esim miten kädet kannattaa tukea että saa sellaisen tukevan otteen eikä kädet tärisisi) toki videointi voi olla aika työlästä…

  5.2.2015 at 21:50
 • Reply Nena Sofia

  Kyllä, kuivamarmorointikin on tekniikka, eli marmorointia ilman vettä. Sen voi toteuttaa suoraan kynnelle lisäämälle useita lakkoja samaan aikaan kynnelle ja niiden ollessa vielä märkiä marmoroida esim dotting toolilla niihin kuvioita. Toinen tapa on tehdä kuivamarmorointi on lisäämällä lakkoja esim. minigrip pussin päälle, marmoroida kuvio ja antaa kuivua. Tämän jälkeen kuvion päälle voi sutia kerroksen päällyslakkaa ja antaa jälleen kunnolla kuivua, jonka jälkeen kuvio irrotetaan varovaisesti pussin päältä, leikataan oikeaan muotoon ja kiinnitetään kynnelle top coatin avulla.
  Voin jossain vaiheessa tehdä mielelläni jonkinlaisen kattavamman postauksen marmoroinnista, vaikken siinä ihan mikään mestari olekaan 🙂

  6.2.2015 at 16:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja tosiaan, tutoriaaleja ja käsinmaalailua on kyllä luvassa lisää 🙂

  6.2.2015 at 16:04
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3 Ja se on kyllä aivan totta, että ei tätä hommaa jaksaisi jos ei edes joskus joku nostaisi kättä pystyyn ja ilmoittaisi olemassaolostaan siellä ruudun toisella puolella. Vaikka harrastus pääosin on itseä varten, kaikki ylitsepursuava panostus blogia kohtaan on kuitenkin ihan lukijoita varten :)

  Ja tietysti jaksan, sun blogis on ihan huippu! 🙂

  6.2.2015 at 16:06
 • Reply Nena Sofia

  Hyvä että kuulostaa kivalta! 🙂 Ja niin on, olisi meinaan bloggaaminen aika tylsää ilman lukijoita tai satunnaisia piipahtelijoita 🙂

  6.2.2015 at 16:07
 • Reply Nena Sofia

  Moi Sarah!
  Kiva että tykkäät blogistani, kynnet on suuri kiinnostuksen kohteeni ja siksi niistä bloggaan, tietysti myös lukijoiden toiveita kuunnellen. The Liebster Award kuulostaa mielenkiintoiselta, käynkin oitis katsomassa mistä on kyse 🙂

  6.2.2015 at 16:08
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 <3 Videotutoriaali on pyörinyt itsellä jo pitkään mielessä, ja nyt kun sitä toivotkin, luulenpa, että sellainen tullaan täällä jossain vaiheessa näkemään 🙂

  6.2.2015 at 16:09
 • Reply Katarooma

  Joku teemaviikko vois olla kiva!

  8.2.2015 at 13:54
 • Reply Nena Sofia

  Selvä! Pistetään korvan taakse 😉

  9.2.2015 at 11:06
 • Leave a Reply