Follow:

NCLA Prima Ballerina ja ihania uutisia!

Viikonlopun aikana somea seuranneet varmaan ovatkin ehtineet kuulla tästä huippu-uutisesta, jonka itsekin ehdin jo jakamaan blogin Facebook-sivulla.
On nimittäin käynyt niin mahtavasti, että Sokos on tehnyt sopimuksen CesarsShopin kanssa, ja teillekin tutuiksi tulleita NCLA:n 7-free luksuslakkoja tullaan pian näkemään koko maan Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä! Yhteensä lakkoja tulee myyntiin n. 20 kappaleen valikoima, ja ensimmäisissä toimipisteissä niitä päästään hypistelemään jo 6.2. alkavalla viikolla! Huikeaa, vai mitä? Minusta on ihanaa, että suuremmatkin toimijat Suomessa alkavat huomioimaan näitä vähemmän myrkyllisiä lakkamerkkejä ja antamaan niille hyllytilaa.

 

Olen esitellyt teille aikaisemmin muutamia eri kaunokaisia NCLA:lta, ja kaikki postaukset löydät tunnisteen NCLA -alta. Minulla on kuitenkin muutama ihanuus vielä odottamassa postaushetkeään, ja tänään päästetäänkin parrasvaloihin yllä näkyvä, ihastuttavan herkkä Prima Ballerina*.

 

Kirkaspohjainen lakka, joka on täytetty kultaisella shimmerillä ja ruusukultaisilla hexagon-mallisilla glittereillä. Silkkaa silmänruokaa! Ei peitä itsekseen, eli vaatii alleen jonkun toisen lakan – ellet sitten satu pitämään negative space -tyylisistä kynsistä ja huokaile jo ylläolevan kuvan nähdessäsi (niinkuin minä teen). Kuvassa on yksi kerros Prima Ballerinaa ja yksi kerros NCLA:n Gelous?* -päällyslakkaa.

 

Yksinään käytettynä Prima Ballerina antaa kynsille viehättävän viimeistelyn ja toimii hyvin tilanteissa, joissa ei voi erityisen huomiota herättävää kynsilakkaa käyttää. Te varmasti tiedätte, että minä en osaa vastustaa tällaista kaunista, läpikuultavaa glitterlakkaa käytettynä suoraan paljaalla kynnellä. Olen usein tehnyt negative space -lakkauksia tällaiselle pohjalle, ja sille linjalle lähdin tälläkin kertaa.

 

Lakan nimestä inspiroituneena maalasin kynsien tyviin kolmiot O.P.I:n nudella You’re So Vain-Illa -lakalla. Kolmioiden päälle maalasin Sally Hansenin valkoisella White On -lakalla kengännauhat ja rusetit, ikäänkuin balettitossuissa. Ette voi väittää, etteikö ne näyttäisi aikas suloisilta! Päällyslakkana käytin viimeistelyssä NCLA:n Gelous?:ia joka ikävä kyllä levitti hieman nimettömän koristelua kun toimin varomattomasti. Onneksi vika oli pikkuinen ja kuvissakin melko huomaamaton – luonnossahan tuo ei näkynyt juuri lainkaan.
Tällä hetkellä Prima Ballerinan kotiuttaminen onnistuu CesarsShopin verkkokaupasta, mutta piakkoin saadaan tämäkin kaunotar Sokosten ja Emotioneiden valikoimiin! ♥
*** Saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

22 Comments

 • Reply Neilikka

  Tosi upeat kynnet ja lakka! 🙂

  30.1.2017 at 17:26
 • Reply Emmi

  Ihana lakka ja ihanat kynnet! ?

  30.1.2017 at 18:24
 • Reply Jonna H.

  Tosi nätit kynnet!

  30.1.2017 at 18:24
 • Reply Heidi

  Kaunis on lakka, ja ihan huippu idea tehdä ballettitossut tällä Prima Ballerinalla 🙂

  30.1.2017 at 19:09
 • Reply Maiju

  Kyllä on suloiset, ei ole väittämistä vastaan! 🙂

  30.1.2017 at 19:19
 • Reply Niniane

  Ihanat kynnet! Ja nyt on semmoinen lakka, joka pitäisi hankkia ihan nimensä puolesta! Kaunis lakka on kyllä, mutta pari aika samanlaista löytyy jo mun kokoelmista… saatan ehkä silti sortua tähän. 🙂

  30.1.2017 at 19:23
 • Reply Kata

  Ihana idea tehda nuo balettitossut! 🙂

  31.1.2017 at 00:37
 • Reply Charming Nails

  Kerrassaan suloiset <3

  31.1.2017 at 11:05
 • Reply Marina /Dioriina

  Ihana lakkaus ja uutinen on todella loistava !

  31.1.2017 at 11:15
 • Reply eekku

  Nätit

  31.1.2017 at 14:00
 • Reply Marppa

  Prima Ballerina on todella kaunis ja elegantti ihan yksikseenkin. Sulla on kyllä kadehdittavat kynnet! Näillä lakkaus kuin lakkaus näyttää hyvältä. 🙂

  1.2.2017 at 14:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Neilikka! 🙂

  2.2.2017 at 14:16
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Emmi! ♥♥

  2.2.2017 at 14:26
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂

  2.2.2017 at 14:29
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Heidi! ♥ 🙂

  2.2.2017 at 14:29
 • Reply Nena Sofia

  Hih, kiitos Maiju! 😀 ♥

  2.2.2017 at 14:31
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Niniane! ♥ Tämä on kyllä sellainen lakka, että dupeja varmasti löytyy, mutta ei ehkä 7-free koostumuksella? No, jokatapauksessa hankintaa suosittelen jos yhtään itsestä tuntuu siltä – nää lakkajutut on parasta hoitaa oman fiiliksen pohjalta 😀

  2.2.2017 at 14:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Niistä tuli aika hauskat 🙂

  2.2.2017 at 14:36
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! <3 🙂

  2.2.2017 at 14:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Marina! 🙂 Ja eikö olekin! Kohta pääset sinäkin hypeltämään näitä ihan kotikaupungissasi 🙂

  2.2.2017 at 14:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  2.2.2017 at 14:41
 • Reply Nena Sofia

  Se on kyllä ihana <3 Mutta voihans, mitä sulle nyt sanoisi! Ihanaa kuulla, että kynnet näyttävät näteiltä 🙂 Kiitos <3 Mulle on nykyään todella tärkeää, että kynnet ovat oikean malliset ja kynsinauhat on hoidetut - muuten lakkaaminenkin tuntuu paljon epämiellyttävämmältä.

  2.2.2017 at 14:42
 • Leave a Reply