Follow:

NCLA So Rich – Mermaid Tears

NCLA:n kynsilakoista on tässäkin blogissa kohistu kohtuullisen paljon, eikä lainkaan suotta, onhan se täysin oikeutetusti yksi lempimerkeistäni. 7-free kynsilakat mitä hurmaavammissa sävyissä ja koostumuksissa ovat tarjonneet minulle toinen toistaan miellyttävämpiä lakkauskokemuksia. Olen päässyt kokeilemaan NCLA:n kynsilakkojen lisäksi merkin omaa 7-free geelilakkasarjaa, joka sekään ei tuottanut pienintäkään pettymystä. Tästä syystä lienee selvää, että kun otin kokeiluuni tämän luksusmerkin kynsinauhaöljyn, olivat odotukseni jo valmiiksi korkealla.
ncLA So Rich – Mermaid Tears 
Tyylikkään neliskanttiseen lasipulloon on kerätty merenneidon ilonkyyneleitä, tuomaan elinvoimaa käyttäjänsä kynsille ja kynsinauhoille. Seos on kyllästetty e-vitamiinilla, ja sen tuoksussa yhdistyy merituulet kera kuusamankukkien. Makeanraikas tuoksu on kesäinen ja hienostunut: ei liian päällekäyvä mutta selkeästi aistittavissa. Pidän tällaisista, hieman kevyemmistä tuoksuista. Öljyn siveltyään voi käydä nukkumaan ilman, että tuoksupilvi häiritsee unensaantia. Silti tuoksu on läsnä, ja mitä lähempää nuuhkaiset sitä hurmaavampana saat sen aistia.

 

Öljyn pakkaus osoittaa myös hyvää makua suunnittelunsa puolesta. Pidän pipettiannostelijaa aina hygienisempänä vaihtoehtona kuin sivellintä, ja tämän pipetti onkin erityisen toimiva. Se on hyvin kapea ja siro, jolloin öljyä saa annosteltua pieninäkin pisaroina – paljoahan tätä ei kerralla tarvitse. Öljy on koostumukseltaan hyvin juoksevaa, ja imeytyykin siis erittäin nopeasti. Imeydyttyään kynsinauhat jäävät hyvin kosteutetun ja hoidetun oloisiksi. Tämä on ollut hyvä apu kynsikuvien ottamisessa, etenkin nyt, kun kynsinauhojeni kunnossa ei suurempaa kehumista ole.

 

Iltaisin olen tykännyt levittää kynsille jotain hieman paksumpaa ja hitaammin imeytyvää öljyä, joten tämä on jäänyt päiväkäyttöön. Ja siihen tätä suosittelenkin, tällainen rivakasti imeytyvä, lähes tahmaamaton ja vain kevyesti tuoksuva öljy soveltuu mainiosti jopa käsilaukkuun pakattavaksi. Hintaa öljyllä on 19,90€/15ml, mikä saattaa tuntua melko tyyriiltä etukäteen. Pullo on kuitenkin todella riittoisa, sillä tätä ei juoksevan koostumuksensa vuoksi kovin montaa pisaraa kerralla tarvitse. Täältä löydät kaikki NCLA:n hoitotuotteet, mukaanlukien tämän ja muut sarjan kynsinauhaöljyt.
Onko nämä “merenneidon kyyneleet” teille ennalta tuttuja?
 
*** Kynsinauhaöljy saatu CesarsShopilta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Sissi

  Mä tykkäsin NCLA:n öljystä, mutta pulloa oli hankala saada tyhjäksi koska pipetti oli hirmu lyhyt:/

  16.9.2017 at 15:52
 • Reply Nena Sofia

  No voihan höh! Siinä on kyllä sattunut sit typerä suunnittelumoka :/

  19.9.2017 at 12:31
 • Reply SΔRΔGΔLΔXY

  En oo NCLA:n öljyjä koittanut, tämä kuulostaa ihanalle ♡

  22.9.2017 at 15:57
 • Reply Nena Sofia

  Sitä se onkin! Kokeile ihmeessä 🙂

  23.9.2017 at 21:07
 • Leave a Reply