Follow:

Uusi aluevaltaus

Eksyinpä tässä muutama päivä sitten Cesarsshopin uuteen liikkeeseen Vuorikadulle (mikä lienee jo aivan toinen tarina, ottaen huomioon että kyseisestä kynsitaivaasta jaksaisi kirjoittaa postauksen jos toisenkin) ja vaikka aikeissani olikin hakea vain uusi pikakuivattaja, tarttui sen lisäksi mukaani China Glazen mattalakka sekä pari Delush Polishia.
Olen aikaisemmin ihastellut tämän amerikkalaisen indie-merkin ihania jellyjä, joista löytyy sykähdyttävän suuria pyöryläglittereitä (Bitchcraft, A night in the Asylum) mutta jostain syystä en ole vielä päätynyt niitä hankkimaan. Itseasiassa, ennen tuota kohtalokasta päivää, en ole ostanut yhtäkään indie-lakkaa aikaisemmin, jos kirppispaketin mukana tullutta termo-efektinsä menettänyttä Madeiran Indie Polishia ei lasketa. Ja eihän sitä lasketa, koska en itse valinnut sitä itselleni, mikä on luultavasti se tärkein prosessi kynsilakkaostoksissa.
No nytpä valitsin! Vaikka olen ihastunut tämän merkin jellyihin, jostain syystä kävelin ulos kaupasta kahden crellyn kanssa. Niistä ensimmäisenä halusin kynsilleni tämän, taivaansinisen glitterunelman viime vuoden kevätkokoelmasta nimeltänsä You Blue Me Away. Olin joskus aikaa sitten törmännyt tähän jonkun blogissa, ja muistelin että siitä oli puhuttu hyvää – eikä toki suotta!

Lakasta löytyy paljon pastellisia mattaglittereitä, mutta kauneimpia omasta mielestäni ovat nuo turkoosit kiiltävät pallerot. Yhdistelmä on kuitenkin mielestäni erittäin toimiva ja nätti.
Lakkaa on kynsillä kaksi paksuhkoa kerrosta. Ne levittyivät nätisti, eikä glittereitä tarvinnut asetella oikeastaan ollenkaan vaan ne asettuivat nätisti paikoillensa. Niitä myös tuli pullosta reippaasti, kunhan ensin piteli putelia hetken verran ylösalaisin. Päällä on kaksi kerrosta HK Girliä, yksi ei aivan riittänyt tasoittamaan suurimpia glitterkohoumia. 

Vietin päivän pelkästään tällä lakalla, jonka jälkeen halusin koittaa matata sen. Luulen, että pidän siitä jopa enemmän näin! Mitäs mieltä te olette?
Olettekos te tutustuneet Delush Polishin lakkoihin?// Hello everyone! I just bought my first indie polish, and I couldn’t be happier. This is You Blue Me Away from Delush Polish, sky blue crelly filled with different sized and shaped glitters in many colors. It’s so pretty, that I even didn’t want to decorate it. 

There are two thick coats of this in my nails, and onto that I applied two coats of my top cat (HK Girl) because one didn’t smooth it up perfectly. In last picture there are matte top coat onto it, and I think I like it even better like that! Have you tried polishes from Delush Polish?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply eekku

  Kaunis lakka ja hienot kynnet

  13.3.2015 at 19:07
 • Reply Heidi

  Mä en oo oikein mihinkään indiemerkkiin vielä tutustunut. Mutta tämä näyttää kivalta mattaglittereiden vuoksi 🙂

  13.3.2015 at 20:13
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂

  13.3.2015 at 20:15
 • Reply Nena Sofia

  Oih, en olekaan ainoa, joka on jättäytynyt näiden ulkopuolelle 😀 Tuntui vaan aiemmin, että indie-merkkejä on niin paljon, ettei ole tiennyt mistä aloittaa, mutta nyt taas sormet syyhyäisi kovasti ainakin PP:n, Dance Legendin ja FUN Lacquereiden perään… Näin ensimmäisenä mieleen tulleistaa 😀

  13.3.2015 at 20:19
 • Reply Tinkerbell

  Kivan näkönen lakka (: Mattana tosi upee!

  13.3.2015 at 21:48
 • Reply Charming Nails

  Ihana, hirmu kaunis sinisen sävy. Glitterit ovat myös erikoisia ja kauniita. Ihana lakka!!!

  14.3.2015 at 04:38
 • Reply Roosa ScratchMeWithYourNails

  Ihana YBMA ♡ Multakin löytyy tuo omasta kokoelmasta. 🙂

  Kaunis on mattana!

  14.3.2015 at 08:12
 • Reply Outi

  Onpas kaunis lakka! Ja erikoinen myös! En oo ikinä törmännyt mihinkään vastaavaan vielä. Mulla on kanssa kaikki indie-lakat testaamatta, mutta ehkä vielä joku päivä joku indielakka eksyy mun kokoelmiin 🙂

  14.3.2015 at 10:04
 • Reply Photogothic

  Tosi söpöt lakkaukset! 🙂
  Mulla on indieistä kaikkein eniten nimenomaan Delush Polisheja, toistakymmentä pulloa jo. 😀
  Jokin aika sitten just esittelin koko Slice of Life -kokoelmankin. 🙂

  14.3.2015 at 13:57
 • Reply Nena Sofia

  Ohoh, sulla sitten riittää näitä tosiaan! 😀 Huomasin aikaisemminkin sen sun esittelypostauksen, mutta en halunnut tutkia sitä kunnolla kun itsellä ei näitä aiemmin ollut ja pelkäsin että tulee vain paha mieli 😀 Mutta nyt on sekin asia korjattu, upeasti olit saanut koottua kyseiset ihanuudet yhteen postaukseen 🙂

  15.3.2015 at 11:59
 • Reply Nena Sofia

  Niin on! Tykkään tästä ihan hirveästi 🙂

  15.3.2015 at 12:00
 • Reply Nena Sofia

  Niin on! Tykkään myös tätä pohjasävystä hirveästi, tämäntyylisiä taivaan sinisiä lakkoja multa löytyy harmillisen vähän ennestään :/

  15.3.2015 at 12:01
 • Reply Nena Sofia

  Aijjaa! 🙂 No tää kyllä onkin ihana, ja juuri matattuna oikea rakkaus 🙂

  15.3.2015 at 12:05
 • Reply Nena Sofia

  Tää kyllä onkin tosi ihastuttava! 🙂 Ja joo, pitkään mäkin pysyttelin erossa indieistä, mutta aijai kun nämä sain lähtikin tilaukseen heti neljä picture pOlishia 😀

  15.3.2015 at 12:06
 • Leave a Reply