Follow:

Sievät halloween-kynnet

Huh ja puh! Nyt on messuhulinoista selvitty, eilen pääsin lopulta kotiutumaan. Minun viikonloppunihan jatkui siis pääkaupunkiseudulla vielä kahden koulupäivän muodossa, ja eilisen puolella sain vihdoin raahauduttua matkalaukkuni kanssa kotiin. Voin muuten kertoa, että ei ollut helppoa! Kaikkien niiden kosmetiikkapurkkien kanssa se painoi kuin kottikärryllinen kiviä. Puuskutin ylämäissä rumien sanojen tahdittamana, ja ohikulkijat saattoivat oikeasti ihmetellä, että mitä minä oikein olin pakannut. Kaiken kukkuraksi täällä Lappeenrannan päässä huomasin, että olin hukannut paikallisen bussikorttini eikä minulla ollut käteistä mukana. Tosi kiva, kun lähin pankkiautomaattikin oli sellaisen kävelymatkan päässä, että niiden matkatavaroiden kanssa teki mieli pillahtaa itkuun! Kaikeksi onneksi täälläkin ollaan siirrytty nykypäivään, ja googlettamalla sain tietää että mobiililippujakin voi ostaa. Seuraava vastoinkäyminen olikin sitten kotiovella, kun en löytänyt avaimiani. Eikä tietenkään ketään kotona. Niin minun tuuriani! Oli muuten fiilikset katossa kun istuskelin tunnin verran rapussa kantamuksieni kanssa.

Tämä päivä sentään alkoi paremmin, kun pistin elevenin joulukalenterin tilaukseen. Iiks miten ihanaa, en millään malttaisi odottaa että pääsee availemaan luukkuja! ♥

Messutunnelmiin ja ostoksiin palataan tarkemmin huomenna, sillä minulla oli vähän kiire saada nämä halloween-kynnet eetteriin. Kurpitsajuhlahan on jo alle viikon päästä, joten ajattelin jakaa vielä viimehetken vinkit teemapäivän viettoon melko yksinkertaisten hämppyseitti-kynsien muodossa.

Näissä on monta elementtiä, joista näkyvimmät ovat hämähäkinseitti-aksentit. Omiin kynsiini maalailin seitit akryylimaalilla, mutta jos tuntuu että se aiheuttaisi harmaita hiuksia, voi seitit toteuttaa myös esimerkiksi siirtokuvilla tai leimaamalla.

Lisäksi kynsille pääsi ensimmäistä kertaa mattapintaiselle lakalle tehtyjä kiiltäviä koristeluja, eli tässä tapauksessa pilkkuja. Ne on siis toteutettu dotting toolilla ja kiiltäväksi kuivuvalla päällyslakalla. Lopputulos on aika hauska! Keskisormiin sudin pari kerrosta Essien Belugariaa, joka on juuri sopivan omituinen tapaus halloween-kynsille.

Nämä oli aika pliisut kynnet, jotka mielestäni sopivat kivasti hieman kevyempiin halloween-meininkeihin. Ja toimivat jo juhlan etukäteis-fiilistelyissä! Jos taas haaveissa on vähän näyttävämmät halloween-kynnet, voit kerätä ideoita esimerkiksi näistä hyytävistä silmä-kynsistä tai näistä hauskoista 3D-hämähäkki-kynsistä.

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky – Stick & Stay*
Musta satiinilakka: O.P.I – 4 in the Morning
Nude hololakka: O.P.I – DS Classic
Musta tekstuurilakka: Essie – Belugaria
Pikakuivattaja: Kiara Sky – Fast Dry*
+ Mont Martén musta akryylimaali

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Tinkerbell

  Upeet kynnet!

  Mä olisin kyllä varmasti alkanut itkemään siinä kohtaa, kun avaimia ei löydy 😀 tai sitten olisin nauranut yksinäni kuin hullu sen tunnin siellä rapussa! Mulla unohtuu aika usein avaimet kotiin ja huomaan sen samalla, kun työnnän ovea kiinni enkä kerkiä enää peruuttamaan käden liikettä :DDD

  31.10.2017 at 02:37
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia! 🙂

   Ja hahah, joo, itku oli kyllä lähellä! Mut sit soitin siskolle, ja saatiin yhdessä räkättää mun tyhjäpäisyydelle – se piristi 😀 Ja siis mä olen myös sellainen, että kaikki unohtuu/hukkuu jatkuvasti 😀

   31.10.2017 at 09:28

  Leave a Reply