Follow:

Faby Bohémien

Tällä kertaa tehdään pieni katsaus itselleni täysin uuteen kynsilakkamerkkiin, nimittäin Fabyyn. Luin näistä ensimmäistä kertaa muutamia kuukausia sitten Charming Nails -blogista, jonka jälkeen merkki onkin kutkuttanut takaraivossa pitkään. Nyt sain sitten itsekin testata näitä, kun Kaunetta.com -verkkokauppa lähetti minulle testattavaksi yhden valinnaisen värilakan sekä alus- ja päällyslakat. 
Fabyn lakat tulevat Italiasta, Faby Line nimiseltä perheyritykseltä ja Suomeen niitä maahantuo Wilkem Oy. Lakat ovat 5-free ja tulevat riittoisissa 15 ml pulloissa, joita saa näppärästi tilattua Kauneutta.com -verkkokaupasta hintaan 15 €/kappale.
Sain siis testattavaksi itse valitsemani värilakan, Bohémienin, sekä merkin alus- ja päällyslakan. Aluslakka osoittautuikin välittömästi erittäin mieluisaksi, sillä se oli erittäin helppoa levittää kynnelle eikä se valunut minnekään. Omissa kynsissäni ei ole erityisemmin mitään tasoittamisen tarvetta, joten siihen puoleen en osaa sanoa mitään. Sen sijaan aluslakka kuivui hyvin nopeasti ja jäi mukavan tahmeaksi pinnaltaan, jolloin sen päälle oli todella helppoa sutia värilakkaa ilman riskejä kynsinauhojen sotkemisesta.

Bohémienkin täytti kaikki odotukseni, jopa enemmänkin. Lakka on siis pohjaltaan vaalean kaakaon sävyinen, ja joukossa on reippaasti punaista shimmeriä. Näin netissä toisetkin swatchit tästä, mutta niissä lakka oli kuvattu mielestäni liian vaaleana, näissä kuvissa sävy on hyvin lähellä todellisuutta joskin shimmer näkyi luonnossa paremmin.
Lakka oli hyvin pigmenttistä, joten täydelliseen peittävyyteen riitti helpot kaksi kerrosta. Levittäminen oli vaivatonta ja suti tuntui hyvin laadukkaalta, ja lakka vielä kuivuikin hurjan nopeasti. Yllä olevassa kuvassa on siis kaksi kerrosta Bohémienia sekä kerros merkin päällyslakkaa, johon myöskin tykästyin vallan. Se nimittäin kuivui hyvin nopeasti, lähes pikakuivattajamaisesti, ja jäi ihanan kiiltäväksi. Kiilto myös kesti kynsilläni vajaat kolme päivää, jotka näillä lakkauksilla vietin… Bueno!
Koristeluiksi simppeliä pitsiä akryylimaaleilla ja strassit. Päälle vielä kerros Fabyn päällyslakkaa, ja olin valmis lähtöön. Itseasiassa näillä lakkauksilla seisoin laivan kannella ja katselin Suomen katoavaa rantaviivaa, ja hengailin ensimmäiset päivät täällä Virossa. 
Postauksessa hehkutin merkkiä nyt aika paljon, mutta ensivaikutelma näistä lakoista nyt vaan oli mainio, paljon parempi kuin osasin odottaakaan. Suosittelen kyllä testaamaan!
Onkos tämä merkki teille vielä tuttu?


*** Lakat saatu testattavaksi Kauneutta.com -verkkokaupasta

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

22 Comments

 • Reply eekku

  Kivat kynnet ja ainoastaan tuttu mitä oon blogeissa nähnyt.Itsellä ei kokemusta =)

  16.7.2015 at 06:34
 • Reply Anni

  Kauniit kynnet! Upean värinen tuo pohjalakka, ja vaikuttavat muutenkin laadukkailta nuo tuotteet. 🙂

  16.7.2015 at 06:41
 • Reply Charming Nails

  Apua miten kauniin värinen lakka! Ihanat kynnet teit 🙂 tuota pikakuivattajaa haluaisin kokeilla koska ikinä ei ole liikaa hyviä päällyslakkoja.

  16.7.2015 at 06:46
 • Reply Bunnytailnails

  Jihuu! Ihanaa nähdä sulla taas ruskea lakka :). Mieletön väri ja kiilto. Äläkä mene sanomaan, että “koristeluiksi simppeliä pitsiä”! Mä en tällaista saisi koskaan siveltimellä aikaan eli tosi “simppeliä” <3.

  16.7.2015 at 07:19
 • Reply Satsuli

  Oon muutamissa blogeissa tätä Fabya nähnyt ja lukenut. Vaikuttaa tosi laadukkaalta. 🙂 Ihanat kynnet ja mahtava kiilto ! <3

  16.7.2015 at 12:19
 • Reply Jutta

  onpa tosi kaunis sävy!! ^_^ en ole itse ollenkaan tutustunut näihin..

  16.7.2015 at 13:48
 • Reply Mari

  Ihanan värinen lakka ja kivat lakkaukset. 🙂

  16.7.2015 at 16:30
 • Reply Tintti

  Blogeissa oon bongannut Fabyja mutta omaan varastoon en ole vielä näitä ehtinyt hankkia. Kaunis lakka tämä Bohemien on ja pitsikoristelut ihan huikeat! Kuinka pystytkin tekemään noin tarkkoja viivoja käsin :).

  16.7.2015 at 16:39
 • Reply Outi

  Vaikuttaapa hyvältä lakalta! En oo aiemmin tästä koko merkistä edes kuullut 😀

  16.7.2015 at 18:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! Kannattaa ihmeessä tutustua 🙂

  17.7.2015 at 10:55
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Nää on kyllä yllättävän laadukkaita 🙂

  17.7.2015 at 10:58
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! Tää lakka on kyllä hirmusen herkullinen 🙂 Ja tuota päällylakkaa kannattaa ihmeessä testata myös 🙂

  17.7.2015 at 11:00
 • Reply Nena Sofia

  Hih, jotenkin nää ruskeet on nyt alkaneet houkutteleen 🙂 Ja kiitos hurjasti kehuista <3 tää pitsi tulee itseltä niin automaatilla nykyään, että tuntuu tosi simppeliltä 🙂

  17.7.2015 at 12:16
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 Faby vaikuttaa kyllä kaikin puolin kovin laadukkaalta merkiltä, kannattaa ihmeessä siihen tutustua 🙂

  17.7.2015 at 12:18
 • Reply Nena Sofia

  Tää on ihana 🙂 tutustu ihmeessä, en usko että petyt 🙂

  17.7.2015 at 12:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Tää lakka on kyllä kivan sävyinen 🙂

  17.7.2015 at 12:19
 • Reply Nena Sofia

  Fabyt on kyllä tosiaan tutustumisen arvoisia, en löytänyt mitään moitittavaa vaikka koitinkin kriittisesti tutkia 🙂 Kiitos hirmuisesti kauniista sanoista, tällaiset koristelut on itselle niitä luontevimpia 🙂

  17.7.2015 at 12:23
 • Reply Nena Sofia

  Tää oli kyllä mielenkiintoinen tuttavuus 🙂

  17.7.2015 at 12:25
 • Reply Enail

  Ei ole tuttu merkki. Ihana lakkaus! Tosi nätit noi pitsit taas. Tulee jotenkin piparkakut mieleen kun on valkoiset koristelut ruskealla pohjalla 🙂

  19.7.2015 at 11:07
 • Reply Tinkerbell

  Kaunis lakkaus (:

  19.7.2015 at 16:05
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! Nää on kyllä vähän tämmöiset piparimaiset 😀

  19.7.2015 at 17:59
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  19.7.2015 at 18:01
 • Leave a Reply