Follow:

Kokeiluja Gel Setterillä

Tämän postauksen oli määrä tulla ulos jo eilen, mutta tietokoneen takkuilun ja kamalan kiireen takia jouduin siirtämään sen tälle päivälle, pahoittelen. Meillähän oli tänään koululla Halloween-bileet, ja niiden valmistelussa (luokkatilan koristelu, omat kynnet, testimeikki, asu) kuluikin koko eilispäivä. Mutta ei höpistä niistä nyt enempää, kerron lisää seuraavassa postauksessa kun esittelen aikas päheät kynnet aiheeseen liittyen. 
Tänään sen sijaan tutustutaan Essien Gel Setter -päällyslakkaan sekä aivan ihanaan nudelakkaan nimeltään Sand Tropez. Luvassa myös ei-niin-täydelliset leimauskokeilut.  

Sand Tropez kuuluu Essien perusvalikoimaan, eikä mikään ihmekään. Ajaton, viileä nudesävy on kauniin klassinen ja sopii lähes mihin tahansa tilanteeseen asusta puhumattakaan. Peittää 2-3 kerroksella hieman levitystavasta riippuen. Melko crellymäinen koostumus, vaivaton lakata. Kuva ilman päällyslakkaa.
Gel Setter -päällyslakka on voimakaskiiltoinen, geelilakkauksia muistuttavan pinnan antava päällyslakka. Tämä sopii kaikenlaisten kynsilakkojen päälle levitettäväksi ja kuivuu nopeasti ihan luonnonvalossa. Ei kuitenkaan ole pikakuivattaja, joten hetken antaisin edellisen lakkakerroksen kuivua hetken ennen tätä vaikka nopeasti kuivuukin.
Erityisesti tykkäsin lakan ihanasta kiillosta, joka vastaa hyvin tottumuksiani Seche Viten kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole niin paksua kuin Seche, mikä oli oikein positiivinen yllätys. Mukavaa, kun kynsistä saa kiiltävät tällä tavalla ettei ne näytä erityisen paksuilta tai kömpelöiltä.
Olen kuullut useista lähteistä, että Gel Setter olisi erittäin hyödyllinen päällyslakka leimatessa, sillä se ei levitä leimauksia. Tilasin jokin aika sitten Born Pretty Storelta kasan leimaustarvikkeita, jotka eivät ole vielä päässeet testiin joten kokeilin niitä sitten samalla.

Ennen leimausta tein kahteen kynteen leimasinmarmoroinnin Sand Tropezilla sekä O.P.I:n Bling Dynastylla ja Love.Angel.Music.Babylla. Niiden päälle leimasin lehtikuviota BPS:n laatasta BPL-026. Leimaukseen käytin Kikon tummanruskeaa shimmerlakkaa, numeroa 436. Etusormiin kiinnitin kaksi kultaista niittiä tipalla Gel Setteriä. 

Leimausten jälkeen viimeistelin koristellut kynnet kerroksella Gel Setteriä. Keskisormen jälkeen voin kyllä kertoa, että teki mieli hakata päätä seinään. Leima levisi samantein, eikä edes kovin pienesti. Olin sutinut lakan kynnelle nopeasti parilla vedolla, en erityisesti painaen mutten kovin kevyestikään. Ilmeisesti leimat eivät olleet kuivuneet kunnolla, ja kosketin päällyslakan siveltimellä liikaa kynttä. Harmin paikka. Nimettömän kohdalla olin kuitenkin jo huomattavasti onnekkaampi kun liu’utin päällyslakan kynnelle koittaen olla koskettamatta kynttä itse siveltimellä. Suosittelen siis ainakin kuivattamaan leimat kunnolla ennen tätä päällyslakkaa tai levittämään sen vähän varovaisemmin. 

Harmituksesta huolimatta kynsistä tuli kyllä ihan kivat, mukavan yksinkertaiset. Kun ei ihan läheltä katsonut ei levinneisiin leimoihinkaan erityisesti kiinnittänyt huomiota joten päivän näillä viihtyi oikein mainiosti. 

Leimat muuten nousi aika kivasti tuolla BPS:n kirkkaalla jättistamperilla tuolta neliskanttiselta laatalta. Oli ihan ilo leimata, etenkin kun olin aika epäluuloinen näiden kanssa alunperin. 
Mitäs ajatuksia nämä kynnet herättää? Löytyykö teiltä tuota Gel Setteriä, oletteko onnistuneet leimojen levittämisessä?

*** Essien lakat saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

17 Comments

 • Reply Hannatic

  Mä sain viime vuonna pullon Gel Setteriä testiin Essieltä eikä kyllä mennyt jatkoon. En tiedä millä keinoilla ihmiset saa sen toimimaan leimausten ym koristelujen kanssa koska mulla se sotki kyllä kaiken ainakin pikkuisen. HK Girliä tilailen Hypnoticilta, se ei sotke. Plus se toimii vinyylien kanssa parhaiten. Mun mielestä toi Gel Setter oli enemmänkin sellainen ihankiva, sopii yksivärisille kynsille 😛 Halvemmallakin saa vastaavia!

  Tosi nätit syksykynnet oot loihtinut! Pitäisikin vielä askarrella syysteemaisia, ennen winter wonderlandin saapumista 😀

  28.10.2016 at 12:16
 • Reply Emma

  Kyllä mullakin Gel Setter levittää leimoja jonkin verran, yleensä kynsien kärjistä. Good to Go sen sijaan ei levitä, kannattaa kokeilla. Tosin suosin nykyään sitä Seche Viveä eniten mitä jo mainostinkin 🙂 Kaunis lakkaus joka tapauksessa!

  28.10.2016 at 12:34
 • Reply Charming Nails

  Mulla Gel Setter ei levitä leimoja kun levittää varovasti ja antaa leimojen hieman kuivua. Good To Go sen sijaan levittää mustat leimat hyvin tehokkaasti. HK Girl levittää myös jos laittaa varomattomasti, siihenkään ei voi täysin luottaa :/

  28.10.2016 at 12:56
 • Reply Kata (Shopaholic)

  Mulla ton stamperin kanssa on ongelmana ettei tyyny meinaa pysya paikoillaan vaan uppoaa sinne varren sisaan, huomasitko samaa? Gel Setter on mulla kylla toiminut ihan hyvin leimojen kanssa.

  28.10.2016 at 13:09
 • Reply eekku

  Kivat kynnet

  28.10.2016 at 18:03
 • Reply Diana A

  Sain tuon Sand Tropezin Korkokengissä-blogin arvonnasta parin muun essien mukana.. Siitä tuli kyllä yksi suosikeista heti =) Aivan ihana kylmä nude <3
  Kivat nuo leimat, pitänee haalia ks laatta itsellekin.

  28.10.2016 at 18:49
 • Reply Belegwen

  Minäkään en käyttäisi tuota Essietä leimojen kanssa, mutta muuten se oli kyllä mainio pikakuivattaja. 🙂 En kyllä osta toista pulloa, mutta tulipahan kokeiltua. 🙂

  28.10.2016 at 18:50
 • Reply Hanna Lahtinen

  Itselläni Essencen the gel-päällyslakka ei ole vielä koskaan levittänyt leimoja.

  29.10.2016 at 07:42
 • Reply Nena Sofia

  Hei huh, en ollut ainoa! 😀 Mä pelkäsin vähän että olin nyt niin kömpelö että epäonnistuin pomminvarmalla lakalla ja nauratte mut pihalle tän postauksen takia 😀 Mun mielestä tää oli aika samaa sarjaa Sechen kanssa, mutta tuo ohut pinta ja se ettei kutistanut oli niitä positiivisia eroja 🙂

  Oikein paljon kiitoksia kehuista! ♥ Välillä on kiva muistaa kaikkien teemahömppien keskellä että hei, siellähän on syksy! 😀

  30.10.2016 at 16:17
 • Reply Nena Sofia

  Okei, hei, pitääkin testata molempia mainitsemiasi! Seche Vive ainakin kiinnostaisi kovasti 🙂

  Kiitos kehuista! ♥♥

  30.10.2016 at 16:20
 • Reply Nena Sofia

  Okei, hyvä tietää! Nää on myös näitä juttuja mitkä vähän vaihtelee käyttäjästä riippuen. Mä olen saanut Sechen hyvin toimimaan leimojenkin kanssa kun varovasti laittaa, mutta saatan olla ainoa joka sen puolesta liputtaisi 😀

  30.10.2016 at 16:23
 • Reply Nena Sofia

  Höh, onkohan sulla joku maanantaikappale? Mulla tuo ei leimatessa hievahtanutkaan paikoiltaan, ja nyt kun kaivoin esiin niin ei sitä kyllä edes kunnolla painelemalla saa alaspäin. Kannattaa ehkä koittaa reklata?

  30.10.2016 at 16:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂

  30.10.2016 at 16:28
 • Reply Nena Sofia

  On se kyllä niiin ihana! ♥ Ja nyt voin sanoa että laattaakin suosittelen, nää on mun ekat BPL:ät ja ihan hämmennyin miten hyviltä ne vaikuttavat. Ja niin naurettavan halpojakin 😀

  30.10.2016 at 16:32
 • Reply Nena Sofia

  Aina on kiva kokeilla uusia juttuja, koskaan ei tiedä mistä ne jalokivet löytyy 🙂

  30.10.2016 at 16:33
 • Reply Nena Sofia

  Aijjaa, oho! 😮 Pitääkin kokeilla sitä 🙂

  30.10.2016 at 16:35
 • Reply Diana A

  Mulla on sieltä niitä pienempiä laattoja.. Noita suorakaiteen muotoisia en oo vielä testannu.

  31.10.2016 at 19:37
 • Leave a Reply