Follow:

Yksinkertaisesti kaunista

Harjoittelin tässä lähipäivinä ruusujen maalailua, ja onnistuin jopa maalailemaan melko lailla ruusuja muistuttavia kukkasia, joihin olin jopa tyytyväinen. Ajattelin sitten pari päivää sitten toteuttaa samoja omille kynsilleni, mutta toisinpa kävi…
Jostain syystä kynsille siis päätyikin siirtokuvia, sillä päätin livahtaa sieltä, mistä aita oli matalin. Huomaatte varmasti, että kynteni ovat taas aivan nysät, sillä otin rakenteet pois kun punaiset kynnet alkoivat ärsyttämään. Kerronpa teille miksi: akryylit on nimittäin tarkoitus rakentaa siten, että ne alkavat mahdollisimman läheltä kynsinauhaa, siihen kuitenkaan osumatta, ja kynsilakoilla taas näyttää tyylikkäämmältä jättää selvät raot lakkailujen ja kynsinauhojen väliin, joten voitte uskoa, että ensi kerralla rakennan luonnollisen väriset kynnet, ettei joudu aina kikkailemaan että mites tämän punaisen rakennekynnen nyt peittäisi sotkematta kynsinauhoja lakalla… 
Ylläolevista lakkauksista sen verran, että värilakkana käytin Seppälän Nails Matt – Heaven lakkaa, ihan vain, koska olen todennut että kyseisen sarjan lakat kuivuvat ihanan nopeasti ja on tuo sävykin tässä lakassa kyllä ihana. Peitti melkein täydellisesti yhdellä kerroksella, joten varmuudeksi laitoin kaksi, ettei varmasti kuulla mistään läpi. Peukaloihin ja nimettömiin sudin vielä kerroksen Golden Rose Parisin Magic -kokoelman shimmerlakkaa 319. Tämän kuivuttua heitin vielä decalit ja topperia, jonka jälkeen kynnet olivatkin valmiit. Harvemmin pidän sinisistä kynsistä, mutta tämä sävy oli varsin mieleinen.

Nyt jäi pullokuvat ottamatta, mutta ehkä niitä ei kaivata. 

Kuinka usein te suunnittelette jotain monimutkaista, mutta tyydyttekin toteuttamaan kynnet yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla?

~ Nena

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Masa

  Oooh ihania noi sun maalaamat ruusut <3_<3 Ja tosi kiva kynnet!!

  19.11.2014 at 19:37
 • Reply Tiina

  Oi, kuinka ihanat kynnet! Mä niin haluaisin osata ite tehdä ruusuja. 🙂

  19.11.2014 at 21:19
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos paljon! 🙂 <3

  20.11.2014 at 16:22
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Taas yksi juttu, missä on kyse vain harjoittelusta 🙂

  20.11.2014 at 16:22
 • Reply Outi

  Upeat kynnet! Ja noi ruusut on niin hienoja! 🙂

  20.11.2014 at 19:47
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! :)<3

  21.11.2014 at 10:43
 • Leave a Reply