Follow:

Jouluiset pikakynnet

Joulu lähestyy, ja sen lähestymisen myötä alkaa kynsille muodostumaan yhä useammin jouluisempia koristeluja. Välillä yritys on kova ja aikaansaannos monimutkainen, mutta näin lähellä joulukuuta on usein myös aika kortilla eikä mahdollisuutta monimutkaisiin lakkauksiin ole. Kaikeksi onneksi kauniit ja jouluiseen teemaan sopivat lakkaukset voi toteuttaa myös hyvin yksinkertaisesti erittäin nopealla aikataululla. 
Itsehän toteutin väreiltään jouluteemaisen pikalakkauksen viime viikolla, ja ajattelin sen teillekin esitellä, jos joku vaikka kaipaisi ideoita tällaiseen helppoon ja nopeaan koristeluun joka sopii hyvin tähänkin ajankohtaan. 
Kynnethän on lakattu yksinkertaisesti siten, että pohjavärinä on valitsemistani lakoista peittävämpi, eli Oriflamen Ruby Rouge jota tarvittiin 1-2 kerrosta kynnestä riippuen. Tämän kuivahdettua lakkasin kärjet kultaisiksi O.P.I:n Love.Angel.Music.Babyllä suoraan lakan omaa sivellintä käyttäen. Valumakuviot värien rajalla sutaisin Ruby Rougella ja koristelusiveltimellä, mutta ne voi helposti toteuttaa myös dotting toolilla. Kuviosta on tarkoitus tehdä epäsymmetrinen: mitä enemmän viivat eroavat pituudeltaan ja paksuudeltaan, sen kiehtovammalta lopputulos näyttää. Eikä tähän kulu paljoa aikaa, kun ei tarvitse ottaa stressiä viivojen suoruudesta tai samankaltaisuudesta!
Lopuksi viimeistelin kynnet kultaisilla pyöryläniiteillä. Sen jälkeen tasoitin lakkauksen kerroksella Seche Viteä, ja mattasin sen China Glazen Matte Magicilla. 

Mielestäni kynsistä tuli oikein tyylikkäät kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja voi olla, että tulen tekemään vastaavat toistekin kiireen sattuessa. Eihän nämä mitkään erityiset taideteokset ole, mutta on kiva, ettei tarvitse aina kiireessä turvautua glitterliukuihin tai pantterikuvioon!
Iloa torstain touhuihin! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Diana A

  Tosi kivan näköiset! Varsinkin matattuna tykkäsin =)

  17.11.2016 at 09:35
 • Reply Jeannays

  Oi miten super ihanat!♥

  http://jeannays.blogspot.fi/

  17.11.2016 at 10:39
 • Reply Milla

  Noi on sairaan upeet! vautsi 🙂

  http://millatt.blogspot.fi/

  17.11.2016 at 11:01
 • Reply Daniela

  nää on tosi hienot! aina ei tarvitse koristella mitenkään erikoisesti, riittää että väriyhdistelmä tuo mieleen esim just joulun (jos siis joulukynsiä meinaa tehä :D). Ja ahh mattaa taas, mulla on tällä hetkellä joku heikko kohta mattaisiin kynsiin 😛

  17.11.2016 at 19:07
 • Reply SΔRΔGΔLΔXY

  Oi vitsi miten hienot ♡

  19.11.2016 at 20:50
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos! ♥

  20.11.2016 at 17:15
 • Reply Nena Sofia

  Oii kiitos! ♥♥

  20.11.2016 at 17:16
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia! 🙂 ♥

  20.11.2016 at 17:18
 • Reply Nena Sofia

  Niinpä! Välillä vähän simppelimmät kynnet näyttävät jopa kivemmilta 🙂

  Kiitos kehuista 🙂 ♥♥

  20.11.2016 at 18:22
 • Reply Nena Sofia

  Voih sentään, kiitos! ♥

  20.11.2016 at 18:23
 • Leave a Reply