Follow:

Roskiin meni! || Maaliskuu + arvonnan voittaja!

Noniin, täällä ollaan taas! ♥  Viikonloppu hujahti silmänräpäyksessä ohi, eikä hirveästi tullut mitään tehtyäkään tällä kertaa. Lepoa lähinnä, pientä järjestelyä ja ulkona oleilua. Pääsykoekirjoihinkaan en koskenut, kuka tietää, oliko se sitten hyvä vai huono juttu. Päätin kuitenkin, etten ala asiasta murehtimaan.
Tänään olisi aika perehtyä viime kuussa loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin joita kertyi tällä kertaa yhteensä 16, ja postauksen lopussa paljastan myös eilen päättyneen Wild & Mild -aiheisen arvonnan onnekkaan voittajan!
Päädyin muuten siihen, että alan jatkossa kirjoittelemaan näiden loppuneiden tuotteiden arviot viiden tähden -asteikolla arvosteltuna, sillä uskon, että se antaa selkeämmän kuvan tuotteesta ja minun mielipiteestäni siihen liittyen. Mutta hei, aloitetaanpas!

Kädet ja kynnet:

1. Cien SOS -käsivoide: Tästä on höpisty ennenkin, eli pidetään virsi lyhyenä. Huipputason yökäsivoide, joka todella kosteuttaa tehokkaasti. 5/5
2. Yves Rocher Nourishing Hand Cream, Honey & Organic Muesli: Tehokkaasti kosteuttava käsivoide, joka nopean imeytyvyytensä vuoksi soveltuu myös päiväkäyttöön. Jättää käsille suojaavan kalvon, mistä en oikeastaan erityisemmin pidä, mutta tämä on toki tottumuskysymys. Tuoksu on kiva, melko mieto!  3,5/5
3. L’Occitane Shea Butter Hand Cream: Arvostelu täällä. Iiihana, superkosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide joka ei muuten jää kalvoksi iholle. 5/5
4. Lush Dream Cream*: Sain tämän joulun alla Lushilta, mutta en tykästynyt siihen niin paljoa että olisin lähtenyt sille omaa postaustaan kirjoittamaan. Kosteutustehot on ok, ja tykkään myös voiteen tuntumasta joka ei jää iholle kalvoksi vaan imeytyy pikkuhiljaa. Tuoksu on kuitenkin niin iso ei tämän kohdalla, että loppupurkin käytin jalkavoiteena kun en vaan kestänyt tätä nenäni lähellä. Tuoksuu siis yrttiseltä, mutta erittäin voimakkaalla ja pistävällä tavalla. Tämän takia annan tähtiä 2/5, sillä en oikeasti kuvittelisi kykeneväni käyttämään tätä enempää.
5. Lush Lemony Flutter*: Arvostelu täällä. Tämä kynsinauhavoide on paitsi laadultaan huippu myös hinnaltaan miellyttävä. Ensimmäisessä postauksessani tituleerasinkin tuotetta taikavoiteeksi, sillä se tosiaan taikoo ihon kovettumat tiehensä nopeammin kuin uskoisitkaan! 5/5

6. Xtra kynsilakanpoistoaine: Parasta kynsilakanpoistoainetta mitä tiedän! 5/5
7. Essie Millionails -aluslakka*: Arvostelu täällä. Kynsiä vahvistava aluslakka. Tämä on mitä mainioin aluslakka, sillä tämän päällä lakat pysyvät moitteettomina paljon pidempiä aikoja kuin muilla kokeilemillani aluslakoilla. Essie taitaa tehdä aika huippuja aluslakkoja! Tämä toki myös kovetti kynsiäni, mutta loppupeleissä vähän liikaakin. Uskon, että tuotteen sisältämä formaldehydi ei oikein sovi kynsilleni pitkäjaksoisesti käytettynä, mutta kuuriluontoisesti pidän tästä kyllä. 4,5/5

Hiukset:

1. Schwarzkopf BC Oil Miracle Brazilnut 10 -öljyhoito: Mininäyte Bette Boxista. Antoi kiiltoa ja paransi hiusten kammattavuutta, tuoksukin oli miellyttävä mutta mielestäni hieman turhan voimakas. Ei jättänyt hiuksia rasvaisen oloisiksi. 4/5
2. Schwarzkopf OSIS+ -suoristusrautaseerumi: Itsehän en hiuksia suorista enää nykyään, mutta jossain vaiheessa kaivoin tämän kaapista ja ajattelin että käytän loppuun hiuksia föönatessa. No, yhden kerran tulikin sen verran kiire kesken homman, että päädyinkin kietaisemaan puolikosteat hiukset (joissa tätä ainetta oli) nutturalle. Iltapäivällä sitten kun hiuksia avasin, oli päässäni ihanimmat kiharat mitä olin pitkiin aikoihin nähnyt! Ja kuulkaa, ne pysyivät moitteettomina monta tuntia, ilman sellaista koppuraista tunnetta. Loppupurkin käytinkin sitten kiharien tekemiseen, ja saatanpa kuulkaa ostaa tätä lisää ihan vaan sitä varten! Pitoa meinaan riittää, eikä tämä vaatinut lämpöä toimiakseen. Monet päivän kestävät kikkurat loihdin suihkuttamalla tätä kuiviin hiuksiin illalla, kietomalla kireälle nutturalle ja aamulla kun hiukset avasin olikin kampaus valmis. 5/5
3. System 4 Climbazole Shampoo 2: Minulla on herkästi kuivuva päänahka, ja monet shampoot aiheuttavat inhottavaa kutinaa. Tämä ei tee sitä, ja pesutuloskin on loistava vaikkakin hellävarainen. Hiusvärikin pysyy pitkään hyvänä. Ainoa, mikä harmittaa on tuotteen tuoksuttomuus, joku ihana kukkaistuoksu kun piristäisi aamua niin kivasti. 4,5/5

Vartalo:
1. Born to Bio Elixir Sublimant -kuivaöljy: Nopeasti imeytyvä kuivaöljy ihanalla Monoi de Tahiti -tuoksulla. Etenkin aluksi tässä teki mieli kylpeä, vaikka loppua kohti tuoksu alkoikin vähän kyllästyttämään. Käytin hiuksissa, käsissä, ja koko kropalla. 4/5
2. Seppälä Organic Body Scrub, Tahiti Secret: Jostain joskus saatu purnukka, mikä ei herättänyt suuria tunteita suuntaan eikä toiseen. Kuori ihan kivasti, tuoksu oli kiva (vähän teollinen ehkä), mutta sitä ei mainittu missään että oliko tuotteen rakeet tehty muovista, mikä vähän harmitti. 2/5

Kasvot:

1. l’Erboristica Esfoliante Viso, argan oil -kasvokuorinta: Ihana, öljyinen kasvokuorinta. Tässä oli hyvin tiheässä pienenpieniä kuorintarakeita jotka poistivat iholta kuolleen solukon tehokkaasti. Kasvot tuntuivat hypellettävän pehmoisilta tämän jälkeen. Tuoksuu joltain tutulta, mutten osaa sanoa että miltä! Ei kuitenkaan mielestäni kovin voimakkaasti, vaikka äitini joka on hajusteherkkä ei kestänyt tuoksua sitten lainkaan. 4/5
2. Lumene Truly Bold And Curly -maskara: Ihan kiva perusmaskara, ei tällä mitään ihmeitä saa aikaan mutta sievät arkiripset kuitenkin. Plussaa siitä, ettei karise. 3/5
3. Earth Kiss Miracle Clay Hydrate Bamboo Sheet Mask: Taas tällainen tuote, josta en oikein osaa sanoa juuta tai jaata yhden kokeilun perusteella. Kasvot tuntuivat kyllä kosteutetuilta, mutten osaa arvioida tuotteen tehoa sillä mitään erityistä muutosta tämä ei synnyttänyt. 3/5
4. Lumene Lähde Hydration Recovery -geelinaamio: Tehokkaasti kosteuttava ja kosteutta sitova geelinaamio jonka tämän näytepussin kokeilin tällä kertaa yöhoitona, jolloin levitin tuotteen viimeisenä ihonhoitotuotteena ennen nukkumaanmenoa. Iho tuntui huomattavasti kosteutetummalta aamulla kuin yleensä, voisin hyvinkin ostaa purkin tarkempaan testailuun. 4/5

Loppuun vielä se arvonnan voittaja, eli yllätyspaketin Wild & Mildin kosmetiikkaa itselleen voitti Sofia Nieminen! Paljon onnea, laitan sinulle pikapuoliin sähköpostia. 
Sain muuten arvontapostaukseen hurjan määrän ihania kommentteja, jotka pistivät miettimään kevättä kokonaisuutena yhä useammalta kantilta. Kylläpä onkin nyt kevätmieli katossaan, kiitos siitä kuuluu teille jokaiselle!
Oikein rentoa maanantai-iltaa kaikille teille unettomille! ♥

*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jonna H.

  Huh, kiitettävä määrä loppuneita. 😀 Mä tykkään tuosta YR:n käsivoiteesta, mutta käytän sitä öisin.

  10.4.2017 at 19:15
 • Reply Emzi

  Tosta SOSista oon kyl kuullu niin paljon hyvää. Tällä hetkellä kyllä niin monta rasvaa odottamassa että en mitenkään voi käydä nappaamassa messiin. 😀

  10.4.2017 at 19:26
 • Reply Katri

  tosi hyvä postausaihe aina kerätä käytetyt kosmetiikat joita voi arvostella oikeasti jälkikäteen siitä kun ne on tullut käytettyä loppuun !

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  11.4.2017 at 08:07
 • Reply Nena Sofia

  Miten musta taas tuntuu, että näitä olisi tosi vähän! 😀

  Käsivoiteet on vähän sellaisia, että kaikilla on omat tietyt tottumuksensa. Joku haluaa supertuhtia ja rasvaista, joku tosi ohutta ja geelimäistä, joku inhoaa voimakkaita tuoksuja jne. Loppupeleissä lienee tärkeintä, että löytyy jokaiselle jotakin 🙂

  14.4.2017 at 18:05
 • Reply Nena Sofia

  No testaat sitten kun ehdit! 🙂 Etenkin tosi kuiville käsille tuo on nannaa ♥

  14.4.2017 at 18:05
 • Reply Nena Sofia

  Kiva, että tykkäät ideasta! 🙂 Näitä näkyy monissa eri kosmetiikkablogeissa ja lifestylen puolellakin välillä. Pistä postaus kokeiluun jos kiinnostaa!

  14.4.2017 at 18:15
 • Leave a Reply