Follow:

Epäonnea kynsirintamalla

Viimeiset viikot ovat olleet aika onnettomia, mitä tulee kynsiini. Tauko kynsien koristelusta oli pitkä, ja kun vihdoin palasin lakkapullojeni äärelle oli nieltävä se karu totuus, ettei homma olekaan ihan pyörällä ajeluun verrattavissa. Koristelusivellin ei enää pysy näpeissä samaan tapaan kuin aikaisemmin, minkä takia on pitänyt tyytyä vähän yksinkertaisempiin lakkauksiin.

 

 

Muitakin epäonnen aiheita on ollut. Minulta löytyy ainakin seitsemän erilaista avattua päällyslakkaa, mutta kaikki suosikkini ovat tietysti jankkiintuneet tai loppuneet jo viime keväänä. Olen siis kokeillut nyt lakkauksiin milloin mitäkin päällyslakkaa, ja ikäväkseni todennut hyvin monien niistä levittävän koristeluja. Niin kävi näidenkin lakkausten kanssa. Olin ajatellut tekeväni kivat distressed-koristelut, mutta etusormeen essien gel couture top coatia lisätessäni aiemmin skarpit raidat muuttuivat epämääräiseksi mössöksi. Tilannetta pelastamaan lisäsin koristelujen päälle glittertopperia, joka häivytti etusormen kynnen virheitä ja esti muiden kynsien koristelujen leviämisen. Pitää kyllä tikuttaa kaikki varastoista löytyvät päällyslakat ja testata niiden käyttäytyminen koristelujen päällä, ennen, kuin ehdin pilata lisää lakkauksia.

 

Nämä kynnet on muuten ennen joulua lakatut, ensimmäiset lakkaukset jotka tein rakennekynsien poiston jälkeen. Siitä huolimatta kynnet ei tälläkään hetkellä hirveästi kuvassa olevia pidemmät ole, sillä epäonneni kynsirintamalla on varmistanut myös monet kulmien katkeamiset. Tällä hetkellä inspiraatio lakkauspuuhia kohtaan ei olekaan enää kovin korkealla, sen verran vastoinkäymisiä tässä on käyty läpi.

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Kultainen lakka: O.P.I – Love.Angel.Music.Baby
Oranssi lakka (aksenttikynsissä): piCture pOlish – foxy*
Glitterlakka: essie – rock at the top
Päällyslakka: essie – gel couture*
+ Kultaiset niitit (ebay)
*Tähdellä merkityt tuotteet saatu

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Kauniit kynnet haasteista huolimatta 🙂 Mulla itselläni on raskauden ja neidin tulon myötä kynsien lakkaileminen jäänyt aivan minimiin ja vaikka monilla lakkaamattomuus vaikuttaa positiivisesti kynsien kuntoon niin minulla on kyllä aivan päinvastoin – on kyllä kieltämättä hoitaminenkin vähän tässä jäänyt o.O

  13.1.2019 at 12:11
  • Reply Nena Sofia

   Äh – jotenkin olin onnistunut ohittamaan kommenttisi niihin vastatessani. Pahoitteluni!

   Kiitoksia kynsikehuista <3 Minulla on ihan samanlaiset kynnet, että jos niitä ei lakkaa, ne alkavat aika äkkiä tuhoutumaan! Ja tosiaan, aina ei sitä aikaa lakkailuun vain ole :/ Tsemppiä sinulle vauva-arjen keskelle, eiköhän ne kynnet siitä taas tokene kun innostut niitä lakkailemaan 🙂

   15.1.2019 at 22:58
 • Reply Sonja

  Kaunis lakkaus! Itse en voi lakkailla kynsiä töiden takia paitsi loma-aikoina, niin ihailen aina muiden kynsiä 🙂

  13.1.2019 at 12:22
  • Reply Nena Sofia

   Paljon kiitoksia! 🙂 Tosi ikävää kuulla, ettei kynsien lakkailu onnistu töiden vuoksi. Itsehän en sellaista työtä kestäisi 😀

   14.1.2019 at 17:25
 • Reply Erika

  Voih, kynsilakkaprobleemia! No mutta ihanalta näyttää, ehtispä itsekin taiteilla 🙂

  13.1.2019 at 15:03
  • Reply Nena Sofia

   Hei kiitos! 🙂 Ja siis joo, ihan oikeita kolmannen maailman ongelmia taas 😀

   14.1.2019 at 17:26
 • Reply Mari_Shopaholic

  Mun silmiin nää näyttää tosi kivoilta, kaikesta epäonnesta huolimatta! 🙂 Ihana sävy tuo oranssi <3

  13.1.2019 at 16:17
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos! <3 Itselleen sitä on aina niin kriittinen :/

   14.1.2019 at 17:26
 • Reply Mimosa

  Miulla on napsahdellut kynsiä myös ja juuri kuin sain vasurin kynnet hyvään mittaan, niin tietenkin nimettömän kynsi oli revennyt, hnnng! Onneksi puolestaan oikean käden kynnet alkavat olla kuvauskelpoisia :’D

  13.1.2019 at 17:06
  • Reply Nena Sofia

   Voi ääh! Niin tiedän tunteen. Toivon nopeaa kasvua kynsiparoillesi! <3

   14.1.2019 at 17:27
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Tosi upeet! Kannattaa ostaa tämä päällyslakka https://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectID=37850435 Mulla oli kans ongelmia päällyslakkojen kanssa, kun osa sotki koristelut ja osa sit taas kutisti lakkauksen. Toi Cesarsin ei sotke eikä kutista! On kyllä ihan heittämällä paras päällyslakka ikinä!

  14.1.2019 at 16:41
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos! <3 Ja hei kiitos, tuota pikakuivattajaa oonkin vähän tiiraillut sillä silmällä 🙂

   14.1.2019 at 19:35

  Leave a Reply