Follow:

Sally Hansen 544 Tahitian Sunset & 610 Crushed

Iltaa kaikille!
Lähestyin jokin aika sitten Sally Hansenin maahantuojaa Berneriä pyytääkseni heitä sponsoroimaan jotakin tulevaa arvontaani varten. Maahantuojan vastaus oli myönteinen, ja lisäksi sain valita joitakin lakkoja itselleni testiin heidän lähettämästään lakkapaketista. Valintani olivat seuraavat: 544 Tahitian Sunset, 840 Ruffle ja 610 Crushed. Tänään ajattelin kertoa hieman Tahitian Sunsetista ja Crushedista, Rufflelle olen suunnitellut koristeltua lakkausta jonka yhteydessä kerron kyseisestä lakasta lisää.

 

Tahitian Sunset on aivan ihana, persikkainen creme. Tämä kuuluu Sally Hansenin Exotica -kesäkokoelmaan vuodelta 2013, ja samalla se on myös osa Compete Salon Manicure lakkasarjaa. Lakan kanssa samassa kokoelmassa ilmestyi muitakin ihania värejä, ja ainakin Palm Treat on ehdottomasti himotuslistallani.
Complete Salon Manicure -sarjan lakkojen kerrotaan toimivan yhtäaikaa niin alus- kuin päällyslakkana, kynnen kovettajana ja kasvua edistävänä hoitolakkana. Lakoissa on patentoitu Vita Care -koostumus, joka pitää lakan hyvin kynsissä, antaa upean kiillon sekä ravitsee kynsiä. Lakkauksen luvataan pysyvän siistinä jopa kymmenen päivän ajan.
Kolme kerrosta ilman päällyslakkaa.
Lakka oli aivan mainio. Tykästyin värisävyyn heti, sillä vastaavaa persikan sävyä olen kaivannutkin kokoelmiini. Kesälle sävy on aivan ehdoton, vaikka jo nyt se näyttää oivalliselta parilta melko pigmenttisen käsien ihoni kanssa.
Levittäminen oli vaivatonta, sillä lakassa oli mielestäni todella hyvä suti. Sopivan suuri tasaisen jäljen aikaansaamiseksi, muttei myöskään liian suuri esimerkiksi pikkurillien lakkaukseen. Pidin myös sudin pyöristetystä kärjestä, ja keskeltä paksuuntuvista harjaksista. Tällä sai lakan helposti ja siististi kynsille.
Pullossa lakassa näyttää olevan reippaastikin pientä shimmeriä, ja olisin kaivannut sitä näkymään kynsilläkin. Näin ei kuitenkaan ollut, mutta onneksi sävy itsessäänkin on todella kaunis, joten shimmerin uupuminen ei jäänyt erityisesti harmittamaan.
Peittävyyskin tässä lakassa oli hyvä, ja jo kahdella kerroksella luulin saaneeni täydellisen peittävän lopputuloksen. Valoa vasten ne kuitenkin vielä tuntuivat hiukan kuultavan läpi, joten lisäsi varmuudeksi kolmannen mutta hieman paksummilla kerroksilla kaksi olisi varmasti riittänyt.
Complete Salon Manicure -lakkoja voi ostaa vaihtuvissa väreissä tavarataloista ja niiden suositushinta on 12,60e.

 

Kolme kerrosta ilman päällyslakkaa.
Seuraavana tarjolla olisi Lace & Velvet -kokoelman marjaisen purppurainen kaunotar, Crushed. Lakka on siis yksi Velvet Texture -sävyistä, joita julkaistiin kahdeksan kappaletta viime vuoden loppupuolella. Näistä tuli kuitenkin vuoden vaihteessa Suomessa myyntiin vain kolme: 610 Crushed (kuvassa), 630 Lush (nude) ja 650 Regal (sininen).

 

Kokoelman lakat jättävät kynsille satiinisen tekstuuripinnan, joka kaukaa katsottuna vaikuttaa voimakkaalta mattaviimeistelyltä. Tekstuuri ei siis ole erityisen voimakas, mutta sitäkin mielenkiintoisempi.
Crushed on pigmentiltään hyvin voimakas. Se saattaisi peittää jo yhdellä paksulla kerroksella, mutta silloin ongelmaksi tuleekin levitys: lakkaa kannattaa sutia ohuita, nopeasti vedettyjä kerroksia tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi, ja paksuilla kerroksilla riskinä on helposti epätasainen lakkaus. Mattaisena tekstuurina tämä kuitenkin kuivuu nopeasti, joten kerrostaminen ei ole kovin tuskallista.
Lakka levittyi hyvin vaikka suti olikin pienempi kuin Complete Salon Manicure -sarjan lakoissa. Koostumukseltaan Crushed on melko ohutta, mutta se ei kuitenkaan valunut lainkaan kynsinauhoille vaan asettui sinne minne pitikin. Ensimmäistä kerrosta sutiessani onnistuin kuitenkin tökkäisemään sudilla etusormen kynsinauhaa, joten pääsin testaamaan lakan siistittävyyttäkin – ja se ei sujunutkaan ihan kuin tanssi. Voimakkaan pigmenttinen lakka tarraa herkästi kuivaan ihoon, ja siistimistä yrittäessäni onnistuin vain työntämään väriä kynsinauhojeni alle. Päätin, etten jaksa aloittaa sen kanssa tappelua, ja annoin sen voittaa, mutta niinkuin kuvista näkyy, ei tuo nyt erityisen ihanalta näytä. Eli tarkkana lapsoset, tätä ei kannata tökkiä minne sattuu!
Kynsinauhoille tarraamisen jälkeen odotin hieman jännityksellä lakan poistoa, ja teinkin sen vasta seuraavana päivänä jotta näen kuinka vaikeaa lakkaa on poistaa kunnolla kuivuneena. Ihan turhaan kuitenkin pelkäsin, sillä lakka liukui kynsiltä melkein yhtä helposti kuin tavallinen creme, joten pääasiassa tämä oli positiivinen tuttavuus. Melko uniikin sävyn ja samettisen tekstuuripintansa takia tämä jääkin ehdottomasti kokoelmiini!
Lace & Velvet -kokoelman lakkoja on saatavilla tavarataloista ja niiden suositushinta on 9,50e.

 

 
// In the pictures above are two polishes from Sally Hansen: first one is Tahitian Sunset from 2013 summers collection called Exotica and the second one is Crushed from new Lace & Velvet -collection.
Tahitian Sunset is an beautiful peachy creme, and it’s opaque in 2-3 coats. Only thing I was missing with it was the shimmer that is in the bottle but doesn’t really show up on the nails. Anyways, it was easy to apply and I just loved it and I’m gonna wear it a lot at summer!
The other one, Crushed, is an purple velvet texture polish. Color is pretty, and the velvet texture finish is really nice. This one is opaque in 2-3 coats but you need to be careful while putting it on your nails because it’s pretty hard to clean  up from cuticles.

 

 

 ***Lakat saatu ilmaiseksi / polishes were sent for review 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply eekku

  Kivoja lakkoja

  4.2.2015 at 16:23
 • Reply Jasmin N

  oh my gosh to lilapurppura on ihana ! ♥

  ♥: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  4.2.2015 at 16:37
 • Reply Nena Sofia

  Niin on, omastakin mielestä 🙂

  4.2.2015 at 16:40
 • Reply Nena Sofia

  Joo, itsekin tykkään tosi paljon! Sille pitääkin koittaa lähiaikoina keksiä jotain koristeluja 🙂

  4.2.2015 at 16:41
 • Reply Fiiia

  Tuo Sally Hansenin lakka on aivan ihanan värinen! + kokemuksesta tiedän, että hyviä lakkoja ovat – juurikin toi sivellin on ihan huippu 🙂

  4.2.2015 at 18:09
 • Reply Outi

  Tuo violetti lakka on ihana! 🙂 Mulla on itsellä yksi Sally Hansenin lakka ja oon ollut kyllä laatuun hyvin tyytyväinen 🙂

  4.2.2015 at 18:22
 • Reply Nena Sofia

  Molemmathan tosiaan on Sally Hansenin lakkoja, mutta onhan ne molemmat toki ihanan värisiä ja muutenkin vallan mainioita ainakin omasta mielestä 🙂

  4.2.2015 at 22:00
 • Reply Nena Sofia

  No niin on! Mun mielestä tuo sävy on kiva, kun omasta kokoelmasta ei mitään vastaavaa löydy 🙂 Ja joo, mäkin oon aina ollut siinä ajatuksessa että Sallyt olisi laadukkaita lakkoja, vaikka hetkeen mun kokoelmasta ei niitä ole löytynytkään 🙂

  4.2.2015 at 22:01
 • Reply Nanne

  Mie ihastuin tuohon Tahitian Sunset:iin, mutta taitaapi se kuiteskin jäädä ostamatta ku en omista yhtään Sally Hansenin lakkaa ja yhtä ei voi vain olla xD

  4.2.2015 at 22:43
 • Reply Tiina

  Onpas jännä tuo violetti. Väri on upea, mutta en oo aivan satavarma tykkäänkö tuosta pinnasta. 😀 Mutta molemmat lakat näyttää tosi upeilta sun kynsillä. 🙂

  5.2.2015 at 06:34
 • Reply Nena Sofia

  Totta kyllä, että yksittäiset merkin edustajat lakkakokoelmassa ovat pidemmän päälle ärsyttäviä! Mutta pidä tuo lakka vaikka mielessä jos joskus bongaat muitakin merkin lakkoja joita haluat, niin silloin kannattaa tämäkin hommata, jos nyt ihastuit 🙂

  6.2.2015 at 16:11
 • Reply Nena Sofia

  Joo, se on mielenkiintoinen 🙂 Väri tosiaan on upea, ja pinnasta tykkäsin itse ainakin kovasti, kun ei ollut niin huomattava tekstuuri siinä. Näytti siis katseluetäisyydeltä oikeastaan tavalliselta mattalakalta, eikä rosoisuus ollut ollenkaan yhtä huomattavaa kuin kuvissa 🙂

  6.2.2015 at 16:13
 • Reply Nanikaroliina

  ooooi miten ihana toi Tahitian Sunset ! Mulla on ihmeellinen oranssin, korallin ja persikan himo tullut 😀 Sitä pitäis olla nyt vaatteissa ja meikeissä ja lakoissa ja ja .. kevät ? 😀

  8.2.2015 at 14:15
 • Reply Katarooma

  On kyllä molemmat herkkuja…

  8.2.2015 at 15:02
 • Reply Nena Sofia

  Hihii, se on kyllä kaunis lakka 🙂 Ja tosiaan, se on se kevät, itselläkin samanlainen himo noihin sävyihin juuri nyt 😀

  9.2.2015 at 11:00
 • Reply Nena Sofia

  No niin on! 🙂

  9.2.2015 at 11:00
 • Leave a Reply