Follow:

Harmaa-keltainen silmämeikki | vuoden 2021 Pantone-meikki

*Meikissä käytetyt magneettiripset saatu G Beauty Labilta

keltainen silmämeikki

Tänä vuonna Pantone-väreiksi on valittu vaalea sitruunankeltainen Illuminating, ja harmaa Ultimate Gray. Tein viime vuoden Pantone-värillä graafiset rajaukset, ja halusin testailla myös tämän vuoden sävyjä meikkileikissä. Tällä kertaa kuvasin koko meikin Instagramin stooreihin, ja video siitä löytyy tilini kohokohdista.

Kurkataan kuitenkin meikkikuvat myös täällä blogin puolella, ja samalla kerron hieman silmämeikin synnystä!

keltainen silmämeikki

Harmaa-keltainen silmämeikki Pantone-väreillä

Alkuperäinen suunnitelmani oli toteuttaa melko yksinkertainen harmaa-keltainen silmämeikki jossa olisi jokin pieni twisti. Meikkauksen aikana päädyin halo eyes -tyyliseen meikkiin, jossa sijoitin harmaan sävyn silmän sisä- ja ulkonurkkiin ja keltaisen liikkuvan luomen keskiosaan.

Harmaa “Magnet” sävy löytyi Urban Decayn Naked Ultimate Basics -paletista, ja keltainen “Food Videos” Jeffree Starin Conspiracy-paletista. Ne vastasivat mielestäni hyvin vuoden Pantone-sävyjä. Varjostin ensin luomivaon ja silmän sisä- ja ulkonurkat harmaalla, minkä jälkeen leikkasin luomen keskiosan peitevärillä. Näin sain keltaisen sävyn näkymään intensiivisenä. Saadakseni silmämeikkiin hieman eloa, lisäsin luomivaon yläpuolelle korostusrajauksen Nyxin Glitter Goals “Diamond Dust” -eyelinerilla, ja taputtelin keltaisen sävyn päälle hohtavaa “Ranch” -sävyä JS:n Conspiracy-paletista.

Ripsiksi valitsin blogin kautta saamani G Beauty Labin Provocativet, joihin päädyin niiden näyttävyyden vuoksi. Lopulta valinta harmitti, sillä silmämeikki olisi päässyt paremmin oikeuksiinsa hieman harvemmalla ripsirivillä.

harmaa-keltainen silmämeikki

Kulmakarvojen meikkaamiseen kokeilin tällä kertaa saippuatekniikkaa, ja efekti oli mielestäni livenä kaunis. Myös Instagramin stooreissa kulmakarvat näyttävät luonnollisemmilta, mutta omien kulmieni tummuuden vuoksi ne näyttävät näissä kameraotoksissa aika raskailta. Oletteko te kokeilleet saippuakulmia? Pidättekö enemmän niistä, vai sivusuuntaan harjatuista kulmista?

Oletko kokeillut Pantone-värejä meikissä?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Ananka

  Great eyes 😀

  4.1.2021 at 20:51
  • Reply Nena Sofia

   Thank you! 😀

   6.1.2021 at 22:00
 • Reply Vandaalia

  Wau, tosi kaunis toteutus! Ihanaa kun blogisi on taas aktivoitunut <3

  4.1.2021 at 21:39
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos sinä ihana! <3 :') Oon niin iloinen, että pystyn taas bloggaamaan aktiivisemmin ja vanhat tututkin on löytäneet blogiin takaisin 🙂

   6.1.2021 at 22:01
 • Reply Katri

  Meikki on kaunis 🙂 En tekisi pantone väreillä meikkiä, jotenkin ei oo mun juttu.

  5.1.2021 at 10:18
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Katri! 🙂 Mä tykkään vähän haastaa itseäni välillä, siksi Pantone-värit toimii hauskana teemana. Kun näihinkään väreihin en olisi muuten välttämättä tarttunut 🙂

   6.1.2021 at 22:02
 • Reply Linda/Lipstick Love

  Ihastelin tätä jo IG:n puolella, upea meikki<3 🙂

  6.1.2021 at 12:10
  • Reply Nena Sofia

   Oih kiitos ihana! <3 🙂

   6.1.2021 at 22:02
 • Reply Marta Henriques

  Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

  http://www.pimentamaisdoce.blogspot.com

  6.1.2021 at 17:58
  • Reply Nena Sofia

   Heyy thanks so much! <3 I'll definitely check your blog out too 🙂

   6.1.2021 at 22:02

  Leave a Reply