Follow:

Mani swap with Charming Nails

 

Pitkästä aikaa maniswappia! ♥ Päätettiin siis vähän aikaa sitten yhdessä Charming Nailsin Tainan kanssa toteuttaa mani swap blogeissamme, ja nyt on vihdoin koittanut se hetki kun saan tämän postauksen julkaista ja pääsen ihailemaan Tainankin tekemiä kynsiä hänen blogistaan ♥
Ja jos joltain on mennyt ohi, niin mani swapin ideana on valita ja kopioida toisen tekemät kynnet/yrittää päästä mahdollisimman lähelle alkuperäistä lakkausta. Tällä kertaa ei sovittu mitään muita sääntöjä kuten väriteemaa, vaan sai valita ihan vapaasti toisen tekemistä lakkauksista. Itse selailin Tainan tuotantoa monta päivää, ennen kuin löysin täydelliset kynnet kopioitavaksi!
Valitsin siis Charming Nails -blogissa alle kuukausi sitten näkyneen pinkki-hopea-mustan skittleten, johon ihastuin oikeasti jo julkaisuhetkellä. Silloin kyllä ajattelin, että ai kamala, tuollaisten graafisten kuvioiden leimaamiseen en kyllä itse kovin äkkiä lähtisi – se on ihan supervaikeaa! Nyt kuitenkin päätin yrittää, sillä tämä lakkaus oli aivan liian herkullinen ohitettavaksi.
Peukaloiden, etusormien ja keskisormien pohjalla on kolme kerrosta O.P.I:n Suzi Nails New Orleans* -lakkaa, pikkurilleissä kerros essencen mustaa cremelakkaa Black is backia ja nimettömiin tein “cocktailin” kahden lakan avulla. Alle siis kerros O.P.I:n DS Radiancea, päälle kerros Lumenen Hopeahiekkaa ja päälle vielä ohut kerros Radiancea. Ja aika hyvin tuo lopputulos muistuttaa Tainan käyttämään NCLA:n Elegantly Punk -lakkaa, vaikka toki minun glitterini ovatkin huomattavasti pienempiä.
Koristelujen kanssa en kyllä tosiaan ihan onnistunut. Löysin sopivan leiman omasta ÜC:n laatastani 6-02*, mutta sen kynsille saaminen osoittautui oikeaksi ongelmaksi. Kirkkailla stampereillani en saanut sitä nousemaan laatasta ollenkaan essencen mustalla leimauslakalla, ja valkoisella löllöleimasimellani en kertakaikkiaan onnistunut tähtäämään kuviota keskelle kynttä! Lopulta tein leimadecalit, ja nekin meni ihan mössöksi asetteluvaiheessa. Siinä vaiheessa kello tosin oli jo niin paljon, että niihin oli pakko tyytyä.
Tainan kynsistä poiketen käytin itse hopeisia niittejä etusormien ja peukaloiden sivuissa, sillä mustia en edes taida omistaa. Ihan hyvin nekin tähän sopivat! Päällyslakaksi lisäsin kaikille kynsille Essien Gel Setterin*.

 

Olipa muuten jännittävää tutkia Tainan kynsiä vuosien varrelta, valinta oli oikeasti todella vaikea! Charming Nails kun päivittyy joka päivä, niin kynsiäkin blogissa on tähän mennessä julkaistu aivan hurjat määrät. Ja kaikki niin hienoja! Eniten ihastelen Tainan upeaa taitoa yhdistellä mielenkiintoisia, yllättäviäkin värejä ja kuvioita. Hänellä on sellainen skittlette-vainu, sanoisinko jopa että kuudes aisti! En tiedä miten, mutta aina hän onnistuu vaikka nappaisi käteensä mitkä väripurkit ja koristelutarvikkeet. Itse olen enemmän sellaisten tuttujen ja turvallisten väri-yhdistelmien ystävä.
Taina muuten kopioi myös jotkin minun kynteni (en itsekään vielä tiedä että mitkä), käykääpä kurkkaamassa hänen blogistaan että mistä on kyse! Samalla suosittelen tutustumaan blogiin itsessään ajan kanssa, mikäli ette sitä ole vielä tehneet. Tainan blogi on nimittäin todella monipuolinen, hän on mm. erittäin taitava meikkaaja ja omistaa ihanan, höpsön koiran nimeltään Hippu! ♥
*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Mira / Blinger shimmer -blogi

  Hauska idea ja upeasti olet onnistunut! 🙂
  Kadehdin niin teitä kynsitaitureita kun osaatte luoda kaikkea niin upeaa kynsillenne! <3

  6.2.2017 at 05:11
 • Reply Maiju

  Ihanat! Mä olen katsellut tota leimaa jo pitkään ja haluaisin käyttää sitä, mutta jotenkin on ollut sellainen fiilis että se ei ehkä olisi kynnellä yhtä kiva kuin miltä laatassa näyttää. Ainakin sun kynsillä näyttää hyvältä, joten ilmeisesti olin väärässä 🙂

  6.2.2017 at 05:33
 • Reply Charming Nails

  Nämä on kyllä kerrassaan kauniit <3 otetaan uusiksi toinenkin kerta!

  6.2.2017 at 11:50
 • Reply Jonna H.

  Todella nätit kynnet. 🙂

  6.2.2017 at 12:19
 • Reply Verieana

  Onpa ihanat! Ja näitä swappeja on aina kiva nähdä 🙂

  6.2.2017 at 13:26
 • Reply Emzi

  Onpa ihanat!

  6.2.2017 at 14:11
 • Reply Anniina

  Voi kuinka kivat lakkaukset! 🙂
  En edes huomannut keskisormen leimadecalin epäonnistuneen ennen kuin mainitsit. Toisaalta, en kyllä huomaa siinä vieläkään mitään epäonnistumista. 😀

  6.2.2017 at 14:59
 • Reply Sini

  Ihana idea ja nuo kynnet ovat tosi upeat!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  6.2.2017 at 16:35
 • Reply Nena Sofia

  Oikein paljon kiitoksia Mira! ♥ Ihan höpsö olet, varmasti itsekin pystyisit kun vähän harjoittelisit 🙂

  6.2.2017 at 20:18
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Maiju! ♥♥ Mä olin myös katsellut tätä monesti aiemmin, mutta olin varma etten saisi sitä nätisti kynsille 😀 Nyt oli kuitenkin pakko yrittää!

  6.2.2017 at 20:23
 • Reply Nena Sofia

  Voi sun kanssas, kiitos kaunis! <3 Ehdottomasti otetaan uusiksi! 🙂

  6.2.2017 at 20:26
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Jonna! 🙂

  6.2.2017 at 20:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Verieana! Kiva kuulla että nämä kiinnostaa 🙂

  6.2.2017 at 20:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  6.2.2017 at 20:32
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Anniina, ihanan lohdullista! ♥ Mua ärsytti kun ruttaantui, mutta ei se onneksi menoa haitannut 🙂

  6.2.2017 at 20:34
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Sini! 🙂

  6.2.2017 at 20:35
 • Reply Kata

  Ihanat! 🙂 Taytyypa kokeilla tota leimaa itekin!

  7.2.2017 at 04:16
 • Reply Emmi

  Oi että, nää on aivan ihanat! ♥

  7.2.2017 at 20:43
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Kata! ♥

  8.2.2017 at 17:13
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentäs, kiitos Emmi! 🙂 ♥

  8.2.2017 at 17:16
 • Leave a Reply