Follow:

Toukokuun lakkaukset ja ostokset

Viime tiistaina jo vähän lupailinkin tavanomaisen postaustahdin palautumista, ja ennustin seuraavaa postausta jo saman viikon loppupuolelle. No, aina ei suunnitelmat suju niinkuin on kauniisti ajatellut, joten ilmaistaanpas vaikka niin, että tällä kertaa kiire yllätti kulkijan. Mutta hei, nyt voin ihan rehdisti sanoa että selvisin! Pääsykokeet on vihdoin takana. Lisäksi työtkin loppuivat joten nyt on pienen huilaustauon paikka. Saan siis ihan tosissaan keskittyä kynsiin vähän aikaa, niin omiini kuin rakennekynsi-treenailuihinkin! ♥ Ja kuulkaa blogia on ollut ikävä, ette uskokaan! Ihanaa, että sillekin löytyy taas aikaa päiväjärjestyksestä.

Mutta hei, siirrytäänpäs asiaan. Tänään olisi tosiaan tarkoitus tehdä yhteenvedot niin viime kuun lakkauksista kuin ostoksistakin. Molempia on vähänlaisesti, eikä niistä hirveästi ole kerrottavaa, joten näin turhaksi kirjoitella molemmille omia postauksiaan. Nyt saadaan lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Lakkauksia julkaisin blogissa tosiaan aika säälittävän määrän. Kolmet näitä on yhteensä, mutta kaikeksi onneksi kuitenkin kaikki olivat kovin mieluisia! Näiden lisäksi lakkasin kynnet kerran yksivärisiksi ja kerran tein ihan kivan pikalakkauksenkin (glitter- ja strassikoristeluin) mutta en ehtinyt sitä kuvaamaan ennen viimeisintä akryylikoulutus-päivääni, eikä se illalla enää kovin nätiltä näyttänyt. Kyseinen lakkaus on muuten edelleen kynsillä, ollut siis jo yli puolitoista viikkoa! Ja hei, reipasta kasvurajaa ja kärkikulumaa lukuunottamatta nämä on edelleen aika siedettävät. Mutta eiköhän nämä ole nyt tiensä päähän tulleet, tänään ehdin onneksi vielä lakkaamaan uudetkin ♥.

Kuvattuja ostoksia löytyy tälläkin kertaa vain kourallinen. Alkukuussa kotiin kiikutetut hiusväri ja pari pänikkää luottokynsilakanpoistoainetta kustansivat yhteensä 12,40€. Näiden lisäksi kriiseilin vähän aikaa sitten tuubeihinsa kuivuneiden akryylimaalien kanssa, ja nappasin sitten eräällä kirjakauppa-visiitillä mukaani uudet. Samana päivänä tarttui myös ruokakaupasta mukaan Palmoliven uusi “Body Butter Wash” ihanan mansikkaisessa tuoksussa. Nämä kustansivat yhdessä tasan 14€. Yhteensä omiin kosmetiikkahankintoihini kuluikin siis vain 26,40€. 

Sen verran vielä noista ostoksista, että tokihan sitä rahaa olisi voinut laittaa kulumaan vähän enemmänkin. Kun bloggaaja kirjoittelee parin kuukauden ajan 20-30€ suuruisista ostoksistaan, saattaa jotakuta alkaa mietityttämään taustalla piilevät syyt. Tällä kertaa suurin niistä on juuri aloitettu akryylikynsikurssi, johon liittyviin kustannuksiin upposi pelkästään toukokuun aikana reippaasti yli 700€. Tässä kesäkuun alussa olen jo ehtinyt tekemään pari tarviketilausta ja rahaa on taas mennyt parin päivän sisällä lähemmäs 300€. Kalustehankintoja pitäisi vielä tehdä, ja pari kurssimaksua olisi tulossa. Kesäkuun aikana aion kuitenkin alkaa veloittamaan tekemistäni kynsistä (heti, kun saan sumplittua asiat verottajan kanssa) jonkinlaisia tarvikekuluja joten niihin ei pitäisi jatkossa enää juurikaan omia rahoja kulua. Tyystin ilmaista puuhaa tämä ei siis itselleni tässä kohtaa ole, mutta ihan kuulkaa jokaisen pennin arvoista!
Mitäs teille kuuluu? ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Laura

  Hyvää.. kohta on loma <3 mullakin blogaustahti on hidastunu töiden takia D:

  5.6.2017 at 17:27
 • Reply Eve

  Ei muuta kuin nautinnollisia huilaus-hetkiä, olet ne varmasti ansainnut! :3

  5.6.2017 at 18:11
 • Reply Jonna H.

  Noi vihreät olivat niin upeat! Tänne ei ihmeempiä odotellaan aurinkoisia kesäpäiviä ja iltoja. 🙂

  5.6.2017 at 20:41
 • Reply Hanna Haliseva-Habib

  Mietin että ei kai bloggaajaa pitäisi määritellä sen mukaan kuinka paljon rahaa kuluttaa kosmetiikkaan. Monet kirjoittavat ihan elämästäänkin tms. Sehän on hienoa ettei mene kauheasti rahaa kosmetiikkaan, jos ei oikeasti sitä tarvitse.
  No täällä myös pääsykokeet ohi. Hirveästi hakijoita, vähän aloituspaikkoja eli jännityksessä eletään. Ja yritän välttää turhia kosmetiikkaostoksia. Kunnon kesäilmoja odottelen ?

  6.6.2017 at 06:48
 • Reply Charming Nails

  Eihän sillä väliä miten paljon ostaa kosmetiikkaa. Sillä ei kosmebloggaajaa määritellä. Itsekin tuhlaan kyllä aina liikaa, vähemmälläkin pärjäisi 🙂 Mukavaa kesän odotusta 🙂

  6.6.2017 at 11:15
 • Reply Katri

  Kyllähän se kosmetiikka ostetaan aina oman tarpeen mukaan! Mä ostan kaappiin tiettyjä kalliimpia valmiiksi jos saa alesta, mutta ei niitä meikkejä oo tehty kaapissa pidettäviksi vaan käyttöön!!

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  6.6.2017 at 18:30
 • Reply Marppa

  Keskimmäiset kynnet on niin hirveän hienot, että voisin katsella niitä vaikka kuinka kauan. Ja mielellään omissa näpeissä. 😉

  Tänä järjettömän kulutuksen aikana on pelkästään ihailtavaa, että pysyy edes kohtuudessa. Mulle blogeissa tärkeintä on sisältö. Luulen, että sulla on aika laaja materiaalivarasto sen tuottamiseen. Sitä paitsi sinä nyt varmaan tekisit toimivan lakkauksen/meikin vaikka kumisaappaan ja tiskiharjan avulla..

  6.6.2017 at 18:48
 • Reply Nena Sofia

  Ihanaa että säkin pääset lomailemaan <3 ja hei, onneksi bloggaustahtia voi mukautella omien mahdollisuuksien mukaan 🙂

  15.6.2017 at 10:15
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Eve! 🙂 ♥

  15.6.2017 at 10:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Jonna! ♥ Eiköhän nekin sieltä pikkuhiljaa saavu 🙂

  15.6.2017 at 10:27
 • Reply Nena Sofia

  Hei, ihanaa että ajattelet noin! ♥ Samanlaisia mietteitä on omassakin päässäni, mutta välillä vaan iskee sellainen selittelyn tarve. Että kyllä minä _ihan oikeasti_ rakastan kosmetiikkaa, vaikka siihen ei aina mahdollisuuksia olekaan tuhlata :'D

  Huisin jännää tämä tulosten odottelu kyllä! Tuleeko sinullakin kutsu viimeistään 30.6. jos tulee? Täällä aletaan kohta syömään kynsiä kun aika tuntuu niin pitkältä! 😀

  15.6.2017 at 10:29
 • Reply Nena Sofia

  Niinpä, näin sitä yritän itsekin ajatella. Tässä kulutuksen aikakaudessa vaan välillä tuntuu, että shoppailemattomuus on se, joka herättää eniten kummastusta 😀

  Kiitos samoin! <3

  15.6.2017 at 10:51
 • Reply Nena Sofia

  No se on kyllä ihan totta! 🙂 Kiitos kivasta kommentista 🙂

  15.6.2017 at 10:53
 • Reply Nena Sofia

  Sä olet kyllä ihan höpsö, suurkiitokset jälleen! <3 Kumisaapas ja tiskiharja saivat kyllä nauramaan, melkein kutkuttaisi kokeilla että millaiset sotamaalit sellaisilla saisi aikaan 😀 Apua, onneksi en ole riittävän uhkarohkea!

  15.6.2017 at 10:56
 • Leave a Reply