Follow:

Syyskuun kosmetiikkaostokset

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Ihan käsittämätöntä, että nyt on jo lokakuu! Aika menee niin nopeasti, etten meinaa pysyä edes matkassa mukana. Tästä ne vanhat ihmiset aina varoittelee – olisi vain pitänyt uskoa.

Tämä kuukausi on täynnä niin jännittäviä juttuja, että päässä pyörii jo valmiiksi. Ihan ensinnäkin, me vietetään mieheni kanssa meidän 7-vuotispäiväämme tänään! Viikon päästä miehenikin täyttää vuosia, ja lähdemme juhlistamaan sitä kaveriporukalla risteilylle.  Myös tällä blogilla on tässä kuussa syntymäpäivät, kun mittariini kilahtaa viides vuosi bloggaamista 18.10.2019. Ihan älytöntä, miten vauhdilla vuodet vierivät!

Muitakin kutkuttavia juttuja on tapahtumassa ihan näillä näppäimillä. Muistatteko nimittäin, kun kirjoitin keväällä saaneeni unelmieni harjoittelupaikan? No, se harjoittelu alkaa ensi maanantaina! Ja jottei asiat olisi liian yksinkertaisia, kyseinen harjoittelupaikka sijaitsee Helsingissä. Nyt olenkin viime päivät miettinyt kuumeisesti, että mitä kaikkea minun tulisi pakata mukaani sunnuntaina, kun muutan 10 viikoksi isäni luokse Espooseen.

99€ / Glossybox / Kuva lainattu: *Glossybox.fi

Mutta lupaan kertoa harjoittelusta lisää vielä myöhemmin, nyt sen sijaan voitaisiin palata hetkeksi viime kuun touhuihin. Päivän aiheena on nimittäin syyskuun kosmetiikkaostokset.

Elokuussa kerroin, etten ollut käyttänyt juuri lainkaan rahaa kosmetiikkaostoksiin. Syyskuussa shoppailuhammasta alkoi kolottamaan sitten senkin edestä. Monien mielihalujen kohdalla onnistuin kuitenkin pysymään järkevänä, ja päätin jättää suurimman osan heräteostoksista tuleville I love me -messuille.  Joulukalenteri ei ollut yksi niistä.

Kun sain syyskuun Glossyboxista 40€ etukupongin Glossyboxin omaan joulukalenteriin, ostoshousut oli pakko vetäistä jalkaan. Sisältäisihän tämä megakalenteri kosmetiikkaa 440€ arvosta! Oma kalenterini on vielä matkalla, joten lainasin kuvan Glossyboxin sivuilta.

Joulukalentereja on vielä saatavilla *täällä.

10€ / Prisma

Jos joulukalenteria ei lasketa, pysyttelin syyskuussa muuren hyvin järkevällä linjalla. Ostin ainoastaan suihkugeelin ja hiusvärin, jotka nappasin mukaani ruokakauppareissulla. Kuten jo mainitsin, odotan innolla tulevia I love me -messuja ja haluan pitää budjettini joustavana niitä varten.

 

Yhteenveto:

 1. Meikit: 0€
  Vuoden alusta: 198,50€
 2. Ihonhoitotuotteet: 3,50€
  Vuoden alusta: 167,00€
 3. Kynsituotteet: 0€
  Vuoden alusta: 10,00€
 4. Hiustuotteet: 7€
  Vuoden alusta: 40,90€
 5. Muut: 99€
  Vuoden alusta: 99€

Elokuun kosmetiikkasaldo yhteensä: 109,00€
Vuoden alusta: 514,90€

 

Oletteko te vielä hankkineet joulukalentereja?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Nimetön

  Mä sain jo eilen Glossy kalenterin hyppysiini ja on se niin kaunis.Yritän välttää spoilereita.Kannattaa varoa Glossyboxin kaikkia sähköposteja,koska niissä voi spoilerin kuva pompata esiin ja vasta sitten tulee spoilerivaroitus.Mulle ainakin kävi niin.
  Siis kun viestin aihe oli lokakuun boxi ,niin joulukalenteri spoileri hyppäs verkkokalvolle.Mulla ainakin aivot on niin nopeat,että se on siinä.

  4.10.2019 at 16:13
  • Reply Nena Sofia

   Joo, huomasin saman niissä sähköposteissa. Itseä ei pienet spoilerit haittaa, ehdin ne kyllä unohtamaan, mutta silti pieni tahdikkuus ei olisi pahasta kun suunnittelevat niitä uutiskirjeitä :/

   Kalenteri on kyllä hurjan kaunis! <3

   6.10.2019 at 16:37
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Mäkin sain tuon Glossy Boxin joulukalenterin viimeviikon keskiviikkona, 40 € alennuskoodi oli oikein kiva yllätys tilaajalle ja sain käytettyä vielä kaikki GLossy Krediitit tuohon, jolloin hinta oli alle 90 €.

  7.10.2019 at 19:22
  • Reply Nena Sofia

   Vaude, oot kyllä saanut kalenterin hyvällä hinnalla! Toivottavasti sisältö on mieluisa <3

   8.10.2019 at 18:58

  Leave a Reply