Follow:

Simple pleasures

Aina ei kaikki mene ihan putkeen. Tämä on nyt kolmas kerta, kun yritän saada hermojani pysymään sen verran kasassa, että kykenisin tuijottamaan näitä kuvia vielä sen nanohetken ajan, että saisin suollettua tämän tekstin näine sekavine ajatuksineni ulos. Kaiken kaikkiaan koen puistatusta, kun katson allaolevia kuvia. Ja se puistatus ei johdu lopputulemasta, vaan matkasta sitä kohti.
Hololakat. Ah, nuo kauniit hololakat. Ne ovat tulleet kokoelmaani jäädäkseen, hiljaa hiipien vieneet palasen sydämestäni. Vaan joka ikinen kerta, kun jotain niistä pitäisi kuvata, ei ole kaukana ettenkö viskaisi vesilintua mokomilla lasipullolla.
Joskus kuvat onnistuvat älyttömän kauniisti kertaheitolla, ja saan ikuistettua lakan värivaihtelun täydellisesti kamerani linssiin. Ne on niitä kertoja, joiden takia jaksan yrittää niinä vähän hankalampinakin hetkinä. Esimerkiksi näistä kynsistä otin reippaasti yli 300 kuvaa, kahtena eri päivänä, eri paikoissa ja erilaisia taustoja hyödyntäen. Kameran asetuksiakin vääntelin suuntaan ja toiseen niin kauan, etten enää edes meinannut muistaa, millä asetuksilla yleensä kuvaan.

 

On se vaan niin väärin, etten vieläkään saanut lakkaa täydessä loistossaan ikuistettua. Ja siis uskokaa tai älkää, mutta tuo holoefekti on erittäin voimakas, ja äärimmäisen helposti havaittavissa jopa hieman hämärämmissä olosuhteissa!

 

Tästä avautumisesta huolimatta tahtoisin kuitenkin korostaa otsikon osuvuutta tämänkertaisiin kynsiin, sillä vaikka kuvaaminen olikin yhtä tuskaa toi lakkaus itsessään minulle älyttömän määrän iloa! Tämä on nyt ensimmäinen kerta, kun kynteni lakkasin sen jälkeen, kun niitä jouduin lyhentämään. Mitään monimutkaisia krumeluureja en näin minimittaisille nysille halunnut änkeä, eikä tarvinnutkaan. Näillä kynsillä yhdistyy yksi uusista upeuksistani, NCLA:n The World Orbits Around Me sekä pelkistetyt mutta sievät aksenttikoristelut.
Niissä, siis keskisormissa ja nimettömissähän pohjalakkana toimii O.P.I:n You’re So Vain-Illa joka on holotettu NCLA:n Shimmer Me Prettyllä*. Pilkutukset T.W.O.A:lla ja lisänä vielä Minuripsmedin kultaiset lasistrassit. Päällyslakkana NCLA:n Gelous?*.

 

NCLA The World Orbits Around Me oli muuten kaikin puolin juuri niin laadukas, kun tältä merkiltä sopii odottaakin. Kaksi kerrosta peitti loistavasti eikä mitään ongelmia ilmennyt lakatessa. Ainoa harmaita hiuksia aiheuttanut juttu olikin sitten tuo kuvaaminen, mutta se on kyllä yhteinen ominaisuus kaikille holoileville kynsilakoille merkkiin katsomatta – ainakin näillä taidoilla.
Te muut kynsiänne kuvaavat! Mikä on maksimimäärä kuvia, minkä olet räpsinyt yhdestä lakkauksesta?
 
 
*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Charming Nails

  Nämä on kyllä sievät enkä niin kiinnitä huomiota lyhyiin kynsiin. Se vaan aina itsestä tuntuu kriisin paikalta vaikka mitään syytä ei olisi 🙂 lakka on minustakin tosi laadukas kuten lähes kaikki NCLA:n holot <3

  19.9.2017 at 15:47
 • Reply minna / minna1994.blogspot.fi

  Eikä, aivan ihanat ♥ Sain heti inspiraatiota mitenkä lakkaisin omat nysäni 😀 Ite oon ottanut ehkä n. 100 kuvaa yksistä lakkauksista, enkä tietenkään yhteenkään kuvaan ollut ollenkaan tyytyväinen 😀

  19.9.2017 at 20:04
 • Reply Belegwen

  Sanoisin ett n. 20 kuvaa jonka jälkeen luovutan jo ei onnistu. 😀 Oot kyllä ollut harvinaisen sinnikäs tuossa asiassa! 😀

  20.9.2017 at 15:49
 • Reply SΔRΔGΔLΔXY

  Sama rumba neonlakkojen kanssa, ikinä ei saa sitä oikeaa väriä kuvaan 😀 Kynnet on todella kauniit ♡

  20.9.2017 at 18:10
 • Reply Marppa

  Kaunis lakkaus jo ilman suurta holoefektiäkin! Mahtaa olla upea livenä. 🙂

  21.9.2017 at 07:21
 • Reply Linda

  Ihanat kynnet! Ja ihailtavaa kärsivällisyyttä kuvien kans 😀 Mulla ei riittäis kärsivällisyys noin pitkällieen kuvaamiseen.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  21.9.2017 at 09:31
 • Reply Nena Sofia

  Tuhannet kiitokset! ♥ Kyllä olen itsekin sitä mieltä, että nyt kun etusormen kynsi alkaa jo hipomaan sormenpäätä, on nämä yleisesti ottaen ihan siedettävät. Ja jopa kauniit lakattuina 🙂

  22.9.2017 at 10:47
 • Reply Nena Sofia

  Oijoi, ihanaa olla inspiksenä! ♥ Monesti vähän yksinkertaisemmat lakkaukset toimii lyhyillä kynsillä parhaiten 🙂

  Joo, toi on hirveetä kun kauhean työn ja tuskankaan jälkeen ei löydy mitenkään päin siedettäviä kuvia! 🙁

  22.9.2017 at 10:48
 • Reply Nena Sofia

  Apua, ja silti sulla on aina niin täydelliset kuvat?! Sä oot kyllä yks kuvajumala ♥

  Mulla on aina etukäteen vahva visio siitä, että miltä joku lakkaus tulee kuvissa näyttämään. Ja sit otan niitä kuvia niin pitkään, että ne vastaa mun visiota 😀 Mä luulen, että tälläkertaa rikottiin joku ennätys, mutta monesti kyllä on se 200 mennyt rikki yhdellä kuvauskerralla 😀

  22.9.2017 at 10:51
 • Reply Nena Sofia

  Joo, toi on kyllä niin totta! 😀 Ja sit kun lopulta löytää kuvan missä lakan sävy on ok, näyttää oma iho vähintäänkin sairaalloiselta 😀

  Kiitos kaunis kehuista <3

  22.9.2017 at 10:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Marppa! ♥ Sitä se kyllä oli 🙂

  22.9.2017 at 10:53
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! ♥ 😀 Mä olen välillä vähän jääräpää 😀

  22.9.2017 at 10:54
 • Reply Tinkerbell

  Super kiva lakkaus! NCLA holot on aivan ihania<3 hmm mä oon kans ehkä ottanut jotain pari sataa kuvaa kerralla jostain tietyistä kynsistä 😀 perus kuvien määrä per lakkaus on ehkä jotain 30-50 kuvaa 😀

  27.9.2017 at 18:45
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! ♥♥ Me ollaan niiin samalla aaltopituudella 😀 NCLA + holo = ♥____♥

  Ja siis joo, kyllä mäkin yleensä pärjään suunnilleen tuollaisella kuvamäärällä. Joskus vaan iskee pakkomielle päälle 😀

  29.9.2017 at 07:11
 • Reply Emzi

  Onpa muuten aivan ihana! Voi että!

  8.10.2017 at 14:52
 • Reply Nena Sofia

  No eikös olekin! ♥

  12.10.2017 at 13:00
 • Leave a Reply