Follow:

Teippailua

Inkki Pinkiltä vajaa kuukausi sitten saadussa yhteistyöpaketissa oli aiemmin esiteltyjen sabluunoiden lisäksi koristeluteippiä, fimoja ja irtoglitteriä. Teippailua tulee harrastettua turhan harvoin, joten nyt eräänä päivänä koristeluboksia selatessani päätin tarttua tähän heiltä saatuun teippirullaan.
Aluksi ajattelin käyttää teippejä vinyylien tavoin, eli lakata niiden päälle ja poistaa ne sitten, jolloin lakkaan jää kiva raitakuvio. Lakkasin siis ensin kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta violettia China Glazen cremelakkaa, Grape Popia ja aloin asettelemaan teippejä. Tässä vaiheessa vaaleanpunainen kiiltävä teippi näyttikin niin kivalta violettia pohjaa vasten, että päätinkin käyttää sitä koristeluun sellaisenaan. 
Teippejä leikkelin vinoina raitoina etusormiin ja pikkurilleihin. Monilla on ongelmia teippien pysyvyyden kanssa, mutta tämäkin ongelma on ratkaistavissa. On tärkeää huomioida, että teipin leikkaa hieman kynnen reunaa lyhyemmäksi, itse jätän yleensä millin välin teipin päättymiskohdan ja kynnen reunan väliin. Lisäksi liimaan teipin reunat kynteen siten, että laitan teipin päädyn alle tipan kirkasta lakkaa, ja vasta sitten sinetöin teipit paikalleen lakkaamalla päällyslakan koko komeuden päälle. Tällä tavoin teipit pysyy matkassa mukana kiitettävän hyvin.

Tässä aiemmin jo myönsin kommenttiboksin puolella, että vasta ostamaani Essencen Pixie Dustia on tullut tungettua vähän joka paikkaan. Nytkin se esiintyy nimettömässä, ja edelleenkään en voi kuin ihailla sitä. Näyttää todella nätiltä melkolailla kaikkien lakkojen päällä.
Keskisormeen ja nimettömään päätyi myöskin Essencen topperi, nimittäin vaaleanpunasävyinen Lovely, maybe. Tästäkin tykkään ihan possuna, ehkä noiden valkoisten mattaglittereiden takia? Vaikeaa sanoa, mutta kokonaisuutena todella nätti lakka. Viimeisenä lisäilin kynsiin Ebaysta ostettuja pyöreitä niittejä ja kuorrutin kaikki kynnet Seche Vitellä. Lakkauksesta tuli melko simppeli, mutta silti vallan nätti. 

Näitä teippejä saa tilattua Inkki Pinkiltä kymmenen rullan seteissä täältä. Vielä huomiseen asti tilauksen loppusummasta saa 20% alennuksen, eli nyt kannattaa tilata puuttuvat koristelutarvikkeet ja tukea suomalaista yrittäjyyttä!

Kuinkas usein te käytätte teippejä koristeluissa?


*** Teippi saatu yhteistyön merkeissä testattavaksi

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Satsuli

  Oiii Vauu!! Aivan ylettömän upeat kynnet! Niiin upeat. <3 Mää käytän sillon tällön kynsiteippiä, mut en oo vielä kertaakaan jättäny sitä kynnelle, oon tehny vaan raitoja. 😀 Pitäis kai sitä joskus käyttää niinki.. :p

  25.7.2015 at 12:44
 • Reply Marina

  Mä käytän kanssa teippiä ihan liian vähän, Sillä saa kuitenkin suht nopsaan kivat koristelut 🙂

  25.7.2015 at 12:47
 • Reply Emmi

  Oi ihanat!<3 mä käytän teippejä aika usein vinyylien tavoin, mutta tosi harvoin tulee tehtyä teippikoristeluja 😀

  25.7.2015 at 13:20
 • Reply Outi

  Ihanat kynnet! 🙂 violetin ja vaaleanpunaisen yhdistelmä toimii 🙂

  25.7.2015 at 13:42
 • Reply Mia / Beauty Highlights

  Oi, mitkä luomukset! 🙂 Mä en ole ikinä käyttänyt teippejä 😀 Mutta mähän en olekaan mikään kynsiguru 😉 Tuo nyt ei sentään vaikuta ihan hirvittävän vaikealta, että voisin kyllä joskus uskaltautua kokeilemaankin. Yleensä koristelen kynsiä vain glitterlakoilla tai jollain muilla hippulakoilla. Kerran olen tarroja kokeillut 😀

  25.7.2015 at 14:26
 • Reply Anni

  Upeat kynnet, wau! Itse en jaksa ikinä taistella kynsiteippien kanssa, ovat hyvin rasittavia sille päälle sattuessaan. 😀

  25.7.2015 at 16:07
 • Reply eekku

  Nätit kynnet

  25.7.2015 at 23:14
 • Reply Katarooma

  Ah, ku upea lakkaus!

  26.7.2015 at 07:51
 • Reply Tintti

  Huikean hienot kynnet ja erittäin onnistuneet koristelut! Upeaa :).

  26.7.2015 at 10:32
 • Reply Enail

  Kaunis lakkaus 🙂 olen käyttänyt teippejä molemmin tavoin. Tällä tavalla ei ole tullut käytettyä hetkeen.

  26.7.2015 at 14:20
 • Reply Fani

  Teippejä tulee käytettyä harvemmin! Pitäisi yrittää useammin ottaa niitä mukaan 🙂 Upeat kynnet oot loihtinut <3

  27.7.2015 at 05:03
 • Reply Tinkerbell

  Upeet! Noi teippikynnet on ihanat 🙂 Mä oon käyttäny teippejä varmaan kerran kai, mut ne jäi reunoista repsottamaan niin pahasti et nypein ne irti. Vois taas kokeilla niitä ja kattoa miten tällä kertaa käy :D!

  27.7.2015 at 14:06
 • Reply Nena Sofia

  Ohhoh, hurjan paljon kiitoksia Satsuli! ♥ Ihanan piristävän kommentin jätit 🙂

  Ps. Kannattaa kokeilla teippiä näinkin, ainakin omasta mielestäni sillä saa aikaan ihan nättejäkin koristeluja 🙂

  28.7.2015 at 21:22
 • Reply Nena Sofia

  Niin kyllä saakin! Vähän rasittavaahan tuo räpeltäminen on 😀

  28.7.2015 at 21:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! <3 Itsekin käytän teippejä useammin vinyylien tavoin 🙂

  28.7.2015 at 21:28
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Outi! 🙂 Nuo sävyt kyllä toimii yhdessä 🙂

  28.7.2015 at 21:30
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Mia! ♥ Kannattaa kyllä koittaa teippejä, ne on aika simppeleitä käyttää 🙂

  28.7.2015 at 21:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Anni! 🙂 Kynsiteipit osaavat kyllä ärsyttääkin aina silloin tällöin 😀

  28.7.2015 at 21:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂

  28.7.2015 at 21:34
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Katarooma! ♥

  28.7.2015 at 21:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tintti! 🙂 ♥

  28.7.2015 at 21:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Teipit on kyllä näppäriä, kun ovat niin monikäyttöisiä 🙂

  28.7.2015 at 21:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Fani! :') ♥ Kannattaa kyllä kaivaa teipitkin kaapista, ne on vallan kivoja erilaisissa koristeluissa 🙂

  28.7.2015 at 21:39
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! ♥ Testaa ihmeessä uudelleen, ja tarkista, että reunat on hieman kynnen reunaa lyhyemmät niin pitäisi pysyä 🙂

  28.7.2015 at 21:40
 • Leave a Reply