Follow:

Aletärppi: The Body Shop Festive Berry

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

The Body Shop Festive Berry

Sain tänä jouluna hurjasti ihania lahjoja, ja yksi paketeista aiheutti erityisiä riemunkiljahduksia näin kosmetiikkabloggaajan näkökulmasta. Sain nimittäin äitipuoleltani lahjaksi upean, itsetehdyn “countdown to new year” -tyylisen kosmetiikkakalenterin. Hän on perinteisesti antanut minulle joululahjaksi The Body Shopin uudenvuoden odotuskalenterin, mutta koska kyseistä kalenteria ei enää valmisteta, oli hän päättänyt tehdä sellaisen itse ♥

The Body Shop Festive Berry

Kalenteriin oli kätketty monenmoisia ihanuuksia TBS:ltä, kuten muutama tuote merkin jouluisesta Festive Berry -kausisarjasta. Nyt olenkin hemmotellut koko vartaloani hurmaavilla karpaloherkuilla, ja pakko heti sanoa, että nämä ovat aivan ihania! Kaikki kokoelman tuotteet sisältävät ihoa hoitavaa karpalonsiemenöljyä ja niissä on herkullinen, makean karpaloinen tuoksu.

Huomasin myös, että nämä *kausisarjat ovat päätyneet jo TBS:n alepuolelle, minkä vuoksi ajattelin, että näistä on syytä julkaista postaus ennen, kuin tuotteet ehtivät loppua. Tänään esittelen siis kolme Festive Berry -sarjan tuotetta, ja kerron, mitä niistä ei ainakaan kannata jättää väliin!

the body shop Festive Berry Sugar Lip Scrub

The Body Shop Festive Berry Sugar Lip Scrub 10ml

Festive Berry sarjaan kuuluu vartalon ihonhoitotuotteiden lisäksi pari hauskaa erikoistuotetta. Yksi niistä on tämä Sugar Lip Scrub eli *kuorintatuote huulille. Sheavoita ja manteliöljyä sisältävä koostumus kuorii huulet hellävaraisesti hyvin hienojakoisilla sokerihiutaleilla, joita on runsaasti massan seassa. Tämä on näppärä tuote huulien kuorintaan ja päässyt omilla kuivilla huulillani ahkeraan käyttöön. Kuorintavoiteessa on hieman punaista pigmenttiä, minkä takia tuotteen pois pyyhkiminen tulee tehdä tarkasti – tai vähintään levittää voide niin, ettei sitä ole ihan ympäri suupieliä!

tbs Festive Berry Sugar Lip Scrub

The Body Shop Festive Berry Body Butter 200ml

The Body Shopin vartalovoit ovat tuhteja vartalovoiteita, jotka hemmottelevat ihon lisäksi myös mieltä mehukkailla tuoksuillaan. Osa body buttereista on koostumukseltaan rasvaisempia ja osa hieman kevyempiä – *tämä Festive Berry asettuu sinne välimaastoon. Koostumus on hyvin paksu, mutta nopeasti imeytyvä. Incilistalta löytyy muun muassa ihoa pehmentävää ja hoitavaa kaakaovoita sekä sheavoita ja kosteuttavaa glyseriiniä.

TBS Festive Berry Body Butter

Vartalovoiteiden tuoksun formulointi ei aina mene ihan nappiin The Body Shopillakaan, mutta tähän vartalovoihin on saatu todella raikas ja aito karpalon tuoksu. Tätä levitellessä tulee fiilis syyspäivän samoilusta usvaisella karpalosuolla, jonne en ikäväkseni tänä vuonna ehtinyt. Tämä purkki tuo onneksi lohtua silloin, kun haaveilen itsekerätyistä karpaloista, joita pakkasesta ei enää löydy. Ehkä sitten keväämmällä kerkeän.

the body sho vartalovoi Festive Berry Body Butter

The Body Shop Festive Berry Body Scrub 250ml

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä on tehokäyttööni päässyt The Body Shop Festive Berry -sarjan *vartalonkuorinta. Tämä sokeripohjainen kuorintatuote sisältää muiden kokoelman tuotteiden tapaan ihoa hoitavaa karpalonsiemenöljyä ja runsaasti kosteuttavaa glyseriiniä. Se on tuntumaltaan hyvin rouhea, ja kuorii ihon tehokkaasti sokerin ja vadelmansiementen seoksella. Koostumuksen hoitavat ainesosat jättävät ihon kuitenkin pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi, minkä vuoksi purkkiin tekee mieli tarttua joka pesun yhteydessä.

The Body Shop Festive Berry Body Scrub

Vartalonkuorinnassa on voimakkaan marjainen tuoksu, jossa yhdistyy karpalon lisäksi makea vivahdus vadelmaa. Se tuntuu ja näyttää mehukkaalta marjahillolta, jota tekisi mieli sipaista vaalean leivän päälle! Siihen kokeiluun en kuitenkaan raaski tätä tuotetta tuhlata, sillä suihkunkin puolella sen käyttö on mennyt varsinaiseksi pihistelyksi.

TBS Festive Berry Body Scrub

Suosikkejani sarjasta ovat ehdottomasti tämä vartalonkuorinta ja vartalovoi. Näistä ainoastaan jälkimmäistä on vielä saatavilla The Body Shopin verkkokaupassa, kuorintaa sen sijaan löytyy vielä joistain TBS:n myymälöistä. Mikäli olet rouheiden sokerikuorintojen ystävä, suosittelen kurkkaamaan, *onko tuotetta saatavilla lähimmässä liikkeessäsi!

The Body Shop Festive Berry

Oletteko muuten kuulleet jo The Body Shopin *uudesta sitruunasarjasta? Sitrustuoksujen fanina hyppelin innosta, kun näin ensimmäiset mainoskuvat sarjan lanseerauksesta. Tuotevalikoima sitruunakokoelmassa on hieman kapea, mutta ajattelin käydä tuoksuttelemassa näitä TBS:n liikkeessä ja napata ainakin käsi & vartalovoiteen kokeiluun mikäli tuoksu on yhtä ihana, kuin millaiseksi sen kuvittelen!

Mikä on oma suosikkisi The Body Shopin sarjoista?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Linda/Lipstick Love

  Tää sarja on aivan ihana<3 Rakastan noita TBS:n sokeripohjaisia vartalokuorintoja, ne on niin tehokkaita, mutta ei kuitenkaan iholla liian raapivia 🙂 Hurjan kauniit kuvat oot ottanut ♥

  8.1.2021 at 09:53
  • Reply Nena Sofia

   No niin on, todella ihana 🙂 Ja hei kiitos tuhannesti! <3

   10.1.2021 at 01:20
 • Reply Ananka

  I really liked this one and the shimmery mist is lovely too 😀

  8.1.2021 at 22:29
  • Reply Nena Sofia

   Oh I missed the shimmery mist, though after seeing it on their website now I think I need it desperately haha 😀

   Btw how did you find my blog? I’m sorry for not writing in English!

   10.1.2021 at 01:24

  Leave a Reply