Follow:

Vuoden 2016 suosikkilakkani

Nyt on tullut aika kaivaa esiin kokoelman helmet ja listata viime vuonna eniten käytössä olleet ja kaikkein mieluisimmat lakkani yhteen postaukseen! Silloin tällöin olen vastaavia listoja kasannut mutta nyt näyttäisikin viimeisin TOP10 -kärki olevan postattu vuoden 2015 heinäkuussa. Aika tuumailla suosikit siis uudestaan!
Lakat ovat siis puhtaasti viime vuoden aikana suosikeiksi nousseita yksilöitä eri merkeiltä, eivätkä ne ole minkäänlaisessa paremmuusjärjestyksessä. Eli kaikkein ihaninta en osaa valita, enkä yhdestäkään luopuisi.
1. O.P.I: You’re So Vain-Illa

Alkusyksyn hankinta, ja kannattava sellainen! Ihanan vaalea ja peittävä nude, jonka lämmin sävy sopii kauniisti omaan ihonväriini.

2. Essie: Rock at the Top

Tämän hankin muistaakseni ihan alkuvuodesta, ja käyttöähän sille on ollut ja paljon. Reippaasti erikokoisia kultaisia glittereitä kirkkaalla pohjalla, ei mitään erikoista siis mutta hyvin on monet lakkaukset pelastettu tämän lakan voimin. Ilman en pärjäisi!

3. Essie: Frock ‘n Roll

Syksyllä tilattu ruskean ja munakoison välillä tasapainoileva shimmerlakka, jonka jännittävän epämääräinen sävy jaksaa viehättää yhä edelleen. Tämä on yksi kauneimmista syyslakoista kokoelmassani, ja pääsikin monesti käyttöön viime syksyn aikana.

4. Zoya: Dream

Zoyan Dreamin kirppistelin viime kevään tienoilla, tästä olin ehtinyt haaveilemaan jo pidemmän aikaa. Upea, tähtitaivasta muistuttava sininen lakka jonka holohitusia voisi tuijotella kokonaisen iltapäivän ♥

5. O.P.I: I Snow You Love Me

ISYLM on ainoa lakka, joka porskuttaa jo toista kertaa top-listallani. Tämän kauneus ei vaan kyllästytä, nämä pylpyrät ovat mielestäni edelleen mahtava vaihtoehto strasseille kynsikoristeluissa! Voi, kun tästä tehtäisiin uusia versioita eri väreissä.

6. O.P.I: Love.Angel.Music.Baby
Tämän hankintaa olin harkinnut pitkään ennen varsinaista kotiutusta tänä syksynä, ja oikein harmittaa ettei tullut hankittua aiemmin. Täydellinen satiinimattainen vaalean viileä kultainen jota tekisi mieli jo nyt tilata varapullo!

7. O.P.I: DS Classic

DS Classicille ei taida edes sanat riittää! Se on kuin nude versio Zoyan Dreamista, ei tätä voi olla rakastamatta. Jos joku lakka pitäisi valita loppuiäksi kynsille niin se voisi hyvinkin olla tämä. Tuijoteltavan kaunis tapaus joka kuitenkin sopii mihin vain tilaisuuteen olematta liian räikeä kynsillä.

8. Lumene: Hopeahiekkaa

Hyvä hopeinen tekstuurilakka on mielestäni erittäin tärkeä osa kokoelmaa, siksi tämäkin pääsi top-listalle. Lumenen Hopeahiekasta on meneillään nyt jo toinen pullo, ja vähän jännittää että mitä ostan jatkossa. Tämä kun oli kausisävy vuoden 2015 tai 2014 talvelta, joten en enää uskalla luottaa että kolmatta pulloa mistään löytäisin. Suosituksia vaihtoehdoista otetaan vastaan!

9. F.U.N Lacquer: Unconditional Love (h)

Jos luitte tämän postaukseni ette varmasti ihmettele, että miksi tämä lakka päätyi tälle listalle. Tai no, jos olette ylipäänsä ikinä nähneet tästä lakasta kuvia kynsillä niin ymmärrätte varmasti tunteeni. Sanojani säästellen totean, että tässä on yksi upeimmista lakoista koskaan. Niin moniulotteinen ja säihkyvä!

10. NCLA: Out of this World*

Ja hei, ettehän te kuvitelleet ettei tätä kaunotarta näkyisi listalla? NCLA:n Out of this World herätti rakkauteni sekä violetteja että holoilevia lakkoja kohtaan henkiin. Oikeasti, kumpikaan edellämainituista lakkatyyleistä ei erityisemmin viehättänyt itseäni ennenkuin näin tämän. Tässä vain on jotain taianomaista! ♥

Siinä ne sitten olivat! Merkeistä yliedustettuna oli tällä(kin) kertaa O.P.I josta onkin vuosien saatossa kehittynyt yksi käytetyimmistä lakkamerkeistäni. Syy lienee luotettavuus ja helppo saatavuus, eikä sävyvalikoimassakaan toki valittamista ole. Erikoisemmat ns. luksusmerkit miehittävät kokoelmastani yhä vain pientä siivua, sillä mielestäni ihan perussävyistä ei ole järkeä maksaa lähes 20:ntä euroa ja mieluummin shoppailenkin ne tavalliset pinkit ja nudet juurikin vaikka O.P.I:n, Essien tai Essencen valikoimista. 
Oliko tässä joitain teidän suosikkejanne?

*** NCLA:n lakka saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Kauniita lakkoja ja etenkin ISYLM kuuluu ehdottomasti tälle listalle 😉

  5.1.2017 at 08:21
 • Reply Jonna H.

  Zoyan Dream on kyllä huikea, löytyy omastakin kaapista. 🙂

  5.1.2017 at 08:37
 • Reply Charming Nails

  Hyviä valintoja, aika moni itsellekin tuttu 🙂 oletko muuten tutustunut Picture Polisheihin? Niitä kun löytyy aika monen suosikkilistoilta 🙂

  5.1.2017 at 11:12
 • Reply Nanikaroliina

  Kauniita sävyjä ! Tuo viimeinen etenkin houkuttaisi juuri nyt ! 😛 Itse sain nyt tilattua jälleen geelit, joten ehkä tänä vuonna löytyy taas kynsijuttuja munkin puolelta. Ei voi kun ihailla, että jaksat tehdä näitä niin paljon ! 🙂

  5.1.2017 at 11:19
 • Reply Belegwen

  Olipas kivan erilainen lista kuin muilla on ollut! Tuolta löytyikin monta omaa suosikkia, Dream, DS Classic ja Hopeahiekkaa. Tosin tuo viimeisin oli jumahtanut mulla pulloon, joten se on mennyt hävitettävien laatikkoon. 🙂

  5.1.2017 at 15:12
 • Reply Katri

  Vitsi miten ihanan näköisiä lakkoja kaikki! Pitäis itsekin tehdä tällainen postaus – sitten kun on taas voimia palata blogin pariin…

  5.1.2017 at 19:26
 • Reply Daniela

  ihania lakkoja! tältä listalta omistan ainoastaan frock n rollin, muut lakat olen nähnyt vaan kuvissa 😀 haluaisin omistaa DS Classicin ja tuon sanahirviön mikä lie angel.baby.music hahah en ikin muista sen nimee!! ja vika ncla-lakka, sehän ois just täydellinen mulle ku rakastan lilaa 🙂

  5.1.2017 at 20:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla että oot sitä mieltä! Se vaan on iiihana yhä edelleen 😀 ♥

  9.1.2017 at 04:33
 • Reply Nena Sofia

  Se on kyllä upea <3 🙂

  9.1.2017 at 04:35
 • Reply Nena Sofia

  Joo, PP:n lakat on tuttuja ja ihania, ne ei vaan ole lähiaikoina herättäneet niin suurta himotusta joten uusimmat on jääneet ostamatta. Mossy kyllä himottaisi edelleen, ja pari muutakin. Noh, pitää vähän miettiä tuota budjettia 😀

  9.1.2017 at 04:38
 • Reply Nena Sofia

  Oii mielenkiinnolla odotan sun kynsijuttuja! ♥ Ja tuo vika olisi varmasti ihan bueno geelien päällä, se on meinaan kerrassaan upea 🙂

  9.1.2017 at 04:40
 • Reply Nena Sofia

  Ai, hauskaa kun itse en edes tajunnut tuota seikkaa! Mutta ihan totta taitaa olla, mulla on listalla enemmän tämmöisiä vanhempia ikisuosikkeja kuin monilla muilla 🙂 Ja voi pöh sentään, mullakin ensimmäinen Hopeahiekkaa ehti jumahtamaan ennen kuin sain sitä ihan loppuun, tosi harmi juttu :/

  9.1.2017 at 04:42
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin! ♥ Ja tosi mielenkiinnolla lukisin kyllä sunkin suosikeista 🙂 toki stressiä ei kannata ottaa!

  9.1.2017 at 04:44
 • Reply Nena Sofia

  Se ois kyllä just täydellinen sulle! 🙂 ♥

  9.1.2017 at 04:46
 • Leave a Reply