Follow:

Helmikuun ostokset

Viime kuussa postasin pitkästä aikaa edellisen kuukauden ostoksista, sillä niitä oli kertynyt niin paljon että halusin kaiken ehdottomasti teille esitellä. Samalla tein myös päätöksen, että aina kun ostan edes sen yhden kynsiin liittyvän tuotteen, niin kirjoitan myös tämän postauksen kuukauden ostoksista – näin saan selkeän linjan, jonka avulla voin myös itse tarkkailla ostosmääriäni jälkikäteen. 
Nyt kun tosiaan vaihtui kuukausi, olisi siis jälleen aika ottaa tarkasteluun edellisessä kuukaudessa kotiutuneet tuotteet. Niitä ei helmikuussa kovin paljoa ollut, sillä ihan tietoisesti koitin hieman rajoittaa tammikuussa käsiin räjähtänyttä ostelua. Myös hiusten muodonmuutos ja muutamat vaateostokset söivät rahaa kynsituhlailuilta, johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Välillä pitää muistaa elämän muitakin osa-alueita, eikä kaikkea ylimääräistä rahaa suinkaan kannata yhteen harrastukseen tuhlata – ainakaan ihan aina. 

Mutta asiaan siirtyäkseni helmikuussa tuli tosiaan käväistyä Essence-pisteellä, josta oli tarkoitus kipaista hakemassa merkin valkoinen lakka edellisen putelin tyhjennyttyä. No, hyllyn kolo oli tyhjä, mutta sen sijaan löysin kyllä pari muuta lakkaa kotiin vietäväksi sekä kynsien ja kynsinauhojen koristelukynän, “tattoo linerin”. Samalla reissulla ostin myös viereisestä hyllystä Kone Helsingin valkoisen lakan, vaikken sen hyvään laatuun luottanutkaan, mutta joku valkoinen oli pakko saada. Eipä tuo kovin hääppöinen olekaan, mutta menetelköön nyt vielä siihen asti kunnes tulee taas asiaa Itäkeskuksen suunnille. 
Essence-pisteellä vierailun lisäksi ei sitten oikeastaan muita ostoksia tullutkaan. Seche Viten täyttöpullon tilasin Ebaysta jo tammikuun lopussa, vaikka sen kotiutinkin vasta helmikuun puolella. Toki käsirasvoja tuli osteltua niin kuin yleensäkin, mutta niitä en koskaan saa aikaiseksi kuvata blogiin, sillä minulla on tapana testata uusia rasvoja ihan heti. Ja sitten tosiaan kun muistan, että voisihan sen putelin vielä kuvatakin, on se joko ulkonäöltään “ihastuttavan” rasvainen tai sisällöltään puoliksi tyhjä. No, ehkä kuvaan niitä sitten, kun oikeasti löydän jonkun rasvan, jota kehua maasta taivaaseen. Tähän mennessä sellaista ei ole tullut vastaan, vaikka aika reippaasti on tullut erilaisia käsirasvoja kokeiltua: osa huonompia, osa ihan hyviä, mutta ei kyllä yhtäkään sellaista jota en mihinkään vaihtaisi.
Ostoshöpinöiden päätteeksi halusin vilauttaa teille vielä yllä näkyviä siirtokuvia, jotka kolahtivat postiluukusta yhtenä perjantaina suoden pitkälle päivälleni ihanan ilonaiheen. Sain siis tosiaan eräältä bloggaajaystävältä ystävänpäiväkortin, ja kirjeeseen oli sujautettu tällaiset mukaan. Jos perheenjäseniä ei lasketa mukaan, en taida olla saanut ystävänpäiväkorttia sitten ala-asteen! Koko tilanne oli niin outo ja ilahduttava, että päätin ensi vuonna ryhdistäytyä ja muistaa itsekin ystäviäni kortein. Kiitoksia vielä Nanne ♥

Lähetättekö te ystävänpäiväkortteja? Entä mikä on Sinun luottokäsirasvasi?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Vandaalia

  Hei, onpas mielenkiintoinen toi koristelukynä! Toivottavasti saadaan siitä pian juttua blogiin 🙂 Luottokäsirasvana töissä lienee Yves Rocherin arnikkikäsivoide ja kotona Loccitanen sheakäsivoide :3

  2.3.2016 at 07:30
 • Reply Sissi

  Mun luottorasva on L'Occitanen shea-käsivoide, mutta käytän kyllä kaikki muutkin käsiini päätyneet ellei niissä ole jotain vikaa. Varsin maltilliset ostokset!

  2.3.2016 at 08:55
 • Reply Kiia Innanmaa

  Toi taattoo liner vois olla kyllä kiva!! Siitä olis joo kiva nähdä postausta, miten sitä käytät 🙂

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  2.3.2016 at 09:55
 • Reply Paula

  Nää ostospostaukset on kivoja lukea! Noudatan itsekin aika ankaraa budjettia =) Mulla on töissä Natusanin käsivoide, laukussa L'Occitanen Lime käsivoide. Niihin hetkiin siis, kun tarvitsee pientä piristystä. Tuoksu on meinaan ihan jumalainen! Kotona kelpaa mitä tahansa tökötti, mutta todella kuiville käsille Neutrogenan käsivoide on ihanaa!

  2.3.2016 at 19:28
 • Reply eekku

  Kyllä mie muutamille blogiystäville laitoin postia ystävänpäivänä

  3.3.2016 at 07:00
 • Reply Tintti

  Mun käsirasvani on ihan apteekista ostettu apobasen punainen perusvoide. Herkkäihoisena en uskalla käyttää kuin apteekin rasvoja allergisen reaktion pelossa. Kynsilakkojen ja lakanpoistoaineen kemikaaleja en sijaan pelkää lainkaan :D.

  3.3.2016 at 10:44
 • Reply Tinkerbell

  Ei hitto mä oon unohtanu ton tattoo linerin olemassaolon kokonaa 😀 pitäsi varmaan kaivaa se esiin ja testata!

  3.3.2016 at 18:59
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos vinkeistä! 🙂 Tuota Loccitanea pitää ehdottomasti vielä testata, kun niin monet sitä aina kehuvat 🙂 Ja koristelukynästä tulee kyllä lähiaikoina postaus 🙂

  4.3.2016 at 04:59
 • Reply Nena Sofia

  Siis sitä Loccitanea mun on pitänyt testata iät ja ajat mutta musta tuntuu että mä muistan sen aina, kun rahaa ei ole 😀 Onneksi nyt on alkukuu, pitää käydä ostamassa sitä jostain 🙂

  4.3.2016 at 05:02
 • Reply Nena Sofia

  Siitä tulee kyllä lähiaikoina postausta, hyvä tietää että kiinnostaa! 🙂

  4.3.2016 at 05:09
 • Reply Nena Sofia

  Hyvä tietää että näitä jaksetaan lukea! 😀 Näin opiskelijana mulla ei tosiaan mitään suuria rahoja koskaan ole, eikä kynsiin liittyvä budjettikaan näin ollen mikään suuri ainakaan yleensä ole – onneksi en ole ainoa 😀
  Tuo Loccitane tuoksuu kyllä varmasti todella hyvältä, oi! Ja Neutrogena onkin kyllä oikein mainiota, siitä olen itsekin tykännyt 🙂

  4.3.2016 at 05:13
 • Reply Nena Sofia

  Oi, niin pitääkin! 🙂

  4.3.2016 at 05:15
 • Reply Nena Sofia

  Hihhih, tasapaino on hyvä pitää! 😀 Mutta tuo apteekin voide onkin varmasti todella pätevä, pitäisi ostaa itsellekin kotikäyttöön 🙂

  4.3.2016 at 05:16
 • Reply Nena Sofia

  Hihhih, teepä se! 😀 Muista kertoa sitten blogissa että mitä tykkäsit 🙂

  4.3.2016 at 05:17
 • Reply Enail

  Mielenkiintoiselta vaikutta tuo tattoo liner. Odottelen mielenkiinnolla kokemuksia siitä. Mä rasvailen käteni ihan apteekin perusvoiteella (Aqualan L). Käsirasvoissa tökkii yleensä hajusteet kun ne on niin kovin voimakkaita. Tuntuu että koko loppupäivänä ei haista muuta kuin mangosirruunapirtelön tai mikä nyt ikinä on haju kun sellaisia käyttää 😀 Löytyisihän noita toki varmaan vähemmän hajustettujakin, mutta kun perusvoiteessa ei ole ollut mitään valittamista niin en ole jaksanut etsiä.

  5.3.2016 at 12:13
 • Reply Nena Sofia

  Luulen että sä pitäisit siitä tattoo linerista 🙂 Mutta hei, munkin pitää harkita kotirasvaksi tuollaista apteekin perusvoidetta, kun kerta on ihan toimivaa tavaraa 🙂

  9.3.2016 at 06:20
 • Leave a Reply