Follow:

Grauh!

Kun jotain aloittaa, sitä on mahdotonta lopettaa – ainakin välillä. Toissapäivänä kerroin teille rakkaudestani eläinkuoseihin, ja esittelin aiheeseen sopivat pinkit kynnet seepraraidoilla koristettuna. Kyseisiä kynsiä tehdessäni sain kuitenkin idean monisävyisistä kynsistä, joissa esiintyisi sekä seepraraitaa, että pantteritäplää samaan tyyliin kuin erilaisissa kankaissa näkee silloin tällöin, enkä voinut jättää ideaa toteuttamatta.
Aloitin siis puuhat lakkaamalla kaikki kynnet suklaanruskeiksi kahdella kerroksella Sinful Colorsin Nirvanaa. Tämän jälkeen jäin miettimään, miten sävyttäisin kynsiä, ja päädyin tuputtelemaan meikkisienellä osaan kynttä ensin H&M:n kultaista Sparkle & Shine Babya, ja sen jälkeen Oriflamen vaaleanpunertavaa metallilakkaa, Rose Diamia. Näillä kahdella lakalla sain kynsille mukavasti elävyyttä, ja pääsin siirtymään toiseen vaiheeseen.
Aloitin kuvioiden tekemisen siis ohuella siveltimellä ja Nfu Oh:n mustalla lakalla. Ensimmäisenä kynsille syntyi seepraraitoja, mutta tällä kertaa jätin erikokoisia rakoja sinne tänne pantteritäpliä varten. 
Kun raidat olivat valmiit oli siis täplien vuoro, jotka tein myöskin Nfu Oh:n mustalla lakalla mutta niiden tekemiseen käytin pienipäistä dotting toolia. Täplät tosiaan tein rakoihin, joita olin seeprakuvioon jättänyt aiemmassa vaiheessa.

Jostain ihmeen syystä kaikki sujui kuin tanssi, ja tähän lakkaukseen kului tuskin tuntiakaan. Lakkauksen pohjasta tuli juuri sopivan eläväinen ja kuviosta jopa nätimpi kuin olin edes osannut toivoa. Kerrankin lakkaus, joka sujui ideasta toteutukseen asti ongelmitta ja lopputuloksesta tuli täysin omannäköinen. Kyllä näillä kelpaa – itseasiassa vähän liiankin hyvin, en nimittäin tiedä miten ihmeessä raaskin vaihtaa tätä lakkausta. Toivottavasti tekin tykkäätte, en malta edes odottaa millaisia ajatuksia nämä kynnet teissä herättää ♥

Olen muuten tässä ajatellut, että voisin siirtyä vakituiseen postaustahtiin, ainakin nimellisesti – välillähän siitä saattaisin lipsua. Mielessä oli, että postaisin tulevaisuudessa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, perjantaisin sekä lauantaisin ja postaukset julkaisisin kello kuudelta aamulla. Miltä tämä kuulostaa? Hetken aikaa menee, ennen kuin olen valmis siirtymään vakituiseen postaustahtiin, mutta olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä ideasta.
Mutta kertokaapa, mitäs tykkäätte lakkauksesta? Iskeekö eläimellisyys? ♥

*** Sinful Colorsin lakka saatu miitistä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

43 Comments

 • Reply Emmi

  Vautsi, aivan upeat! <3

  23.9.2015 at 04:18
 • Reply Fani

  Nää on aivan täydelliset. <3 Siis sä oot vaan niin taitava!

  23.9.2015 at 04:36
 • Reply Charming Nails

  Olet kyllä tosi taitava malaamaan!!

  23.9.2015 at 04:37
 • Reply eekku

  Kauniit

  23.9.2015 at 06:00
 • Reply Kirsi/Kirsinkynnet

  Siis nää siun kynnet on jotain ihan käsittämättömiä!! 😀 Ikinä en itelle tommosia tekis, mutta wau!!! Ihan mielettömät!!

  23.9.2015 at 06:21
 • Reply Katarooma

  Tyylikkäät!

  23.9.2015 at 06:42
 • Reply nita

  Niin kauniit! ? ihan uskomatonta että sä olet itse nämä(kin) maalannut ? sisko

  23.9.2015 at 07:30
 • Reply Bunnytailnails

  Mä rakastan näitä kynsiä! Sä oot ihan paras <3. Mä en osaa postata itse ainakaan säännöllisesti enkä tiedä yhtää kuka niin tekee. Aamulla avan koneen ja painelen auki kiinnostavat blogit. Kyllä monet varmaan odottavat suosikkibloginsa säännöllistä postausta, jos sellainen tasainen tahti on mutta itselleni se ei ainakaan merkitse mitään. Enemmänkin tuo kellonaika, koska tykkään, että saan heti aamusta luettua uudet postaukset. Jos postaus tulee vasta illalla tai epäsäännöllisesti milloin sattuu niin se saattaa jäädä vahingossa lukematta, kun hukkuu seuraavan aamun blogilistalle.

  23.9.2015 at 08:13
 • Reply Marina

  Aivan kertakaikkisen ihanat <3 <3 Wau!!

  23.9.2015 at 08:43
 • Reply Linda

  Ihan törkeen hienot kynnet! Ja mä en sun blogin vakkarilukija oo (ku en kynsiä erityisemmin laita :D), mut heitän nyt kuitenkin oman kommenttini postaustahdista, et mä en oo ikinä kiinnittänyt siihen mitään huomiota missään blogissa, eikä se merkkaa mulle mitään (kuhan postailee kohtuu aktiivisesti). Mut toisaalta kyllä niitäkin ilmeisesti(?) on paljon, jotka tykkää säännöllisestä postaustahdista. Kannattaahan sitä kokeilla jos asia itestä tuntuu kivalta (:

  23.9.2015 at 10:27
 • Reply Fiiia

  Oi ompa kauniit! ♥ Muuten eläinkuosit ei mun lemppareihin kuulu, mut kynsillä näyttää joka kerta yhtä hyvältä. Ja näissä on värit ja kaikki kohdillaan 🙂

  23.9.2015 at 12:34
 • Reply Roosa ScratchMeWithYourNails

  No voi **#*#*, nuo on ihan täydelliset!!! <3
  Mä luulin eka että nuo oli leimoja :/

  23.9.2015 at 13:48
 • Reply Laura

  älyttömän hienot <3 oon niin kade noista sun seepraraidoista. Pakko alkaa harjottelee, mutta kun ei ole koskaan aikaa D:

  23.9.2015 at 16:02
 • Reply Enail

  Sullahan lähti heti lapasesta tuo eläinkuosien käyttö. Vähän kokeilit ja nyt olet jo sekakäyttäjä 😀 Mutta joo, eläimellisyys iskee! Oikein kaunis lakkaus 🙂

  Jos postaa usein vakio postaustahti ei oli mun mielestä niin oleellinen juttu kun jos postaa harvemmin. Siis jos postaa tyyliin kerran viikossa niin sillä on väliä postaako nimenomaan kerran viikossa vai kerran kahtena päivänä peräkkäin ja pitää sitten kahden viikon tauon. Jos postauksia taas tulee useita viikossa (kolme tai enemmän) ei vaihtelevaa postausväliä ehdi ihmetellä. Itse luen blogit bloggerin lukulistalta niin kaikki postaukset kyllä tulee yleensä kahlattua läpi jossain vaiheessa.

  23.9.2015 at 16:39
 • Reply Patricia Ström

  Iskee ehdottomasti eläimellisyys, nää on upeat ! <3

  23.9.2015 at 17:46
 • Reply Satsuli

  Nää on uskomattoman upeat! Ihan jää sanattomaksi, wau. <3 Kyllä se kelpaa että postailet säännöllisesti, mulle passaa mikä vaan postaustahti, kuuhan se on sinusta hyvä. 🙂

  23.9.2015 at 17:59
 • Reply Satsuli

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  23.9.2015 at 17:59
 • Reply Daniela

  wau! mun mielestä säännöllinen postaustahti ei oo mikään tärkee juttu , eikä sillä kellonajallakaan niin väliä ole 😛 mutta jos se helpottaa sun postailuasi, niin toteuta ihmeessä 🙂 kunhan et ota stressiä siitä!

  23.9.2015 at 19:46
 • Reply Nanne

  Mie en voi kuin huokailla täällä, niin mahottoman upeat lakkauset jälleen ♡_♡

  24.9.2015 at 07:39
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos ! <3

  24.9.2015 at 14:38
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä, kiitos Fani! <3 :')

  24.9.2015 at 14:40
 • Reply Nena Sofia

  Oh suuret kiitokset!! 🙂 <3

  24.9.2015 at 14:41
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  24.9.2015 at 14:42
 • Reply Nena Sofia

  Ääh kiitos kiitos!! :') Tässähän ihan punastuu ♥

  24.9.2015 at 14:45
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂

  24.9.2015 at 14:46
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos ihana!! ♥ Tää kuvio syntyy nykyään aika automaattisesti, ei ole ollenkaan niin hankala kuin miltä näyttää 🙂 ♥

  24.9.2015 at 14:47
 • Reply Nena Sofia

  Voi höpsö, Kiitos isolla koolla! :') ♥

  Taidan jättää tuon postausaikataulun nyt vähän hautumaan, ja pohtia sitä lisää kun työssäoppiminen koulussa alkaa, että tuntuuko vielä silloin siltä että se kannattaisi. Arkisin olenkin nyt jo jonkun aikaa postaillut aina 6-7 aikaan aamusta, viikonloppuisin yleensä venähtää ja tulee postattua vasta päivemmällä mutta se nyt johtuu siitä että yleensä ajastan postauksen edellisiltana, mutta perjantaisin en ikinä vaan millään jaksa, vaan jätän lauantai-aamulle, jolloin tulee aina nukuttua pitkään 😀

  24.9.2015 at 14:51
 • Reply Nena Sofia

  Suuret kiitokset Marina! <3 🙂

  24.9.2015 at 14:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia kattavasta kommentista ja kauniista sanoistasi Linda! 🙂 Jään nyt pohtimaan tuota postaustahdin uusiksi pistämistä, ja katselen asiaa taas parin viikon kuluttua että miltä tuntuu. Postauksen pyrin jokatapauksessa julkaisemaan tulevaisuudessakin aamulla 6-7 aikaan niin ei ainakaan kellonajan kanssa tule epäselvyyksiä 🙂

  24.9.2015 at 14:55
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Fiiia! ♥ Kynsillähän eläinkuosit tosiaan näyttää aina mahdottoman hyvältä 🙂

  24.9.2015 at 14:57
 • Reply Nena Sofia

  Äääks! Mä en kestä tällaisia kommentteja, kiitos höpsö 😀 ♥♥

  24.9.2015 at 14:57
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Laura <3 Höh älä ole kade, nuo oppii nopeasti tekemään kauniisti, kunhan on hyvä sivellin käytössä 🙂

  24.9.2015 at 14:58
 • Reply Nena Sofia

  Voi että mä nauroin tätä kommenttia lukiessa! Hurjasti kiitoksia illan piristyksestä ja kehuista 😀 ♥♥

  Kiitos vielä että jaoit oman näkökulmasi tähän postaustahti-asiaan, mä mietiskelen sitä vielä ja katselen lähitulevaisuudessa uudestaan, että olenko edelleen sitä mieltä että vakituinen postaustahti sopisi mulle parhaiten 🙂

  24.9.2015 at 15:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Patricia! <3 🙂

  24.9.2015 at 15:05
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kehuista Satsuli! ♥ kiitos myös siitä, että jaoit oman mielipiteesti tähän postaustahtiin liittyen, mä jään mietiskelemään tuota asiaa vielä ja palailen siihen myöhemmin 🙂

  24.9.2015 at 15:07
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Daniela! 🙂 Mä jään pohtimaan tuota vielä, mutta postausajan pyrin jatkossakin pitämään siinä aamu 6-7 tuntumassa 🙂 tiettyjä postauspäiviä en välttämättä ota käyttöön, etten suotta rajoita itseäni. Nytkin kun haluaisi vaan postata ihan joka päivä ;D

  24.9.2015 at 15:10
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä, kiitos Nanne! ♥ Sä olet ihana 🙂

  24.9.2015 at 15:11
 • Reply Tinkerbell

  Jestas miten hienot♥ olin ihan varma et olit leimannu!

  25.9.2015 at 20:23
 • Reply Tintti

  En taas tajua yhtään miten tällaista jälkeä voi tehdä käsinkoristelemalla! Ihan sanattomaks vetää nää kynnet, taivaallinen lakkaus :).

  26.9.2015 at 11:57
 • Reply Nanikaroliina

  NNÄITÄ KUOLASINKIN JO facebookissa .. :DD <3

  28.9.2015 at 11:37
 • Reply Nena Sofia

  Iih kiitos! ♥♥ Etkö oo vieläkään oppinut että mä en osaa leimata ;D

  29.9.2015 at 16:28
 • Reply Nena Sofia

  Itseasiassa tällaiset eläinkuosit ovat aikalailla helpoimpia kuvioita joita voi käsinmaalata, kun lopputuloksen kanssa ei tarvitse olla niin tarkkana. Kiitos kehuista! 🙂 ♥

  29.9.2015 at 16:30
 • Reply Nena Sofia

  Hihhii niinpä teit höpsö 😀 <3

  29.9.2015 at 16:30
 • Leave a Reply