Follow:

Essie Winter 2019 – Swatchit ja arvio

*Tuotteet saatuja ilmaistuotteita. Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä.

Essie winter 2019

Essien vuoden 2019 talvikokoelma välkehtii juhlaväreissä. Kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa, jotka ovat saaneet inspiraationsa lahjakääreiden kimalluksesta ja uuden vuoden juhlahumusta.

Sain lakat maahantuojalta testattavaksi, ja tänään esittelen niiden  swatchit. Näitä oli ilo sutia, sillä lakat kuivuivat todella nopeasti! Kaikissa kuvissa on kaksi kerrosta värilakkaa sekä kerros Essien Gel Couture -päällyslakkaa.

Essie 2019 - Caught on tape

Essie – Caught on tape

Keltakultainen shimmerlakka, jonka joukossa on isompia, kuusikulmaisia irisdecent-glittereitä. Glitterit hohtavat vähän eri värisinä riippuen siitä, mistä kulmasta lakkaa katselee. Caught on tape peittää hyvin kahdella kerroksella, eikä se valu kynsinauhoille. Kuivuu tasaiseksi mutta hieman mattapintaiseksi. Kiiltävä päällyslakka herättää lakan kimalluksen eloon.

Essie 2019 - Let it bow

Essie – Let it bow

Kuulaan valkoinen shimmerlakka, jonka joukossa on läpikuultavia, kuusikulmaisia irisdecent-glittereitä. Tämänkin koostumus on hyvä, mutta peittokyky hieman huonompi kuin muissa kokoelman lakoissa. Kolmella kerroksella saisi varmaan tasaisemmin peittävän tuloksen.

Essie 2019 - Making spirits bright

Essie – Making spirits bright

Hopeinen shimmerlakka, jossa uiskentelee useissa väreissä välkkyviä irisdecent-glittereitä. Jos kaipaat kynsille hopeista lakkaa, jossa on vähän extraa, tämä on kaunis valinta. Peittää juuri ja juuri kahdella kerroksella, joskaan kolmas ei olisi pahitteeksi.

Essie - Tied & blue

Essie – Tied & blue

Yönsininen, metallinhohtoinen lakka, jonka seassa on hopeista mikroglitteriä sekä kuusikulmaisia irisdecent-glittereitä. Vaikka yleensä kammoksun metallinhohtoisten lakkojen yhdistämistä isoihin glittereihin, tämä tapaus on harvinaisen kauniisti onnistunut. Tied & blue peittää helposti kahdella kerroksella, eikä se valu kynsinauhoille.

Essie - Knotty or nice

Essie – Knotty or nice

Vadelmanpunainen, metallinhohtoinen lakka jonka seassa on hopeista mikroglitteriä ja erityisesti kultaisena hehkuvaa kuusikulmaista irisdecent-glitteriä. Peittää kahdella kerroksella, ei valu kynsinauhoille. Sievä tapaus!

Essie 2019 - Under wraps

Essie – Under wraps

Säästin suosikkini viimeiseksi, sillä tiesin jo pullon nähdessäni että haluan jättää tämän kynsilleni pidemmäksi ajaksi. Under wraps on sinivihreä metallinhohtoinen lakka, johon on upotettu kottikärryllinen kuusikulmaista irisdecent-glitteriä. Lisäksi seassa on runsaasti vihreää shimmeriä. Mikä kaunotar! Lakka myös peittää kynnet kiitettävästi kahdella kerroksella, eikä valu yhtään minnekään. Jos olet vihreiden lakkojen ystävä, saatat tarvita tämän. Ihan vaan vinkkinä.

Essie - Under wraps

Essie – Under Wraps

Essie winter 2019

Hinta ja saatavuus

Essien kynsilakkojen hinnat vaihtelevat myyntipaikasta riippuen 12-15€ välillä. Merkin lakkoja myydään esimerkiksi K-Citymarketeissa, Sokoksilla ja Emotioneissa. Talvikokoelman lakkoja löytyy ainakin *Nordicfeeliltä ja *Cocopandalta.

 

Mitäs piditte tästä talvikokoelmasta?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Emma

  Toi vihreä!!! Mä en ehkä kestä! Rakastuin! <3

  26.12.2019 at 07:13
  • Reply Nena Sofia

   No siis älä!! Ihan ylikaunis tapaus <3

   26.12.2019 at 12:02
 • Reply Heidi

  Vihreä ehdottomasti myös mun lemppari!! <3

  26.12.2019 at 12:16
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä upea! <3 🙂

   26.12.2019 at 12:23
 • Reply Belegwen

  Mun silmiin sininen on ehkä kaunein. Mulla on vähän vaikea suhde ollut aina noihin vihreisiin lakkoihin ja ne pitää olla just niitä tiettyjä sävyjä, että pidän niistä. Siksi helpompi valinta on sininen. 😀

  27.12.2019 at 09:44
  • Reply Nena Sofia

   Tuo sininen on kyllä myös varsin viehättävä 🙂 mä vaan olen heikkona vihreisiin muutenkin, siksi Under wraps oli helppo valinta 😀

   29.12.2019 at 14:27
 • Reply Maria Glow

  Vaikea valita tuon valkoisen ja hopeisen väliltä! Jotenkin tuo valkoinen on ihana herkkä, mutta sitten taas tuo hopeinen ehkä puhuttelee mua enemmän. 🙂 Ihania lakkoja kaikki joka tapauksessa!

  27.12.2019 at 13:09
  • Reply Nena Sofia

   Ne on kyllä nättejä molemmat! 🙂

   29.12.2019 at 14:28
 • Reply JonnaH.

  Punainen ja vihreä kerrassaan upeita! <3

  28.12.2019 at 17:28
  • Reply Nena Sofia

   No onhan ne! <3 🙂

   29.12.2019 at 14:36
 • Reply Ananka

  Gorgeous collection 😀

  29.12.2019 at 02:53
  • Reply Nena Sofia

   Yes, it really is! 😀

   29.12.2019 at 14:36
 • Reply Anna-Maria K

  Onhan toi huikea. Sininen on supermagee, mulla on se itsellänikin mutta en edes muista milloin olisin lakannut kynteni viimeksi 😀

  29.12.2019 at 11:55
  • Reply Nena Sofia

   Tuo sininen onkin tosi kaunis! Laita vaikka uutena vuotena kynsille, se sopii niin hyvin juhlaan 🙂

   29.12.2019 at 14:37

  Leave a Reply