Follow:

Roskiin meni! || Helmikuu

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä, saadut tuotteet merkitty (s)

Hei ihanaa, tänään on maaliskuun ensimmäinen päivä! Voidaan siis vihdoin alkaa puhua keväästä, kaivaa esiin aurinkolasit ja uppoutua ihastelemaan uusia kevätkokoelmia. Lunta tulee varmasti riittämään vielä vähäksi aikaa, mutta valon määrä ainakin lisääntyy ja askeleet kepenee aavistuksen verran.

Tänään on vuorossa helmikuun loppuneiden kosmetiikkatuotteiden arvostelut. Tällä kertaa tyhjiä purkkeja kertyi yhteensä 10, ja arvioin jokaisen tuttuun tapaan sanallisesti sekä numerolla 1-5.

Cerave SA Smoothing Cleanser, Colose kasvien kantasolut

Kasvojen ihonhoito:

1. CeraVe SA Smoothing Cleanser: Ihoa silottava ja kuoriva puhdistusgeeli jonka arvioin kattavammin tässä postauksessa. Pullo oli hurjan riittoisa, sillä käytin tätä päivittäin lähes kolmen kuukauden ajan. Geeli jätti kasvot miellyttävän pehmoisiksi ilman nitisevän kiristävää tunnetta, ja sen käyttö tuntui tasapainottavan ihoni rasvoittumista. Nyt pari viikkoa putsarin loppumisen jälkeen ikävä on kova, kun kasvoille alkaa taas puskea mustapäitä kiihtyvällä tahdilla. Tämän saatavuus on valitettavasti kehno, ja tuote on jatkuvasti loppu joka paikasta. Toivottavasti tilanne tasoittuu pian. 5/5

2. *Colosé Plant Stem Cell Renewal SerumEmulsiomainen, kasvien kantasoluihin pohjautuva ihoa uudistava seerumi. Tämä toimii ennaltaehkäisevänä anti-age tuotteena, joka kiihdyttää ihon uusiutumista. Seerumi tuntui antavan iholle hyvää kosteusbuustia ja pidin sen lempeästä tuoksusta. Plussaa riittoisasta 50ml koosta ja kätevästä pumppupullosta! 5/5

3. *Colosé Plant Stem Cell 24H Repair CreamKevytkoostumuksinen kosteusvoide, joka sarjan seerumin tavoin targetoi ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevästi. Välttelen paksuja ja tahmaisia voiteita, minkä vuoksi ihastuin erityisesti tähän kevyeen ja nopeasti imeytyvään koostumukseen. Voide tuntui sitovan kosteutta pitkäkestoisesti ja riitti hyvin päivävoiteeksi kovillakin pakkasilla. Öisin käytin tämän kanssa välillä kasvoöljyä, joka lukitsi voiteen iholle ja tehosti sen kosteutta sitovaa vaikutusta. Näin iho tuntui aamuisin erityisen hoidetulta ja pehmoiselta. Ainoa, mistä en oikein välitä, oli voiteen pakkausmuoto. Olen enemmän tuubien ja pumppupullojen ystävä, sillä ne nopeuttavat aamurutiineja. 4,5/5

4. de CURE N° GLOW AHA + BHA Cleanser (s): Vastaava salisyylihappoa ja AHA-happoja sisältävä puhdistusgeeli kuin ensimmäisenä arvioitu CeraVen tuote, mutta tämä oli puhdistustehoiltaan huomattavasti rajumpi. En juuri tykännyt, sillä geeli tuntui kuivattavan ihoa. Saattaisi tosin sopia kesäkäyttöön, sillä geeli kirkasti ihoa selvästi eikä sen kuorivaa vaikutusta voinut olla huomaamatta. 1/5

Herbina syväpuhdistava shampoo, LV hoitava antipersirantti, The Body Shop Festive Berry kuorinta

Hiukset & vartalo:

1. Herbina Syväpuhdistava shampoo: Luottotuote joka tekee mitä lupaa. Pienikin määrä syväpuhdistaa hiukset tehokkaasti. Käytän tätä lähinnä ennen hiusten hennaamista, mutta välillä tulee pestyä tukasta muutenkin muotoilutuotekerrostumia pois. Toimii, ja plussaa edullisesta hinnasta sekä ihanan raikkaasta tuoksusta. 5/5

2. LV 48H Hoitava Roll-On antiperspirantti: Tuoksuton antiperspirantti, joka pitää kainalot kuivina kohtuuhyvin. Ei ehkä se varmin suoja rankkaan treeniin, mutta peruspäivänä toimii kiitettävästi. Ei sotke vaatteita. 4/5

3. TBS Festive Berry Body Scrub: Sokeripohjainen, herkullisen karpalontuoksuinen kuorintavoide, joka sisältää runsaasti kosteuttavia aineita ja jättää ihon ihanan pehmoiseksi. Pientä miinusta mukana olevista vadelmansiemenistä, jotka eivät mielestäni paranna kuorintatehoa mutta huuhtoutuvat iholta sokeria huonommin. 4/5

Skin treats kangasnaamio, Maybeauty Pore Mask

Kasvonaamiot:

1. Skin Treats Reindeer Super Softening Sheet Mask: Hauska kangasnaamio poronkuvalla. Jätti ihon pehmoiseksi ja hyvin kosteutetuksi. Kangas oli vähän turhan paksu eikä istunut täydellisesti. Muuten tykkäsin! 4/5

2. Maybeauty The Incredible Pore Mask (s): Savipohjainen syväpuhdistava kasvonaamio. Yllättävän paksu koostumus, joka hankaloitti tasaista levitystä. Kuivui kasvoille ikävän kiristeleväksi, ja tuntui myös kuivattavan ihoa. Ihohuokosiin tällä ei ollut sen suurempaa vaikutusta kuin muillakaan käyttämilläni savinaamioilla. Iho toki kirkastui, mutta talisäikeet näyttivät lähes samalta kuin ennenkin hoitoa. 1/5

3. Académie Masque Anti-Age Collagen (s): Erittäin hyvin istuva, miellyttävän ohuesta materiaalista valmistettu kangasnaamio. Tuntui kosteuttavan tehokkaasti ja jätti ihon siliteltävän pehmoiseksi. Tämä on jo valikoimasta poistunut tuote, mitä en ihmettele, sillä 15€ hintaa naamion teho ei mielestäni oikeuttanut. 4/5

Näkyikö tuttuja purkkeja?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Charming Nails

  Ceravea haluaisin kokeilla mutta kun se ei ikinä osu apteekissa silmiin. de_Curen putsari oli vähän liian raisua mulle, en pystynyt käyttämään kun kirveli silmissä. Herbinan syväpuhdistava shampoo on tosi hyvä!

  1.3.2021 at 08:08
  • Reply Nena Sofia

   Joo, de_Cure oli mullekin liian raju. Iho jäi kiristeleväksi 🙁 toivottavasti bongaat tuota CeraVea, nyt on vissiin tullut täydennyksiä apteekkeihin. Mäkin sain just eilen uuden pullon lähiapteekista 🙂

   3.3.2021 at 22:17
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Ainakin meidän lähi Yliopistonapteekissa oli noita CeraVe:n sinisen sarjan tuotteita mutta niitä vihreitä ei ollut! 😀 Nyt käytän itse varastoja pois mutta luulen että kasvojen putsausjutut ja saippuat jatkossa omaehtoisesti ostan CeraVeltä. Rakastuin tähän sarjaan kyllä. Tuo Herbinan syväputsari itselläni joskus ollut, en kalliimpaa haluaisikaan ostaa mutta kerran se oli loppu ja piti ostaa Invigo sarjan syväputsari. Ei ole kyllä onneksi kuin kerran kuukaudessa tuolle tarvetta.

  1.3.2021 at 08:14
  • Reply Nena Sofia

   No hei hyvä jos niitä alkaa taas löytyä! Meidänkin apteekkiin oli tullut, jee <3

   Mä en myöskään maksaisi syväputsarista hirveästi tuota enempää, en usko että niillä voi olla kovin merkittäviä eroja 😀

   3.3.2021 at 22:19
 • Reply Sissi

  Mä onnistuin tilaamaan jostain tuon Ceraven putsarin ja tykkään kyllä sen jättämästä ihofiiliksestä, mutta kun se ei sovellu sy-alueelle, niin en oikein osaa käyttää sitä. Meikinpoistoöljy/balmi pitäisi saada jotenkin pois silmistä ja kun se ei tällä putsarilla ole mahdollista, niin pitäisi olla vielä joku kolmaskin puhdistustuote silmämeikin poistoon. Luultavasti siirrän tän suihkun puolelle, sillä mulla on vartalossakin ongelmakohtia, jotka voisi hyötyä tästä.

  1.3.2021 at 10:02
  • Reply Nena Sofia

   Hmm, mä olen ollut niin pahis että käytän tuota sy-isollakin kielloista huolimatta kun ei ole aiheuttanut ärsytystä. Nyt myös tutkin sitä pakkausta tarkemmin, ja ruotsiksi siinä ainakin käsketään välttämään kosketusta silmiin. Mietin että onkohan se silmänympärysiho vain käännöskukkanen koska myös CeraVen vihreän sarjan pulloissa luki ruotsiksi sama teksti mutta siinä suomenkielinen käännös oli että vältettävä tuotteen joutumista silmiin. Pitäisi melkein kysyä valmistajalta tarkennusta

   3.3.2021 at 22:22
 • Reply Kirsi

  Mäki kiinnostuin tosta Ceraven putsarista niin että pistin tilauksen meneen Yliopiston verkkoapteekista, jossa tuo tuote oliki just tarjouksessa. Luulen kans että suihkun puolella tulee käytettyä kasvoille ja muualle ihon ongelma-alueille. Vaikuttaa tosi kiinnostavalle!

  2.3.2021 at 09:11
  • Reply Nena Sofia

   Huippua että löysit, ja vielä tarjouksesta! 🙂 uskon että tykkäät tästä, on hirveän miellyttävä ja monikäyttöinen putsari 🙂

   3.3.2021 at 22:24

  Leave a Reply