Follow:

Essencen keväisiä uutuuksia 2018

Maaliskuu on alkanut, ja se tarkoittaa sitä, että voidaan alkaa puhumaan jo keväästä. Muutoksen huomaa jo ulkona kulkiessa. Vaikka pakkanen kipristelee edelleen poskia, tuntuu myös keväinen aurinko jo lämmittävältä. Lumien sulamisesta saadaan todennäköisesti hetki vielä haaveilla, mutta kevättä voi siitä huolimatta alkaa jo fiilistelemään erilaisten kevätkokoelmien mukana. Tänään minulla olisikin varsinaisia herkkuja esiteltävänä, nimittäin essencen upouudesta kevätsetistä ei vuodenaikaan kuuluvaa hehkua puutu!

 

Postauksen tuotteet saatu. essenceä myydään muun muassa Tokmanneilla, Halpa-Halleissa ja K-Citymarketeissa. Tuotteita voi myös tilata pretty.fi -verkkokaupasta.

essencen valikoima uudistuu kaksi kertaa vuodessa, ja viimeisin uudistus toi ständeille roppakaupalla keväistä tunnelmaa. Kaikki uudet tuotteet ovat nähtävissä täällä. Joukossa on hyvin monipuolisesti tuotteita koko kasvoille sekä käsille ja kynsille. Sainkin joitain uutuuksia pr-toimistolta blogia varten esiteltäväkseni, mikä ilahdutti kovasti! Koska uudistus oli sen verran laaja, tieni vie kuitenkin vielä lähiaikoina essencen hyllyjä kahlailemaan: erityisesti mix & match paletit, värikkäät eyeliner penit sekä uudet siveltimet jäivät kovasti kutkuttelemaan.

Mutta aloitetaanpas tuotteiden lähempi tutkiskelu! Minulle lähetetystä paketista löytyi erilaisia highlightereita, meikin pohjustusvoide sekä kiinnittyssuihke, irtoglitteriä sekä primer sitä varten, uusia huulituotteita, luomivärejä ja muita silmämeikkejä sekä pari tuotetta käsille ja kynsille.

 

Korostustuotteita oli kolmenlaisia. Sisäinen pikkuprinsessani otti nämä nähdessäni Arielin muodon, ja ihastuinkin päätä pahkaa tuohon glow like a mermaid highlighteriin. Vähän jopa mietin, raaskiiko sitä edes swatchata, kun oli niin vietävän nätti!  Sen lisäksi korostuspuikot ilahduttivat, pakko nimittäin myöntää, etten ole aiemmin vastaavia kokeillut.

3D dewy look stick 10, holo wow! sparkle stick 10, glow like a mermaid highlighter 10

Kaikilla korostustuotteilla sai kaunista kuultoa aikaan, mutta ihan kuuhun asti näillä ei onnistu loistamaan! Minua se ei haittaa, sillä vähän hienostuneempi hehku onkin enemmän mieleeni. Vähän yllättävä tapaus oli mielestäni tuo 3D dewy look stick, joka oli hyvin läpikuultava ja “väritön”.

Meikin kiinnitykseen ja pohjustukseen sain kokeiltavakseni kaksi uutuutta. Vasemmalla kuvassa näkyvä glow to go illuminating setting spray on meikin kiinnitykseen tarkoitettu suihke, joka sisältää hyvin hienojakoista shimmeriä. Tällä saa siis kevyttä hehkua koko kasvoille. Ajatus kuulostaa vähän hassulta, mutta loppujen lopuksi tämä näytti oikein kivalta käytössä! Sai sellaisen hyvin kauniisti hehkuvan, ns. “dewyn” meikkipohjan. Ainoa ongelma on vähän turhan isoina pisaroina suihkiva suutin, jonka takia kasvot meinaa jäädä täplikkäiksi. Itse ratkaisin ongelman taputtelemalla kasvot läpi sormilla heti suihkeen lisäämisen jälkeen.

you better work! gym-proof primer vaikutti ensimmäisellä kokeilulla ihan mahtavalta tuotteelta! Sinertävä silikonipohjainen pohjustusvoide levittyy hyvin ja blurraa ihohuokosia tehokkaasti. Vaaleansininen sävy kirkastaa ihoa silminnähtävästi, ilman, että lopputulos olisi mitenkään alieniin viittaava. Primer myös asettuu nopeasti, eikä jää mitenkään “pyöriskelemään” ihon pinnalle. Meikkivoide levittyi tämän päälle vaivattomasti, ja ainakin tavallisen päivän pohjustusvoide piti meikit hyvin kasassa. Salitestiin en ole tätä laittanut, mutten lainkaan epäile, etteikö se siitä suoriutuisi. Tässä on muuten kaiken kukkuraksi SPF20 aurinkosuoja, ihan älyttömän hyvä tuote siis ottaen vielä huomioon noin 4€ hinnan.

mermaid eyeshadow box 03

Uutuuksien joukossa on tällä kertaa paljon erilaisia luomivärejä. Näitä matkakokoisia kymmenen sävyn paletteja tuli nyt myyntiin neljä erilaista. Kaikissa on hauskat, vähän lapsenomaiset kuva-aiheet kannessa, tämä omani on merenneito-teemainen. essencellä on omasta mielestäni vähän vaihtelevan laatuisia luomivärejä, minkä vuoksi en odottanut tältä paletilta erityisen paljoa. Enkä ainakaan ajatellut, että siitä voisi tulla uusi lempparini ihan päivittäisessä käytössä. Vaan arvatkaapa vaan! Tämä alle viiden euron paletti on ihan huikean hyvä! Sävyt ovat pigmenttisiä, kermaisesti levittyviä ja hyvin blendaantuvia vain paria poikkeusta lukuun ottamatta. Tässä on myös niin herkullisia sävyjä, että olen ihan haltioissani!

Yllä näkyy pikaisesti käsivarteen suhatut swatchit. Paletista löytyy yhden mattasävyn lisäksi muutama metallisävy, pari duochromea ja yksi glittersävy. Jos ette mitään muuta näistä essencen uutuuksista aio hankkia, käykää nyt edes nämä luomivärit kurkkaamassa! Ihan mieletön hinta-laatusuhde.

Kulmatuotteiden perhe kasvoi myös puuterisilla tuotteilla.make me brow eyebrow powder on hyvin pigmenttinen kulmapuuteri, jota suositellaan “rohkeille ja tarkasti rajatuille kulmille”.

Itse en tähän juuri ihastunut. Ihan ensinnäkin tämä sävy on itselleni turhan tumma, mutta koin tuotteen muutenkin vähän ongelmalliseksi. Applikaattori on mielestäni liian kömpelö, ja jos sitä koittaa viedä kulmien luokse, karisee puuteria takuuvarmasti poskipäille. Suosittelen siis käyttämään tätä erillisen siveltimen kanssa, etenkin, jos kulmat täyttää vasta meikkipohjan tekemisen jälkeen. Muuten tuote vaikuttaa ihan pätevältä, erittäin pigmenttisellä puuterilla saa kulmakarvojen raot hyvin peitettyä.

Uusi volume hero maskara vaikutti hyvältä jo siinä vaiheessa, kun sen harjan näin. Ja täytyy sanoa, että eihän se huono olekaan! Ensimmäisellä kerroksella saa hyvin erotellun lopputuloksen, ja kerrostamalla tämä tuo ripsiin mukavasti tuuheutta. Toki tämä alkaa myös liimaamaan ripsiä yhteen viimeistään kolmannen kerroksen kohdalla, joten erilliselle ripsikammalle on käyttöä. Kestävyys vaikuttaa parin kokeilun jälkeen olevan ihan ok, alkaa kyllä varisemaan poskipäiville päivän päätteeksi muttei mitenkään pahasti.

Kynsitarrat eivät ole koskaan olleet erityisesti mieleeni, mutta nämä kynsien tyven koristeluun tarkoitetut pikkutarrat vaikuttavat kyllä ihan käyttiksiltä! Pitää napata kokeiluun seuraavana kiireisenä kynsipäivänä. hydra nail care serum on aloe veraa sisältävä kynsiä ja kynsinauhoja kosteuttava hoitogeeli. Tällaiset geelit ovat siitä kivoja, etteivät sotke kaikkia paikkoja yhtä pahasti, kuin kynsinauhaöljyt.

Joukon floppi oli mielestäni tämä tropical hand mousse. Ihan alun alkaenkaan en ymmärrä, että miksi kukaan haluaisi vaahtoavaa käsirasvaa? Tuote ei muutenkaan tuntunut käsissä kovin kummoiselta, ja tämän tuoksua en sietänyt sitten ollenkaan. Sitä on muuten hyvin vaikea kuvailla, mutta sellainen todella esanssinen ja karkkisen makea tuoksu sieltä pöllähti.

get your glitter on! glitter primer sekä saman sarjan irtoglitterit ilahduttivat. Tällaiset hopeiset tähdet voisivat toimia hyvin vaikka vapun karkeloissa, siihen asti ajattelin antaa niiden odotella laatikossa. Primeriä testasin jo glitteristen luomivärien kanssa, ja ainakin ne pysyivät tämän kanssa oikein hyvin. Primer on muuten sävyltään “transparent”, mutta täysin väritön se ei ole. Kuvailisin sitä läpikuultavan nudeksi, jonka seassa on reippaasti shimmeriä.

Huulituotteista sain kokeiltavakseni draw the line! instant colour liplinerin sävyssä 05 so un-grey-tful, colour boost vinylicious liquid lipstickin sävyssä 07 bite me if you can sekä colour up! shine on! kiiltopunan sävyssä 10 rosey glitz.

colour up! shine on 10, colour boost vinylicious 07, draw the line! 05

colour up! shine on! puna oli melko läpikuultava, mutta erittäin kiiltävä puna. Tässä huomaa taas sen, kuinka essence seuraa aktiivisesti uusia trendejä. Tämän kevään juttu on ehdottomasti kiiltävät huulet, ja taas on essencellä uutuuksia tällä saralla. Myös colour boost vinylicious huulipuna on äärimmäisen kiiltävä tapaus, ja siinä riittääkin sitten pigmenttiä. Sanoisin, etten ehkä lähtisi illalliselle tämän kanssa! Myös draw the line! instant colour lipliner yllätti pigmenttisyydellään, tuo swatchi on tehty hyvin kevyellä vedolla, ja jälki on kuin tussilla tehty.

Erityisesti postauksessa esitellyt luomivärit ovat päässeet lähiaikoina käyttöön, tässä näkyykin ensimmäiset kokeiluni niillä. Vaaleanpunaista yläluomille, ja alaluomille tummaa sinivihreä-violettia duochromea. Vihreyttä korostaakseni tein vielä alarajaukset Nyxin sinivihreällä kajalilla, muuten käytin lähes pelkästään näitä essencen tuotteita. Huulilta löytyy colour up! shine on! puna, ja ripsivärinä käytin tässä postauksessa esiteltyä volume heroa. Kulmilla näkyy muuten hyvin, että tuo uusi kulmapuuteri on turhan tumma itselleni. Koitin laitella sitä varovasti siveltimellä, mutta överiksi meni kuitenkin. Onneksi otsatukka vähän piilottaa!

 

Suihkin muuten tässä meikissä koko kasvoille tuota glow to go setting sprayta, ja mielestäni näissä kuvissakin näkyy hyvin sen antama kaunis hehku. Ei ollenkaan pahannäköinen, vai mitä sanotte?

 

 

Oletteko te bongailleet jo näitä uutuuksia kaupoista?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

26 Comments

 • Reply Inka Nitta

  Essence on yksi mun suosikkimeikki merkeistä, koska on erittäin loistava hinta-laatusuhde!<3

  7.3.2018 at 12:10
  • Reply Nena Sofia

   Allekirjoitan täysin! Suuri osa niiden tuotteista on huisin laadukkaita halvasta hinnasta huolimatta 🙂

   7.3.2018 at 18:41
 • Reply Maija / Kivipuuteri-blogi

  Tuo Glow to go oli musta yllättävän kiva tuomaan hehkua, mutta suihke ei harmi kyllä ollut kaikista tasaisin. Ekalla kerralla en edes hoksannut ravistaa pulloa ja naamani oli aivan läikykäs 😀

  7.3.2018 at 12:23
  • Reply Nena Sofia

   Hahah, joo, mulla meinasi käydä sama! Mutta ongelma ratkesi sillä, että kasvot taputteli vielä puhtailla sormilla (joku meikkivippa voisi toimia myös, ei vaan ollut käsillä sillä hetkellä) heti suihkimisen jälkeen 🙂

   7.3.2018 at 18:42
 • Reply Janita

  Eikä miten ihania värejä!! <3

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna/5×3-hyvaa-asiaa

  7.3.2018 at 15:27
  • Reply Nena Sofia

   No sanopa muuta! <3

   7.3.2018 at 18:53
 • Reply Katri | Finnlandsnorsk

  Ihana toi merenneitopuuteri! Kaikkea kaunista ja ihanaa oot saanut testiin 🙂

  7.3.2018 at 15:42
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä älyttömän suloinen! 🙂

   7.3.2018 at 18:53
 • Reply Charming Nails

  Mä sain näitä samoja tänään, olen kyllä tuotteista tosi innoissani! Näissä on mahtava hinta-laatusuhde 🙂

  7.3.2018 at 16:56
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla! Nää on kyllä ihania ja hinta-laatusuhde on tosiaankin kohdillaan 🙂

   7.3.2018 at 18:54
 • Reply Ida / Divine

  Hauskoja uutuustuotteita! Tuo merenneito-highlighter on tosiaan niin söpö, että raaskisiko sitä edes käyttää 😀 Näyttäisi tosiaan olevan todella hyvin pigmenttia tuossa luomiväripaletissa!

  7.3.2018 at 19:31
  • Reply Nena Sofia

   Tässä oli kyllä paljon kivoja tuotteita 🙂 Pitää käydä tutkimassa essencen hyllyjä lähiaikoina, uutuuksien joukossa oli meinaan paljon muutakin mielenkiintoista!

   9.3.2018 at 09:32
 • Reply Salla

  Onpas paljon kaikenlaista houkuttelevaa ja ihania sävyjä varsinkin noissa luomiväreissä :)Näistä en ole vielä mitään testannut, mutta tuo mermaid on ehkä hankittava tai ainakin käytävä hipelöimässä.

  Tosi kivasti olet toteuttanut tämän postauksen, ja tykkään tästä sun blogin ulkoasusta muutenkin! Täälläkin olis edessä muutto bloggerista wordpressiin, mutta jotenkin kauhea kynnys laittaa homma liikkeelle, pelottaa että jotain menee kuitenkin vikaan. Sujuiko sulla kaikki ihan mutkattomasti? Täytynee alkaa googletella ohjeita tässä vähitellen.

  8.3.2018 at 08:09
  • Reply Nena Sofia

   Suosittelen ehdottomasti käymään hipelöimässä 🙂

   Kiitos kauniista kehuista! <3 Siirtyminen Bloggerista WordPressiin vei itseltäni aikaa reilut pari viikkoa, jona aikana viilailin uutta ulkoasua ja valmistelin sivuja. Muuten homma sujui melko ongelmattomasti, mutta kuvien siirtäminen meinasi mennä vähän hankalaksi. Jotkut on kyllä sanoneet, että sekin onnistuisi helposti, eli lienee vähän blogista ja tuurista kiinni 😀 Tsemppiä mahdolliseen muuttoon, jos tulee jotain ongelmia jossa voisin olla avuksi, nakkaa vaikka yv:llä Facessa!

   9.3.2018 at 09:38
 • Reply Maria Glow

  Nää on kyllä niin söpöjä nää essencen kevät tuotteet! <3 ihana merenneitoaihe ja tosi kauniin meikin olet tehnyt! 🙂

  8.3.2018 at 08:26
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Maria! <3 Tässä oli kyllä tosi paljon kivoja tuotteita 🙂

   9.3.2018 at 09:38
 • Reply Marppa

  Esencellä on monia hyviä tuotteita. Jännä että meikinkiinnityssuihke suihkii isoja pisaroita, kun mulla on yksi tämän merkin suihke, jonka hienojakoinen sumu on ihan täydellinen.
  Tässä kokoelmassa on monta kivankuuloista tuotetta. Hitusen ehkä ärsyttää, että kaikki tuntuvat saaneen esiteltäväksi tuon saman luomiväripaletin. Tykkäisin nähdä ne muutkin. :/

  8.3.2018 at 09:05
  • Reply Satu

   Mä swatchailin sen vaaleanpunasävyisen kaupassa ja ensivaikutelmana tykkäsin sen koostumuksesta enemmän kuin tämän paletin vaikka nämä värit houkutti enemmän. Varsinkin kimaltavat sävyt oli yllättävän pigmenttisiä ja sormin levittäen häivyttyikin nätisti 🙂

   8.3.2018 at 21:25
   • Reply Nena Sofia

    Hei, olipa kiva kun jaoit kokemuksia tästä Satu! Mun on nyt ainakin pakko käydä tutkimassa sitä vaaleanpunaista palettia myös 😀

    9.3.2018 at 09:52
  • Reply Nena Sofia

   Harmi, että tämän suutin ei ole niin hienojakoinen :/ Mutta no, sen vaihtaminen tuskin on iso homma jos kotoa sattuu löytymään sopiva suutin jostain toisesta pullosta.

   On kyllä vähän tylsää, että esittelyjä ei ole näkynyt kuin vain tästä kyseisestä paletista. Itseäkin kiinnostaisi ne muut. Mutta eiköhän niitä pikkuhiljaa ala nousemaan esille, kun paletit saapuvat kauppoihin ja tarttuvat bloggaajienkin ostoskoreihin 😀

   9.3.2018 at 09:41
 • Reply Milba

  Ei ole kaupassa tullut käytyä, mutta se hyvä puoli täällä peräkylällä asuessa on ettei kovin nopeasti hyllyt tyhjene vaikken heti ensimmäisenä kerkeisi paikalle. 🙂 Toki minulla on menossa ostoslakko, mutta saa nähdä pystynkö pysymään kaikista erossa. 😀

  8.3.2018 at 13:50
  • Reply Nena Sofia

   Kiva kuulla, jos siellä uutuudet pysyy paremmin saatavilla 😀 Mä en ole vielä sellaisella Tokmannilla käynyt, jossa olisi hyllyt yleensä täysiä ja mukaansa saisi kaiken, mitä on tullut hakemaan 😀

   9.3.2018 at 09:44
 • Reply Nella / Neiti Minttukihara

  Ihania juttuja kyllä essencenkin kevätkokoelmassa! Mä olen merenneitofani, niin erityisesti tuo highlighter ja luomiväripaletti kolahtavat. Nätti väriyhdisteltä sun tekemässä silmämeikissä 🙂

  8.3.2018 at 19:09
  • Reply Nena Sofia

   Kiitoksia Nella <3 Mä fanitan myös merenneitoja, joten ei ihme, että ihastuin noihinkin 😀

   9.3.2018 at 09:48
 • Reply Satu

  Sunnuntaina lähin tokmanni sanoi että tuotteet odottavat juuri hyllyttämistä kun näin hyllypaikoilla olevan jo uusien tuotteiden testerit. Oon sit joka päivä käynyt kurkkaan joko saisin napattua himoitut uutuudet mutta vielä ei ollut hyllyttäjä ehtinyt hommaan joten kyttääminen jatkuu. 😀 Keltainen ja mintunvihreä liquid eyeliner, salamakuvio-glitterit, oranssi-pinkkikimalteinen huulikiilto ja bronzer sivellin on tällä erää ostoslistalla!

  8.3.2018 at 21:21
  • Reply Nena Sofia

   Ohoh, sähän olet ahkerasti kytännyt! Toivottavasti ovat pian hyllyttäneet ja pääset ostoksille 🙂 Mä en ole vielä viitsinyt mennä etsimään näitä, kun lähin Tokmanni on bussimatkan päässä enkä viitsi sinne “turhaan” körötellä jos ei muuta asiaa keskustaan ole. Tulevalla alkuviikolla ajattelin kuitenkin piipahtaa pk-seudun Tokmannilla koulupäivien yhteydessä, josko sieltä löytyisi jo näitä uutuuksia 🙂

   9.3.2018 at 09:51

  Leave a Reply