Follow:

Epäonnen joulukynnet + arvontamuistutus

*Bluesky Burnt Sienna saatu / CesarsShop

Välillä kaipaan niitä aikoja, kun blogitekstit syntyivät hetken mielijohteesta ja näkivät päivänvalon siltä istumalta. Nykyään olen tarkempi bloggaaja ja mietin hartaasti, millaista sisältöä haluan tuottaa ja mistä olisi teille hyötyä. Nopeat fiilistelyt päivittyvät ennemmin Instagramin tarinoihin kuin tänne. Tänään poikkean rutiinista, sillä haluan kirjoittaa, mutta en löydä punaista lankaa.

Lankaa ei löydy, mutta mieleni on kyllä punainen. Ei tosin joulunpunainen, enemmän sellainen varoitusmerkin värinen. Tämä joulukuu on mennyt ihan penkin alle.

Koko kuukausi alkoi liian äkkiä – en ehtinyt koristella kotia tai virittäytyä tunnelmaan etukäteen. En paistanut yksiäkään joulutorttuja tai askarrellut ainoatakaan korttia. Ensimmäisestä adventista puhjennut lahjastressi on jatkanut kiivasta kasvuaan ja räjähtänyt päässäni viimeisen viikon aikana hyökyaalloksi.

Mutta ei auta. Olen maannut niin kamalassa flunssassa kotona, etten toista muista. Nenäni on melkein yhtä punainen kuin mieleni, sillä olen repinyt sen nahoiltaan näiden tuhansien niistämisten aikana. Pahin on onneksi jo takana, mutta nyt se stressi vasta kasvaa – jouluhan on jo ensi viikolla!

Pientä lohtua olen saanut kynsistä, jotka lakkasin pari viikkoa sitten täydellisellä joulusävyllä. Blueskyn Burnt Sienna on kuin yhdistelmä välkkyvää Petterin kuonoa ja kullanhohtoista käärepaperia. Sitä katsellessa voi aistia kaikki joulun tuoksut tuoreesta mandariinista hehkuvaan neilikkaan. Vaikka nenä olisi kuinka tukossa.

Valitettavasti nämä kynnet ovat kokeneet tähän mennessä kovia. Heti ensimmäisellä viikolla katkoin peukalon kynnen ruoanlaitossa, keskisormi taas otti osumaa töissä, kun nostin vähän turhan painavia laatikoita hirveässä hopussa. Kuvien jälkeen kynnet on siis viilattu huomattavasti lyhyemmiksi ja pari kärkeä “paikattu” lähes samansävyisellä, tavallisella kynsilakalla. Huoltoa en ole ehtinyt tehdä, eikä nyt ole ollut voimiakaan.

Kaikeksi onneksi kynnet on säästyneet enemmiltä traumoilta, kun viikon vauhdikkain aktiviteetti on liittynyt sohvalta jääkaapille kävelyyn. Siinä välissä ei heikommatkaan kynnet katkea, vaikka niiden haltija olisikin laiminlyönyt kynsinauhaöljyn pahemman kerran.

Nämähän oli muuten tarkoitus koristella, mutta arvatkaa vain ehdinkö? Yhtä kiirettä koko kuukausi.

Lakka on joka tapauksessa kaunis kuin koru ja sävynsä puolesta sopii myös joulun jälkeiseen aikaan! Siksi haluan muistuttaa tässä postauksessa meneillään olevasta arvonnasta. Sieltä voit voittaa 50€ lahjakortin mihin tahansa toivomaasi, kosmetiikkaa myyvään verkkokauppaan eli vaikka CesarsShopille, mistä löydät kuvien kaunokaisen ♥

Mitä teille kuuluu? Onko joulufiilis katossa?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply