Follow:

Essie kevät 2017 huokuu kesän tunnelmaa

Nappaa aurinkolasit kouraan, ja lähde päätähuimaavalle road tripille yhdessä essien kanssa kohti Kalifornian aurinkoisia rantoja! 
Tiedän, viime torstaina satoi lunta ja siitä asti ollaan saatu nauttia sateisen harmaista päivistä, mutta sitäkin suuremmalla syyllä on ilo päästä esittelemään näin täyteläistä ja intensiivistä kevätkokoelmaa joka oikeastaan kaikessa kirkkaudessaan huokuu kesää. Vielä kivempaa on saada kertoa, että nämä ovat kaupoissakin jo!
Kokoelma siis koostuu kuudesta upean voimakkaasta cremesävystä, jotka kaikki ovat laadultaan täyttä kultaa. Haluatko kuulla lisää? Skrollaa alaspäin.
Sain kokoelman suoraan essien maahantuojalta esiteltäväksi, ja voin kertoa, että näillä on ollut ilo lakkailla. Minulla on pari ehdotonta suosikkia, osaatteko arvata, että mitkä ne ovat?
Kaikki lakat olen swatchannut aluslakan päälle ja kiiltoa tuomassa on kerros Essien Gel Setter* -päällyslakkaa.

 

On The Roadie
Ja heti alkuun räjäytetään ruutu! Tätä kutsuisin kirkkaaksi ruohonvihreäksi, eikä kokoelmastani tosiaan löydy mitään vastaavaa ennestään. Upea valinta essieltä! Kaksi kerrosta peitti kynteni täydellisesti.

 

Excuse Me, Sur
Ja kuulkaa, yhä paranee! Lähes neonmaisen kirkas persikka todella huutaa kesää, ja ihan kihelmöin ajatellessani, että miltä tämä näyttäisi ruskettunutta ihoa vasten. Voi pojat! Kaksi kerrosta riitti tätäkin.

 

Backseat Besties
Vaaleanpunaiset ovat itselleni yleensä vähän “blaah” -kategoriaa, mutta kyllä näin laadukas purkkapinkki jaksaa minuakin viehättää. Ensimmäinen kerros levittyi virheettömästi, toisen lisäsin jottei kärjet kuultaisi läpi.

 

B’aha Moment
Kokoelman nimikkolakka, enkä yhtään ihmettele että miksi. Intensiivinen granaattiomenan sävy on yhtäaikaa naisellinen ja räväkkä. Lakka myös peitti lähestulkoon jo ensimmäisellä kerroksella! Toisen lisäsin varmuudeksi, ettei kuvia ottaessa tulisi mitään yllätyksiä.

 

Designated DJ
Tämän lakan kohdalla monet ovat ihmetelleet, että mitä ihmettä se oikein tekee kevätkokoelmassa. Täytyy myöntää, että samaa ajattelin itsekin aluksi. Lakka on kuitenkin tyylikäs ja sopii vuodenajasta riippumatta ainakin omille kynsilleni, joten en jää suotta pähkäilemään syytä sen olemassaoloon. Syvä luumunsävy uppoaa aina, eikä koostumuksessakaan ollut valittamisen varaa. Kaksi kerrosta!

 

All The Wave
Oikeasti hypin paikallani täällä, kun en keksi mitä tästä lakasta sanoisin! Ihan mieletön! Riittääkö? Okei, perustelen! Tämä on kirkas, merihenkinen sininen, joka peittää yhdellä kerroksella! Tämän kanssa on pakko toteuttaa vielä seilorikoristelut.

 

Tähän mennessä olen ehtinyt koristelemaan vasta On The Roadien, joka on niin nätti, etten olisi halunnut poistaa sitä kynsiltäni varmaan ikinä. Siksi se olikin pakko koristella, etten vahingossakaan kyllästyisi.
Jottei kynsistä olisi kuitenkaan tullut ihan liian överit tai lapsenmieliset, turvauduin valkoisiin pitsikoristeisiin. Ne maalailin RaPaintin valkoisella akryylimaalilla*. Lopuksi lisäsin kynsille vielä muutaman emeraldin vihreän lasistrassin, jotka olen aikanaan tilannut MinuRipsmediltä. Päällyslakkana käytin Essien Gel Setteriä*, joka antoi lakkaukselle kauniin kiillon.

 

Mitä ajatuksia kokoelma herättää teissä?
 
*** Essien kokoelma, ja tähdellä merkityt tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Noora

  Tosi upeita sävyjä, varsinkin toi nimikkosävy ♥ Essien lakat on muutenkin mun lemppareita, pysyy niin hyvin ja levittyy/kuivuu helposti

  5.4.2017 at 14:48
 • Reply Charming Nails

  Mullakin on nämä, ajattelin viikonloppuna rueta swatchpuuhiin 🙂 kaikki on kyllä tosi kivan värisiä!

  5.4.2017 at 15:19
 • Reply Jonna H.

  Toi vihreä on niin upea! <3

  5.4.2017 at 15:38
 • Reply Anniina

  Ompas kiva kokoelma Essieltä pitkästä aikaa! Itseä houkuttaa eniten Excuse me, sur ja Designated DJ. Myös tuo sininen näytti ihanan pirtsakalta sävyltään. Ja tietenkin jos vihreä väri viihtyisi enemmän munkin kynsillä niin olisi tuo vihreä ihanuus varmasti myös yksi himotuksista. 🙂

  5.4.2017 at 15:51
 • Reply Neilikka

  Tosi kauniit swatchit! Kynsillä on tosi mielenkiintoiset kiiltoheijastukset 🙂

  5.4.2017 at 16:16
 • Reply Kata

  On kylla kiva kokoelma! Excuse Me, Sur! nayttaa varmaan tosi hyvalta pienta rusketusta vasten, ja muutenkin kokonaisuutena jotenkin tosi miellyttava setti. 🙂

  5.4.2017 at 22:47
 • Reply Nena Sofia

  Essien lakat on kyllä älyhyviä 🙂 Ja tässä kokoelmassa on niin ihanan intensiivisiä sävyjä, että oon vieläkin ihan pää pyörälläni! ♥

  14.4.2017 at 18:13
 • Reply Nena Sofia

  Nää on kyllä oikein sieviä 🙂 Pitääkin kurkata sun postaus! ♥

  14.4.2017 at 18:25
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin! <3

  14.4.2017 at 18:26
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä! En itsekään muista, milloin olisi näin erikoisia ja ihania sävyjä tullut Essieltä vastaan kokonaisen kokoelman verran 🙂

  14.4.2017 at 18:30
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Neilikka! 🙂 Hauskaa, että kiinnitit huomiota heijastuksiin – itsehän olin niille aivan sokea ja tuijottelin vaan sävyjä että ovat oikeanlaiset. Kuvaan kynsiä omassa pienessä “kynsiluolassani” meidän vierashuoneeseen hankitun parvisängyn alla – heijastukset lienee sängyn pohjasäleiköstä peräisin 😀

  14.4.2017 at 18:40
 • Reply Nena Sofia

  Olen kyllä täysin samaa mieltä! ♥ Sitä rusketusta odotellessa 🙂

  14.4.2017 at 18:43
 • Leave a Reply