Follow:

Shine bright like a Zebra!

Heti ensimmäisenä kerrottakoon, että eilinen miitti sujui aivan loistavasti! Seura oli mitä mainiointa, tekemistä riitti ja ruoka oli, tottakai, ehkä jopa liian hyvää! Miittitunnelmista kerron kuitenkin lisää myöhemmin, sillä tänään ajattelin esitellä miittikynteni.
Sain siis iloisena yllätyksenä viime viikolla testituotteita Inkki Pinkiltä. Postilaatikkoon tipahti arkillinen tarroja*, lasistrasseja* sekä strassikynä*. Etenkin kahdesta jälkimmäisestä olin aivan haltioissani, sillä strassikynää minulla ei aiemmin ollut ja lasisia strassejakaan en ole koskaan päässyt testaamaan!
Kerrottakoon siis ensiksi, että miitin kynsiteemana oli pastellivärit. Päädyin tekemään monisävyisen liukuvärin lakkaamalla ensin pohjalle kerroksen valkoista jonka jälkeen länttäsin kostutettuun meikkisieneen kolmea eri ainakin-melkein-pastellisävyistä lakkaa ja tuputtelin menemään. Tämän jälkeen maalailin seepra-raidat mustalla Oumaxin akryylimaalilla.
Sitten totesin, että näihin kynsiin on pakko yhdistää noita Inkki Pinkin ihania lasistrasseja. Kyseisiä strasseja myydään Inkki Pinkillä unelmahyrrässä, jossa timantteja on 12 eri kokoa/väriä jokaista kymmenen kappaletta. Terotin siis strassikynän ja asetin nimettömiin sekä peukaloihin yhden keskikokoisen kirkkaan sekä yhden pienen vaaleanpunaisen timantin, ja lopuksi sudin kaikille kynsille kaksi kerrosta Color Clubin pikakuivattajaa. Ja timantit kimaltelivat yhä kauniisti! Luulenpa, että tällä hinta-laatusuhteella noita hyrriä pitää tilata äkkiä varastoon.
Strassikynäkin oli todella helppo käyttää. Ensin se terotettiin, minkä jälkeen sillä piti kevyesti painaa haluttua strassia joka sitten jäi siihen nätisti kiinni. Näin strassi oli helppo kuljettaa kynnelle ja asettaa oikealle paikalleen. Sanotaan näin, että päihittää pinsetit 100-0!

Lähikuvaa strassikynästä ja pikkutimanteista. Oi, kuinka ne kimaltelee!

…Muistiko kukaan, että aletaan olemaan puolen vuoden tienoilla tämän blogin kanssa? Eilen tuli itseasiassa tasan puoli vuotta täyteen ensimmäisestä postauksesta, hui! Arvontaa en vielä pistä pystyyn, mutta jotain kivaa olen tulevaisuudessa suunnittelemassa. Hurjan suuri kiitos kaikille lukijoilleni ja satunnaisille kävijöille, ilman teitä tätä blogia ei olisi! Bloggaus-harrastuksesta on tullut itselleni jo mahdottoman tärkeä, ja niin on monista lukijoistanikin, joten halatkaa itseänne minun puolesta! Olette aivan mahtavia kaikki <3 

// We had an  fantastic meeting yesterday with a bunch of nail polish lovers! Company was great, there were good food and lots of thinks to do and I were so happy to be there! I will tell you more about it later, because now I want to show you nails that I had at that meeting. 

I made those color areas with a moist makeup sponge to a white base. After that I painted that zepra print with a tiny nail art brush and black acrylic paint from Oumaxi. 

I got those gorgeous glass rhinestones* and that rhinestone pen* along with some nail stickers* for testing from Inkki Pinkki  and I wanted to use them in this manicure since they were so sparky and pretty. I must tell you, I was so out of my mind when those little diamonds didn’t melt under my top coat! Wow, I got to get more these! (Yeah, I know that they are glass and that’s why they don’t melt like the plastic ones, but still I were confused to see it in real life! *laughing* )

Oh by the way, it’s been six months since I started blogging now. I won’t be having an giveaway at least not yet, but I really want to thank you all for reading my blog and giving those lovely comments! It’s a fact that this blog wouldn’t be here if you wouldn’t, so please, hug yourselves for me! <3 
*** Tuotteet saatu testattavaksi  // the products were sent to me for testing and reviewing 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

30 Comments

 • Reply Roosa ScratchMeWithYourNails

  Kauniit lakkaukset! 🙂 <3 Mä sain melkeenpä täsmälleen samat testituotteet! 😀

  19.4.2015 at 18:06
 • Reply Heidi

  ihan huikeet lakkaukset <3 Tykkään!
  En malta oottaa miittipostausta, kun en itse päässy sinne etelän huudeille tällä kertaa. Ehkä vielä joskus 🙂

  19.4.2015 at 18:11
 • Reply Mimosa

  Mie sain varmaan samoja strasseja (kait) ja arkin tarroja. Ekojen testituotteiden joukossa oli tuo strassikynä, mutta heitin sen roskiin, kun terotettaessa halkesi varresta ja terä katkeili koko ajan :/ Toivottavasti siulla on parempi versio.

  19.4.2015 at 18:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Roosa! 🙂 <3 Ja aijjaa, hauskaa. Päästäänpä stalkkaamaan toistemme arvioita sitten 🙂

  19.4.2015 at 18:45
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Heidi! <3 Ja miittipostaus tulee heti kun ehdin sen saada kasaan, lähipäivinä kuitenkin. Harmi, ettet päässyt :/

  19.4.2015 at 18:46
 • Reply Nena Sofia

  Ohoh, kävipä sulla huono tuuri! :/ Mun kynässä ei kyllä vastaavaa ongelmaa ollut, ihan nätisti se teroittui ja teräkin pysyi ehjänä. Omituista kun tuolla lailla vaihtelee laatu :/

  19.4.2015 at 18:47
 • Reply Katarooma

  Oi ku ihana lakkaus! <3

  19.4.2015 at 19:09
 • Reply Emmi

  Voi ihanat!

  19.4.2015 at 19:12
 • Reply Outi

  Kauniit kynnet! Oonkin hei tuollaista strassikynää jo muutamia kertoja katsellut eri kynsikaupoissa, mutta ehkä nyt tilaan itsellenkin sellaisen kun vaikuttaa toimivalta! Nimim. nostelin tänään 18 pientä strassia kynsille pinseteillä 😛

  19.4.2015 at 19:20
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Strassikynä on kyllä älyttömän kätevä. Ja mä huokailin myös onnesta nähtyäni postilaatikossa nuo ihanat strassit, ne kimaltaa ihan hullun lailla!!:)

  Niin ja nää kynnet, tosi kauniit ja kivan väriset:)

  19.4.2015 at 19:33
 • Reply Johanna

  Oli tosi kiva nähdä ^^, ihanat kynnet myös!

  19.4.2015 at 19:42
 • Reply Satsuli

  Oii miten ihanat kynnet! <3

  19.4.2015 at 20:10
 • Reply E-S

  Melkein halasin itseäni kehotuksestasi.. ;D Kiitos kiittämästä, sun blogi on tullut niin ryminällä kehiin että tuntuu että olisit ollut kuvioissa kauemminkin, ja tämä siis pelkästään positiivisessa mielessä.

  Kaunis lakkaus! Jään mielenkiinnolla odottelemaan miittipostauksia; en muistanutkaan että se oli tänä viikonloppuna, joka itselläni hurahti työn merkeissä.

  19.4.2015 at 20:24
 • Reply Charming Nails

  Tosi ihanat, tykkäisisin itselläkin. Olet hirmu hyvä maalaamaan 🙂

  20.4.2015 at 03:40
 • Reply Annastiina Liimatainen

  Tosi hauskan näköiset 🙂 Olet kyllä todella taitava kynsibloggaaja !

  20.4.2015 at 11:29
 • Reply Tinkerbell

  Jestas ku ihanat kynnet! Jääkö tosta kynästä valkonen tahra strassiin? Mulla on yks strassikynä mut se sotkee aina kaikki strassit valkoseks, vaikkei edes mitenkää paina sitä lujasti strassiin kiinni O.o

  20.4.2015 at 12:03
 • Reply eekku

  Ihanat kynnet

  20.4.2015 at 12:19
 • Reply Auroora Aamurusko

  Siis aivan ihanat! Ois niin herkut!:)

  21.4.2015 at 21:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3

  23.4.2015 at 17:22
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  23.4.2015 at 17:23
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja heh, kannattaa ihmeessä tilata! Itsekin kun tykkään käyttää usein strasseja lakkauksia, niin kyllä se on aina vähän hampaiden irvistelyä vaativaa puuhaa pinsettien kanssa :'D

  23.4.2015 at 17:25
 • Reply Nena Sofia

  Nuo strassit ja strassikynä oli kyllä huippu juttu saada testattavaksi! 🙂 Ja hei, kiitoksia kovasti kehuista <3

  23.4.2015 at 17:26
 • Reply Nena Sofia

  No oli kyllä aivan mieletöntä päästä näkemään! Pitää ottaa uudestaan joku kerta 🙂 Ja hei, kiitos kehuista! <3

  23.4.2015 at 17:27
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Satsuli! <3

  23.4.2015 at 17:28
 • Reply Nena Sofia

  Hih, ihan oikein! Sait mut ihan herkistelemään täällä, ja itseasiassa sun kommentin johdosta näin jotain ihmeellistä blogiin liittyvää untakin kun jäi sun ihanat sanat pyörimään päässä 🙂 Kiitos hirveästi ihanasta kommentista ja kehuista, et tiedäkään kuinka iloiseksi mut teit! <3

  23.4.2015 at 17:30
 • Reply Nena Sofia

  Oih että, kiitos! :') <3

  23.4.2015 at 17:31
 • Reply Nena Sofia

  Voii että, suuren suuri kiitos! <3 :')

  23.4.2015 at 17:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! <3 Ja ei tästä kyllä jäänyt mitään? 😮 Inhottavaa jos jotkut tekee tuollaista :/

  23.4.2015 at 17:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  23.4.2015 at 17:34
 • Reply Nena Sofia

  Ohhoh, kiitos! 🙂 <3

  23.4.2015 at 17:35
 • Leave a Reply