Follow:

Mitä minä luen? 5+1

Heti ensimmäisenä haluaisin hehkuttaa, että nyt on tasan kuukausi siitä, kun tämän blogin ensimmäinen postaus pärähti ilmoille. Sen jälkeen postauksia on kertynyt yhteensä 24 tämä mukaan lukien, kommentteja yli 170 ja lukijoita Google Raadin kautta 27. Olen todella kiitollinen kaikille blogini lukijoille, myös niille satunnaisille seurailijoille joista en välttämättä tiedä yhtään mitään. Päivittäin teette minut iloiseksi kommenteillanne ja vierailuillanne, ja inspiroitte minua postaamaan yhä enemmän ja kattavammin! 🙂 Siitä kiitollisena haluaisin nyt jakaa teidän kanssanne omia lemppariblogejani.
Alla esiteltynä viisi plus yksi tämän hetkistä lempiblogiani, eli viisi kynsiblogia ja yksi aivan jokin muu. Luen kyllä paljon muitakin blogeja ja pidän kaikista niistä, mutta nämä nyt olivat ne ensimmäisenä mieleen tulevat, jotka todella inspiroivat itseäni! Älkää siis pahastuko jos ette löydä omaa blogianne tältä listalta, tulen lähiaikoina lisäämään blogini sivupalkkiin listan lukemistani blogeista, eli jos blogiasi luen, tulet sen löytämään sieltä 🙂

Nämä eivät muuten ole missään lempparijärjestyksessä, ihan satunnaisesti ne vain tähän heitin.
1. Criria

Klikkaa vieraillaksesi tässä blogissa!
 Criria kuuluu viimeisimpiin löytöihini. Se on vuodesta 2011 asti pystyssä pysynyt kynsiblogi, jolla on Google Raadin kautta 173 lukijaa, minut mukaan lukien. Tässä blogissa yhdistyy kaikki, mitä hyvältä blogilta haen. Sen lisäksi, että blogissa esitellään erittäin taidokkaasti viimeisteltyjä kynsiä, on blogin kirjoittaja upean rehellinen ja teksti on juuri sopivasti mustalla huumorilla höystettyä. Blogin ulkoasu on myös kaunis ja siisti, sellainen hyvällä tavalla omaperäinen. Tätä blogia on hyvä lukea jos on paha mieli, sillä kauniiden kynsien ja sujuvan, surkuhupaisan tekstin yhdistelmä todella saa hymyn huulille ja inspiraation puhkeamaan kukkaan!
2. Dreaming about nails
Klikkaa vieraillaksesi tässä blogissa!
Dreaming about nails on tämän vuoden huhtikuussa käyntiin hurautettu kynsiblogi, joka on ehtinyt tähän päivään mennessä keräämään 64 lukijaa Google Raadin kautta. Blogia kirjoittaa 25 vuotias kynsiharrastaja, jonka kädenjälki todella on lumoavaa. Jos etsit kynsiblogia, jossa näkyy paljon upeita, käsinmaalattuja yksityiskohtia höystettynä hyödyllisellä tuotetiedolla, tässä on ehdottomasti katsomisen arvoinen blogi! 
3. Kynsille
Klikkaa vieraillaksesi tässä blogissa!
Kynsille blogi kuuluu myös suosikkeihini, vaikka ikävä kyllä tulee melko usein uusimmat postaukset katsottua vähän myöhässä, sillä tätä blogia ei voi seurata Google Raadin kautta. Osoite on kuitenkin ulkomuistissa, ja käynkin tsekkaamassa tätä blogia aina tasaisin väliajoin, sillä se on oikeasti mielenkiintoinen ja laadukas! Tästä blogista löytyy erityisen paljon hyvin toteutettuja tutoriaaleja, monenlaisista kynsijutuista, jotka todella ovat hyödyllisiä. Blogia on kirjoitettu vuodesta 2012, ja sen kyllä huomaa. Teksti on sujuvaa, ulkoasu on kaunis, ja kynnet toinen toistaan hienompia. Tämä on myös yksi inspiraatiopankeistani, suosittelen kyllä kurkkaamaan!
4. Künsii
Klikkaa vieraillaksesi tässä blogissa!
 Künsii on mielenkiintoinen ja monipuolinen kynsiblogi, jota on kirjoitettu vuodesta 2011 asti. Siinä ajassa blogille on kertynyt jo 334 lukijaa Google Raadin kautta, täysin ansaitusti. Tässä blogissa on juttua niin rakenne- kuin luomukynsistäkin, ja paljon hyödyllisiä vinkkejä sekä tutoriaaleja. Kaikki kynnet ovat todella kauniita, ja kuvat ovat laadukkaita. Myös ulkoasu on sopivan rauhallinen mutta omaperäinen. Ei ole mitään asiaa, mistä en tässä blogissa pitäisi! 🙂
5. Nail Addict
Klikkaa vieraillaksesi tässä blogissa!
Tämän blogin ehdoton valtti on monipuolisuus! Kirjoittajalla riittää juttua kynsiin liittyen äärettömän paljon, ja mitkään lakkaukset eivät erityisesti muistuta toisiaan, vaan kirjoittaja todella antaa inspiraatiota lukijalle tyylikkään kauniilla kynsikuvillaan, jotka ei todellakaan toista itseään! Tämä on todella tärkeä inspiraationlähde minulle, sillä joka kerta blogista saa kasan uusia ihania vinkkejä, enkä ole kertaakaan nähnyt tässä blogissa epäonnistuneita kynsiä! Tätä blogia on kirjoitettu vuodesta 2013 asti, ja se on kerännyt Google Raadin kautta 96 lukijaa. Suosittelen liittymään joukkoon! 😉
+ 1  Cow’s Wings
Klikkaa vieraillaksesi tässä blogissa!
Kynsiblogien lisäksi luen muutamaa muuta, eri kategorioihin sijoittuvaa blogia, joista ehdoton ykkönen on tämä! Upeasti toteutettua kuvataidetta, joka antaa takuuvarmasti päivän parhaat naurut. Eli jos päivä ei ole mennyt ihan putkeen, ja paha mieli kolkuttelee pääkoppasi ovia, tsekkaa tämä 😀
Onko joku näistä sinun lempparilistallasi? Entä saitko uutta luettavaa?  ~ Nena
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply rose86

  Kaikki kynsiblogit tuttuja, aika hauska tuo viimenenkin 🙂
  vinkki tohon seuraamiseen, bloggerin lukulistalle saa muitakin blogeja lisättyä tosta bloggerin etusivun lukuluettelon yllä olevasta lisää-napista. siihen vaan linkki niin tulee kirjotukset siihen samalle sivulle ku muistakin 🙂

  18.11.2014 at 14:11
 • Reply Tiina

  Tuttuja blogejahan siellä. 🙂 Ja aivan ihana blogi tuo vika!

  18.11.2014 at 14:40
 • Reply Silja

  Oi että, kiitos maininnasta! :3 olen otettu.

  18.11.2014 at 16:12
 • Reply eekku

  Suurin osa tuttuja blogeja ja löytyy lukulistalta =)

  18.11.2014 at 17:47
 • Reply Nena Sofia

  Eikä, kiitos tuhannesti vinkistä! 🙂 En tajua, miten en ollut tullut ajatelleeksikaan 😀

  19.11.2014 at 09:54
 • Reply Nena Sofia

  Hyvä että löytyi jotain uutta kivaa 🙂

  19.11.2014 at 09:54
 • Reply Nena Sofia

  Älä suotta kiittele, olet mainintasi täysin ansainnut! 🙂

  19.11.2014 at 09:54
 • Reply Nena Sofia

  No, näitä kannattaakin lukea 🙂

  19.11.2014 at 09:55
 • Reply Heidi

  Tuttuja kynsiblogeja 🙂 Mutta aivan mahtava tuo kuvataideblogi! Mä tykkään just tuon tyylisistä sarjakuvista ja piirrostavoista, ne on niin suloisia ja hauskoja. Kiitti siis vinkistä!

  Ja heeeei, tajusin liittyä sunkin blogin lukijaksi. Siun uusimmat tippitekeleet ovat niin hienoja – varsinkin kuusi ja quatrefoil ♥ 🙂

  25.11.2014 at 09:15
 • Reply Nena Sofia

  Ole hyvä vaan, munkin mielestä se on ihan mahtava blogi! 🙂 Ja suuri kiitos kehuista <3 tervetuloa lueskelemaan 🙂

  25.11.2014 at 09:57
 • Leave a Reply