Follow:

Kirjavan violettia

Reilu kuukausi sitten sain yhteistyökumppaniltani Inkki Pinkiltä jälleen paketin jossa oli tuotteita testattavaksi. Paketista löytyi aiemmin esiteltyjen sabluunoiden ja kynsiteippien lisäksi fimoja sekä irtoglitteriä. Irtoglitteriä en ole saanut vielä aikaiseksi testata, mutta fimojen testaamattomuus johtui lähinnä siitä ettei pötkön mukana tullut fimoleikkuria jota minulla ei myöskään ennestään ollut. Viron reissulla ostin kuitenkin kyseisen leikkurin ja pääsin näin ollen fimoja testaamaan.
Haasteen tämän, eli kuudennen päivän aiheena on violetit kynnet. Violetti on mielestäni nätti väri, mutta aina kun lakkaan sen kynsille minun on lähes mahdotonta keksiä sille koristeluita. Tällä kertaa keksin saamieni fimojen sopivan hyvin violetin lakan kanssa ja aloin suunnittelemaan kynsiä niiden pohjalta.
Pohjaväriksi valikoitui O.P.I:n Purple with a Purpose, ja sitä on kynsillä kaksi helppoa kerrosta. Tämän päälle tein ruudukkokuviota ohuella striperilla ja erilaisilla käteenosuneilla lakoilla, ja kynsien keskelle asettelin yhdet Inkki Pinkiltä saadut kukkafimot. Vaikkei fimot yleensä olekaan suosikkejani koristeissa, niin tällaisissa kynsissä ne näyttivät kyllä vallan suloisilta!
Fimoista vielä sen verran, että niissähän ei ollut mitään moitteen varaa. Fimoleikkurilla pötkö leikkaantui helposti vailla minkäänlaisia ongelmia, ja kuviokin oli mielestäni sopivan neutraali vaikka värikäs olikin. Tämän linkin takaa löydät fimopötkösekoituksen joka maksaa 68 senttiä ja siihen sisältyy viisi erilaista pötkylää. Jos leikkaaminen kuitenkin tuskastuttaa, on Inkki Pinkillä valikoimissaan myös valmiiksi leikattuja fimoja edullisin hinnoin.

Mitäs tykkäätte kynsistä? Kuinkas usein te käytätte fimoja?

Aiemmat 31 päivän lakkaukset:
*** Fimot saatu testattavaksi Inkki Pinkiltä, postauksen linkit ovat vain helpottamassa teitä enkä hyödy klikkauksista mitään
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

26 Comments

 • Reply Katarooma

  Aah, ku mahtavat! <3

  8.8.2015 at 08:23
 • Reply Bunnytailnails

  Kääks, kun nää on hienot! Violetti on niin upea väri ja sit sä oot vielä mennyt ja tehnyt nuo ihanat ristikkoraidat näihin. Ooksä joku kone nainen, kun saat tollaisia viivoja aikaiseksi :)? Fimoista mä en yleensä piittaa, mutta tähän nää kyllä istuu oikein mainiosti!

  8.8.2015 at 09:06
 • Reply Satsuli

  Vitsit, ihanat! Miten ootki saanu nuin tarkkaa jälkeä nuista viivoista, vautsivau. 😮 Haa mullaki on tällä hetkellä fimoja kynsillä, ne on kivoja mut aika harvoin niitä laitan kynsiin, jotenki on niin vaikia saada sopiin ne lakkauksiin. 😀

  8.8.2015 at 09:07
 • Reply Emmi

  Oi ihanat!<3 Mulla tulee tosi harvoin käytettyä fimoja, jostain syystä en vaan osaa yhistää niitä lakkauksiin 😀

  8.8.2015 at 10:04
 • Reply Tintti

  Siis sä olet kyllä käsinkoristelussa ihan mestaritasoa! Ihan järjettömän upeat koristelut :).

  8.8.2015 at 13:17
 • Reply eekku

  Kivat kynnet

  8.8.2015 at 13:44
 • Reply Nanne

  On kyllä vallan kauniit kynnet ^.^
  En kyllä itse muista milloin viimeksi olisin käyttänyt kynsillä fimoja, aikoinaan niitä tuli hommattua ihan mieletön läjä ja helmerin laatikon pohjalla ne nykyään aikaa viettää 😀

  8.8.2015 at 14:09
 • Reply Anni

  Tosi kauniit kynnet! 🙂

  8.8.2015 at 15:28
 • Reply Sole/nailOxtail

  Värihän on aivn mahtava ja noi viivat? huh, onko upeet, no on! Fimoja en oo käyttänyt mutta kuten jo totesit tässä ne näyttävät siltä että nehän kuuluvat siihen 🙂

  9.8.2015 at 06:53
 • Reply Enail

  Nätti lakkaus ja kivasti nuo fimot sopii siihen koristeeksi. 🙂

  Omistan kyllä fimoja, mutta en ole tainnut saada niitä vielä kertaakaan kynsille asti. Kivan näköisiä ne mun mielestä on, mutta hajoan aina siihen että en saa asettumaan niitä kynnelle. Reunat meinaa aina jäädä töröttämään, enkä usko että niin asennettuna pysyvät kauaa.

  Miten hyvin sulla pysyivät nuo?

  9.8.2015 at 09:40
 • Reply Fani

  Fimot on kyllä vähän jäänyt ja niitä ei ole tullu hetkeen käytettyä. Näissä sun kynsissä ne kuitenkin näyttää todella hyvälle, niin kuin myös koko lakkaus. <3

  10.8.2015 at 04:14
 • Reply Jenni

  Tosi nätit kynnet ja nuo fimot viimeistelee koristelut kivasti ! 🙂
  Mulla on violettien lakkojen kanssa sama juttu, ne on tosi kauniita mutta kun pitäsi koristeluita keksiä niin se tuntuu niin vaikeelta. Fimoja multa löytyy valmiiksi leikattuina ja tooosi monta pötkylää joita on tullut harrastuksen alussa hommattua. Siltikin niille on tosi vähän käyttöä vaikka niissä kivoja kuvia onkin, en vaan osaa yhdistää niitä lakkauksiin. Toisekseen valmiista pötkäistä en osaa leikata tarpeeksi tasaisen ohuita suikaleita joten sekin niiden käyttämistä on hidastanut. Pitää varmaan ottaa itseään niskasta kiinni ja ottaa fimoja käyttöön useammin ! 😀

  10.8.2015 at 11:48
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3

  10.8.2015 at 15:31
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitoss! <3 Viivat on yllättävän simppeleitä tehdä, kunhan vaan on hyvä suti ja pöytä johon käsiä nojata 😉

  10.8.2015 at 15:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Satsuli! 🙂 Viivat saa tehtyä sujuvasti hyvällä siveltimellä ja käsiä pöytään tukien 🙂 Mielipiteeseeni fimoista yhdyn kyllä täysin, jotenkin fimot näyttää harvoissa lakkauksissa niin hyvältä että niitä jaksaisi kaapista kaivaa.

  10.8.2015 at 15:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi <3 Fimot ei oikein omiinkaan lemppareihin koristeissa kuulu juuri mainitsemastasi syystä johtuen 😀

  10.8.2015 at 15:37
 • Reply Nena Sofia

  Ohhoh, hurjasti kiitoksia! ♥ Tässä kokoajan tätä käsinkoristelua koitan harjoitella, se kun kiehtoo itseä eniten 🙂

  10.8.2015 at 15:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku 🙂

  10.8.2015 at 15:39
 • Reply Tinkerbell

  Tosi upeet! Mä en oikeen tykkää fimoista, mutta näissä kynsissä noi kukat on ihanat 🙂

  10.8.2015 at 20:55
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Nanne! 🙂 Fimoja tulee kyllä itselläkin käytettyä hyvin harvoin 🙂

  10.8.2015 at 23:48
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂

  10.8.2015 at 23:49
 • Reply Nena Sofia

  Voi vitsit, kiitos ja kumarrus! ♥

  10.8.2015 at 23:53
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia kehuista! 🙂 ♥

  Fimot kyllä pysyy harmillisen huonosti, ja vaativatkin yleensä useamman lakkakerroksen päälleen jotta pysyisivät. Itse olen nyt tämän haasteen vaihdellut lakkauksia päivittäin, joten kunnon päällyslakkapisaraan upotetut fimot pysyivät matkassa mukana tarvittavan ajan. Useampaa päivää tuskin pysyisi vaikka kuinka varoisi.

  10.8.2015 at 23:56
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos! 🙂 <3

  10.8.2015 at 23:59
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Jenni! 🙂 Fimot ovat kyllä vähän hankalia monella tapaa, mutta kyllä niitäkin on välillä kivaa vaihtelun vuoksi käyttää 🙂

  11.8.2015 at 00:02
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! ♥ Ihanaa kuulla että sain sut katsomaan positiivisesti jotain mistä et yleensä tykkää 😀

  11.8.2015 at 00:03
 • Leave a Reply