Follow:

Kiara Sky glitterlakat: osa 2/3

Viime syksynä CesarsShopille tuli myyntiin Kiara Sky:n kynsilakkoja, jotka tekivät ensiesiintymisensä ihanalla Holo Mermaid -kokoelmalla. Tällöin kynsipiireissä kohistiin kympin hololakoista, jotka olivat kertakaikkiaan vastustamattoman ihania! Itsekin kannoin korteni hypetyksen kekoon kun kokeilin sarjan vedenvihreää Fanta-Sea Greeniä ensimmäisen kerran ja raportoin siitä tässä postauksessa.

Syksyn edetessä kynsikansa saikin yllättäen huomata, että holojen lisäksi Kiara Sky:lla tosissaan tiedetään, miten tehdään kauniita glitterlakkoja. Joulukuun kynnyksellä myyntiin tullut Dream Illusion hurmasi minut tyystin. Tässä kohtaa oltiinkin jo Satun kanssa sovittu, että saisin tuleviakin Kiaran uutuuksia CesarsShopin verkkokauppaa varten swatchailtavaksi. Pääsin vieläpä osallistumaan seuraavan lakkaerän valintaan, jolloin tilaukseen lähti 12 häikäisevää glitterpommia! Voitte vaan kuvitella, miten odotin, että saan ne kaikki hyppysiini ja pääsen esittelemään teille 

 

Viime viikolla julkaisinkin jo swatchit ensimmäisestä neljän satsista, ja tänään päästään vihdoin kurkistamaan seuraavaa nelikkoa. Tämän päivän päätähtiä ovat Purple Spark, Sterling, Sultry Desire ja Iceberg.

 

Swatcheissa olen käyttänyt aluslakkana Üntin Ready For Takeoffia ja päällyslakkana Kiara Sky:n omaa Fast Dry Top Coatia. Sekä swatchatut lakat, että alus- ja päällyslakat saatu CesarsShopilta. Koristellun lakkauksen Konad -tuotteet myös saatu.

Purple Spark

Moniulotteinen, violetti glitterkimara! Peittää tavallisesti lakaten kolmella kerroksella, meikkisienellä töpötellessä 1-2 kierroksella. Seassa ihania isoja hologlittereitä Koska itselläni on meneillään jonkinlainen violettikausi, tämä iski ihan täysillä!

 

Sterling

Melko tavallinen, hopeinen mikroglitterlakka. Vai onko kuitenkaan? Erityisen Sterlingistä tekee sen glitterien tiheys, sillä tämähän peittää kynnet tavallisesti lakaten jo 2-3 kerroksella. Glitterpinnasta tulee peilikiiltävä – tykkään!

 

Sultry Desire

Punainen crellylakka, jonka seassa kirkkaanpunaista mikroglitteriä. Melko samantyylinen, kuin aiemmin mainitsemani Dream Illusion, joskin huomattavasti vaaleampi ja kirkkaampi. Tämä ei ole enää ainoastaan joululakka, vaan paljon sähäkämpi. Voisi hyvin sopia vaikka kesäkynsiin pantterikuvion kaveriksi, vai mitä sanotte? Sultry Desire peittää kynnet kahdella kerroksella.

Iceberg

Harvemmin jaksan innostua kirkaspohjaisista mikroglitteriä sisältävistä toppereista, mutta tämä oli aika jännä tapaus! Glittereitä on nimittäin kolmessa eri sävyssä, niin vihreinä, sinisinä kuin kultaisinakin. Ne ovat valoa läpäiseviä, joten lakka ei itsessään peitä kynsiä, mutta näyttää lumoavalta tumman kynsilakan päällä. Tämä olisi ihana lisä esimerkiksi meriteemaisiin lakkauksiin! Kuvissa Icebergiä yksi kerros mustan lakan päällä.

Siihen loppuikin tämän päivän esiteltävät. Perjantaille olisi luvassa vielä lisää! Mitkä näistä olivat teidän suosikkeja? 

Kiara Sky -kynsilakat saatavilla CesarsShopilta hintaan 8,90€-10,90€/15ml. Koko valikoima löytyy täältä.

 

Tällä kertaa päädyin koristelemaan violetin Purple Sparkin. Koristeluista tuli vähän hassut, jotenkin näistä tuli ihan mieleen 70-luku ja discotyyli! Mutta ei haitannut, itse ainakin tykkäsin pusuhuulista kynsilläni 🙂 Näitä varten muuten testailin Konadin uutuuksia, joista Barabapa -sarjan neliölaatasta “Happy” löytyikin kivat kuviot kaikille kynsille. Käytin myös saman sarjan leimasinta sekä leimauslakkoja, ja päällyslakkana kokeilin Konad Professional -sarjan uutta päällyslakkaa. Kerron näistä kaikista kuitenkin vielä tarkemmin omassa postauksessaan, muuten tästä postauksesta tulisi romaanin mittainen!

 

 

Joko teidän kaapeista löytyy Kiara Sky:n lakkoja?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Anni

  Kiara Sky on mulle vielä toistaiseksi kokeilematon merkki, koska yritän miettiä lakkaostoksiani nykyään tarkkaan. Jatkuvasti huomaan tarttuvani samoihin yksilöihin laatikostani, joten en viitsisi enää kasvattaa kokoelmaani. Toki sitten joskus kunnon inventaarion jälkeen voisin palkita itseni muutamalla hololla… 😉

  Kiara Skylta kiinnostaa siis ehdottomasti holot enemmän kuin nämä glitterit. F.U.N Lacquerin glitterien jälkeen todella monet glitterlakat näyttävät ehkä vähän halvoilta. Toisin sanoen näistä Kiarankin glittereistä osaan on tungettu vähän liikaa kaikkea mun makuun. Mutta kyllä mä silti myönnän huokaisseeni Sterlingin kohdalla; se on upea!

  24.1.2018 at 08:26
  • Reply Nena Sofia

   F.U.N Lacquerin glitterit on kyllä järjettömän ihania! Mutta mun mielestä ne on vähän turhan hienoja ja arvokkaita sillä tavalla, ettei niillä tule sitten esim. koko kynsiä lakattua kovin usein. Siksi tällaiset edullisemmat vaihtoehdot on kovastikin mieleeni. Ja näiden Kiarojen joukossa on ollut kyllä useampikin oikeasti erikoisempi tapaus, joista olen tykännyt ihan älyttömästi 🙂

   Niitä holoja tahtoisin kyllä itsekin kesäksi vielä muutaman, esimerkiksi se karkkipinkki kiusaa kovasti 😀

   24.1.2018 at 11:41
 • Reply Linda

  Upeita! <3 Sterling on jotenkin aivan ihana, mutta kyllä toi Icebergkin toimii loistavasti mustan kynsilakan päällä 🙂 Näistä sun kynsiaiheisista postauksista saa aina kipinän hankkia itsekin uusia lakkoja, mutta hitto kun en niitä voi töiden takia käyttää 😀 Täytyy siis tyytyä ihailemaan noita sun ja muiden blogeista<3

  24.1.2018 at 13:44
  • Reply Nena Sofia

   Äh, tuo on kyllä niin tylsää ettet voi töiden takia käyttää! :/ Harmi. Mutta no, lomilla sitten lakkailet 🙂

   25.1.2018 at 19:52
 • Reply Marppa

  Nää on kyllä kauniita, mutta en taida tarvita yhtään. Kiaran hololakat on mun mielestä onnistuneempia, ja niitä aion hankkia lisää. ?

  25.1.2018 at 08:21
  • Reply Nena Sofia

   Nää on kyllä enemmän ihan glitterfaneille suunnattuja (eli mulle) 😀 Hololakkoja tarvitsen itsekin ehdottomasti lisää, ne oli ihan älyttömän ihania 🙂

   25.1.2018 at 19:53
 • Reply Salla

  Voi tuo punainen on niin upea! Olen glitterlakkojen suhteen kamala nössö: aina näitä muilla ihailen mutta itse en uskalla käyttää, eikä vähiten siksi että poistaminen on aina omanlaisensa operaatio 😀

  Tosi kauniita kuvia olet lakoista ottanut!

  28.1.2018 at 18:38
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Salla! <3 Hei, oletko lukenut tätä postaustani? Siellä jaan hyviä vinkkejä ja tuotesuosituksia siitä, miten glitterkynsien kamalalta poisto-operaatiolta säästyy 😀

   29.1.2018 at 13:24

  Leave a Reply