Follow:

NCLA: Unicorn City & Gelous? -päällyslakka

Kun vuosia sitten kuulin ensimmäistä kertaa Dollish Polishin lakasta “A Unicorn Farted In My Polish” olin aivan myyty! Tokikaan en ehkä kirjaimellisesti, sillä siihen aikaan kipukynnykseni lakkojen hinnan suhteen meni n. 3-4€ paikkeilla eikä indielakkojen ostelu tullut kysymykseenkään. Paljon on asiat muuttuneet parissa vuodessa. 
Pari viikkoa sitten julkaistiin F.U.N Lacquerin Unicorn Island (tämä oli tietysti pakko hankkia), jonka nimestä en ole vieläkään päässyt yli. Siis kyllähän minä tiedän, etten muutu pikkurillinpään mittaiseksi keijukaiseksi tai muuksi satuhahmoksi vain lakkaamalla kynsiäni lakalla jonka nimessä esiintyy yksisarvinen, mutta välillä voisin väittää että se tuntuisi juuri siltä. Tai ainakin päivä käynnistyy paljon söpömmin. 
Nyt voitte kuvitella minut pomppimassa pilvenhattaroiden päällä typerä virne naamalla samalla yksisarvislakassa uitettuja sormiani heilutellen. Tässä on jotain samaa kuin siinä, kun tekee kynsille perhosensiipi-koristelut. Sitä ikäänkuin löytää sen sisäisen pikkutyttönsä uudelleen.

Kerta toisensa jälkeen ihastelen myös nettikaupoissa epäinhimillisen söpöjä Hello Kitty -tarroja tai tapitan silmät suurina Instagramissa käsin taiteiltuja kuppikakkukynsiä. Silloin tällöin toteutan jotain vastaavan siirappista omillekin kynsille mutta täytyy myöntää, että kauaa ne lakkaukset eivät kynsillä kestä. Minulta puuttuu se tietty kyky heittäytyä. 
Joissain tilanteissa lapsellisen hauskat emoji-koristelut vielä toimivat (esim. työpaikalla lapset tykkäävät tutkia vastaavan tyylisiä luomuksia) mutta koita siinä nyt sitten olla jotenkin vakavasti otettava aikuinen ihminen yhtään missään virallisemmassa ympäristössä jos omat kynnet suorastaan huutavat että “OLEN KOLMEVUOTIAS!”. Välillä hävettää kaupan kassallakin, kun on päässyt vähän luovuus valloilleen. 

Nyt ehkä ymmärrätte paremmin sen, että miksi koenkaan niin suurta vetovoimaa erilaisia yksisarvislakkoja kohtaan. Monesti ne on lakkoina hyvin kauniita tai suloisia, ja niiden nimeen piilotettu söpöily mahdollistaa pikkutyttömäisen fiilistelyn ilman, että kukaan aavistaa mitään. Salaisuuteni on turvassa.
Tästä pääsemmekin kynsilakkaan, joka näkyy kuvissa. NCLA:n Unicorn City tarjoaa meille lapsenmielisille lakkaajille herkkuhetken salaperäisen nimensä voimin, mutta itse lakka on vielä aikuiseen makuun sopiva. Kauniisti violetista tummansinisen kautta turkoosiin shiftaava duochrome-lakka kuuluu merkin uuteen Do You Believe In Magic? -sarjaan johon julkaistiin kaksi tummanpuhuvaa duochromea muutama viikko sitten. 
Tässä yksilössä viehättää erityisesti runsas shimmerisyys, joka ei ole duochromeille kovin tyypillistä. Kynsillä lakkaa on kolme kerrosta, peittävyys tässä on hieman kehnompi kuin muissa NCLA:lta testaamissani lakoissa. Kerrokset onneksi kuivuvat nopeasti. Unicorn City jää aavistuksen mattaiseksi kuivuttuaan, kuvissa näkyy kiiltoa antamassa merkin oma Gelous? -päällyslakka.

Hivenen hämäävästi nimetty Treatments -sarjan Gelous? -päällyslakka on geelilakkamainen päällyslakka tavalliselle kynsilakalle. Ei vaadi UV-valoa kuivuakseen. Tämän luvataan tarjoavan huikeaa kiiltoa ja pidentävän lakkojen kestoa.
Olen testaillut päällyslakkaa nyt useissa lakkauksissa ja tehnyt siitä muutamia huomioita. Ensinnäkin koostumus on miellyttävä: tuote on melko ohutta mutta ei kuitenkaan karkaa kynsinauhoille. Tällä voi onnistua levittämään koristelut sille päälle sattuessaan, mutta sanoisin että varovasti levitettynä erityistä vaaraa ei ole. Päällyslakan kuivumisessa menee tovi, ja iskuja kestäväksi kuivuttuaan (n. 10 minuuttia) se jää pinnaltaan vielä kevyesti tahmaisen tuntuiseksi. Älä anna sen kuitenkaan hämätä, tässä kohtaa lakka kestää jo pientä elämistäkin. Kunnolla kuivuttuaan päällyslakka jää pinnaltaan erittäin kiiltäväksi ja lasimaisen sileäksi. 
Mihinkään kestotestiin en ole ryhtynyt, sillä menetän aina hermot niiden aikana. En vain jaksa olla samoilla lakkauksilla yli kolmea päivää. Sen kolme päivää tämä kuitenkin piti lakkaukset moitteettomina, kiiltokin säilyi ennallaan mistä ihan yllätyin! 

NCLA on Los Angelesissa suureen suosioon noussut lakkamerkki, joka valmistaa 7-free kynsilakkoja, geelilakkoja sekä hoitotuotteita (ja kokokynnen tarroja, mutta niitä ei ainakaan vielä saa ostettua Suomesta). Tuotteet ovat myös 100% vegaaneja eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Suomessa NCLA:ta jälleenmyy CesarsShop. Hintaa näillä on enemmän kuin ihan tavallisilla markettilakoilla (esimerkiksi kynsilakat maksavat normaalisti 19,90€/13,5ml) mutta aikamoisesta luksuksestahan tässä onkin kyse!
Pst. NCLA:n kynsilakat ja geelilakat ovat nyt 20% alessa. Kynsilakoille jää alennuksen jälkeen hintaa vain 15,90€! Tarjous on voimassa 21.1. saakka.
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! ♥

*** NCLA:n tuotteet saatu CesarsShopilta, en hyödy linkkien klikkauksista
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

19 Comments

 • Reply eekku

  Kaunis lakka

  13.1.2017 at 18:55
 • Reply Kata (Shopaholic)

  Taa on niin pakko saada! ♡

  13.1.2017 at 19:46
 • Reply Charming Nails

  Kerrassaan superihana lakka <3 Gelous päällyslakka on todella hyvä ja ei ainakaan mulla ole levittänyt leimoja 🙂

  14.1.2017 at 04:48
 • Reply Marppa

  Ei hyvää päivää tää on täydellinen! Sun blogin seuraaminen tulee kalliiks.. Rich & Brazilian on tilauksessa, ja nyt menen tekemään Cesarsille tilauksen tästä. En yleensä välitä duochromeista ollenkaan, mutta tämä on jotain uskomattoman upeaa!
  *Laittaa aukiloksahtaneen leuan paikoilleen, pyyhkii kuolat puhelimen näytöltä ja siirtyy Cesarsshoppailemaan*

  14.1.2017 at 06:45
 • Reply Marppa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  14.1.2017 at 06:46
 • Reply Heidi

  Aivan superkaunis lakkaus ja voi nenä miten sulla on ihanan muotoiset kynnet! 😀 <3 Tosi hyvä postaus ja kauniita kuvia, mä en olekaan ennen kuullut näistä lakoista. Nyt tuli hirveä into pistää omat kynnet kuosiin alkavaa viikkoa varten ;)

  Ihanaa viikonloppua! 🙂

  14.1.2017 at 10:23
 • Reply Gloriana

  A Unicorn Farted In My Polish on kyllä paras nimi kynsilakalle koskaan 😀 Joku tuollainen glitterlakka olisi muutenkin vaihteen vuoksi ihana, kun nykyään vaihtelen lähinnä kirkkaanpunaisen ja tummanpunaisen lakan välillä..

  14.1.2017 at 23:01
 • Reply Maija

  Oumai mitä kynsiä! Oon ite laiskistunut kynsien lakkaamisen kanssa, mutta nyt inspiroiduin lakkaamaan kynteni heti sunnuntain kunniaksi! ❤

  15.1.2017 at 10:20
 • Reply Nanikaroliina

  Super ihana lakka ! <3 haha, turhaa sitä häpeillä omia luomuksia, vaikka ne välillä lapsenmielisiä olisikin ! 🙂 Ei pidä aikuistua turhaksi 😉

  15.1.2017 at 14:45
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin! ♥

  16.1.2017 at 17:47
 • Reply Nena Sofia

  Suosittelen! ;D

  16.1.2017 at 17:49
 • Reply Nena Sofia

  No eikö olekin <3 Ja hei hyvä kuulla! Mä sain tällä vähän valkoisella lakalla maalattuja koristeluja leviämään kun huolimattomasti levitin :/

  16.1.2017 at 18:02
 • Reply Nena Sofia

  Hahaa voi ei! 😀 Tarkoitukseni ei ole ryövätä ketään, vaan jakaa kauniiden lakkojen ihanaa ilosanomaa… Mutta pahoittelen silti, tiedän kuinka tuhoisaa se voi olla :D:D

  16.1.2017 at 18:05
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä, kiitos ihanasta kommentista Heidi! ♥♥ Toivotan sinulle ihania lakkailuhetkiä 🙂

  16.1.2017 at 18:06
 • Reply Nena Sofia

  No niin on! :D:D Pelkkiin punaisiin kyllästyy aika äkkiä, suosittelen pientä lakkavaraston päivitystä ihan piristyksen vuoksi 🙂

  16.1.2017 at 18:08
 • Reply Nena Sofia

  Oii kiitos Maija! ♥♥ Ihanaa jos inspiroiduit 🙂

  16.1.2017 at 18:09
 • Reply Nena Sofia

  No eikö ookin ♥♥ Ja olipa söpösti sanottu, kiitti ihana! Pitää koittaa nostaa vähän leukaa pystyyn jatkossa niiden hassumpienkin lakkausten kanssa 😀

  16.1.2017 at 18:12
 • Reply Eeva

  Katselin myös vähän aika sitten NCLA:n lakkoja, kun alehintakin houkutteli. Upea tuo värilakka. 🙂

  17.1.2017 at 15:49
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla että tykkäät! Nämä on kyllä ihan superhoukuttelevia 🙂

  21.1.2017 at 17:21
 • Leave a Reply