Follow:

Räiskyvät juhlakynnet

Voi että kun alkaakin olla ikävä omaa kotia, tai lähinnä omaa valokuvauspistettä. Vaikka kuinka aikaisin tuonne ulos koittaa ehtiä, ei siellä koskaan riitä valoa hyvien kuvien ottamiseen. Nytkin ne kuvat, jotka eivät olleet liian tummia julkaisemiseen, olivat liian sumeita tai tärähtäneitä että niistä saisi mitään selvää. Pahoitteluni siis heti alkuun kuvien huonosta laadusta.
Näihin kynsiin hain värejä ja tunnelmaa illalla nähtävistä ilotulituksista. Nimettömiin itseasiassa väkertelinkin pieniä raketteja esittäviä viivapläjäyksiä, joihin sain inspiraationi Shannalovelta loveitsomuch.comista. Hänen kyntensä näette täältä
Myös etusormen paljettirivit ovat olevinaan osa isompaa rakettia, ja värikäs linja jatkuu muiden kynsien mustia kolmioita rajaaviin pilkku- ja paljettiriveihin.
 Peukalon, keskisormen ja pikkurillin pohjalla on kaksi kerrosta Wild & Mildin hopeaa Mirror Girliä, ja tämän päälle lakkasin mustat kolmiot H&M mustalla Manhunterilla. Mustalle pohjalle vetelin vielä Goshin tikkuhileunelmaa 585 Bright Passionia, joka muuten tuli sieltä puuropaketista josta aiemmin puhuin teille. Siitä lisää juttua samalla, kun esittelen koko boksin sisällön. 
Myös etusormen pohjalla on Wild & Mildin hopeaa, ja siihen päälle lakkasin kolme kerrosta samaa tikkuhilelakkaa kuin muiden kynsien kolmiohin, mikä näin jälkikäteen katsottuna oli iso virhe. Paremmin siihen olisi sopinut joku aivan toinen glitteri tai ei glitteriä ollenkaan. Päätin kuitenkin jättää sen tuollaiseksi, sillä ennen paljettien asettelua visioni kyseistä kynttä varten oli muutenkin epäselvä. 
Nimettömien pohjalla on kaksi kerrosta Hot Looksin 24 Shamelessiä, jota olisi kyllä yksikin riittänyt erittäin hyvin, satuin vain sottaamaan toisen käden nimettömän pöydän kulmaan, joten lisäsin vielä kerrokset molempiin.  Raketit piirtelin seuraavilla lakoilla: Konad Light Bronze, Wild & Mild Mirror Girl, Golden Rose Magic Color 319, Lumene Natural Code 9 Live it up ja KONE Helsinki Holographic 809.

Lopuksi vielä haluaisin kovasti kiittää teitä kaikkia blogini lukijoita, niin rekisteröityneitä kuin anonyymejäkin. Tänään aamulla blogini seuraajia näyttäisi olevan Bloggerin kautta jo täydet 50, Bloglovinin kautta 5 ja Blogilistan kautta 2. Iso kiitos mukana olemisesta ja ihanista kommenteistanne, järjestän teille kyllä piakkoin jotain kivaa kiitokseksi!

Upeaa uutta vuotta 2015 tasapuolisesti aivan jokaiselle!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

14 Comments

 • Reply Satsuli

  Nätit ja kynnet, tulee kyllä ihan rakettitaivas mieleen. 🙂 Hyvää uuttavuotta sinnekkin suuntaan. 🙂

  31.12.2014 at 15:39
 • Reply eekku

  Hyvää uutta vuotta

  31.12.2014 at 15:50
 • Reply Tiina

  On kyllä upeat kynnet! Hyvää uutta vuotta sinnekin. 🙂

  31.12.2014 at 20:04
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Kauniit raketit:) hyvää uutta vuotta! Valoa kaipaan täälläkin.. Onneksi päivät jo pitenevät:)

  31.12.2014 at 23:19
 • Reply Outi

  Hyvää uutta vuotta sullekin! 🙂 nää on hyvällä tavalla villit kynnet, sopivat uuteenvuoteen 🙂

  1.1.2015 at 15:07
 • Reply Tinkerbell

  Upeet kynnet :)!

  1.1.2015 at 15:40
 • Reply Sini

  Aivan ihanat kynnet! 🙂

  3.1.2015 at 10:31
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂 <3

  3.1.2015 at 15:50
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku 🙂

  3.1.2015 at 15:51
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Tiina! 🙂

  3.1.2015 at 15:51
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos paljon! 🙂 <3

  3.1.2015 at 15:52
 • Reply Nena Sofia

  Hih kiitos Outi! 🙂 <3

  3.1.2015 at 15:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  3.1.2015 at 15:52
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂

  3.1.2015 at 15:52
 • Leave a Reply