Follow:

Kynsistä kiinnostuneet kuulolle!

Näin heti alkuun tauolta palaamisen jälkeen pääsen jakamaan kanssanne ihania uutisia, sellaisia, joista olen ainakin itse aivan täpinöissäni. Tänään on nimittäin julkaistu ihan oma paikka kaikille kynsiblogeista kiinnostuneille ja aiheesta itse bloggaaville! 
Kyseessähän on siis Facebook-sivu, joka kokoaa alleen suomalaisia aktiivisia kynsiblogeja – yksinkertainen asia, joka kuitenkin tarjoaa hurjasti mahdollisuuksia. Väkisinkin tulee mieleeni hetki, jolloin itse kiinnostuin kynsistä ja aloin etsimään kynsiblogeja… Siihen hommaan meni melkein ikä ja terveys, kun haravoin Facebookia ja Googlea viikkojen ajan, ja suuri osa hakutuloksista oli aikaa sitten lopettaneita blogin poikasia. Nyt voidaan sanoa sille ajalle heipat, sillä tästä eteenpäin voi yhden Facebook-sivun alta seurata tällä hetkellä kymmentä (myöhemmin toivottavasti paljon useampaakin, jos ei vaikka kaikkia) toinen toistaan ihanampaa, aktiivisesti toimivaa kynsiblogia. 

Klikkailemalla itsesi ylläolevasta linkistä (löytyy pian myös blogin sivupalkista) sivulle voit painaa tykkää -nappulaa, jonka seurauksena syötteeseesi päivittyy alle listaamieni blogien kynsihöpinöitä! Hommahan siis toimii niin, että mukana olevat blogit päivittelevät sivulle omia postauksiaan, vähän samaan tapaan kuin minä olen päivitellyt blogini omalle Facebook-sivulle.

Mukana ovat seuraavat blogit:


Nena Sofia’s Nails

Mukaan otetaan tosiaan myös oikein mielellämme lisääkin kynsibloggaajia, laita siis rohkeasti viestiä suoraan Kynsiblogit Facebook-sivulle ja kerro hieman omasta blogistasi. Kysymyksiäkin saa esittää!
Mukavaa maanantaita kaikille! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

1 Comment

  • Reply Nanikaroliina

    Ihan mahtava idea ! :)) Heti tykkäilemässä 😛

    22.8.2016 at 12:31
  • Leave a Reply