Follow:

Yllätys, joka soitti ovikelloa

Viime viikon torstaina viettelin ensimmäistä syysloma-aamuani kotosalla, kun ovikello pärähti kello yhdentoista jälkeen. Mies oli lähtenyt jo töihin, ja vieraita ei ollut odotettavissa. Ihmetys muuttui iloksi, kun oven takana seisoi lähetti L´oréalin paperikassin kanssa. Mahtava aamun piristys olikin toivotus ihaniin talven Essie-lakkaushetkiin kera kahden Essien lahjapakkauksen! 
Lakat pääsivät heti testin alle, ja tänään esittelen ensimmäisen osion tuotteista. Hopeinen, elegantti pakkaus sisälsi Millionails -nimisen hoitolakan, Gel Setter -päällyslakan sekä minikokoisen lasiviilan. 

Aivan ensimmäisenä testasin pakkauksessa tulleen lasiviilan. Parin millimetrin paksuinen ja muuten pienikokoinen viila tuntuu olevan vahvaa tekoa, enkä epäile etteikö se kestäisi laukussa kuljettelua. Karkeudeltaan hieno viilauspinta on hiottu lasiin, tuntuma siinä on hyvä. Olen itse tottunut käyttämään isompikokoisia viiloja, joten aluksi tämän käyttäminen oli hieman kömpelöä, mutta kun kokoon tottui sai sillä kynnet kauniisti siistittyä. Mikään ei näytä paremmalta kuin neliöt “on fleek” sekä veitsenterävät kynsien kulmat – ja tällä saa kyllä helposti ne aikaiseksi. 

Seuraavaksi kokeiluun pääsi pakkauksessa tullut Millionails -kynnenvahvistaja. Lakan kerrotaan vahvistavan kynsiä ja estävän liuskoittumista. Sitä voi käyttää pelkästään kynsiä suojaamassa tai aluslakan tavoin. Nimen kerrotaan tulevan siitä, että yksi pullo sisältäisi miljoona aktiivista molekyyliä jotka toimivat nopeasti kynsiäsi korjaten. Hassu ajatus, mutta mielenkiinnolla odotan tuloksia.

Yleensähän kynteni ovat muutenkin melko hyvässä kunnossa niiden öljyillä hoitamisen ja lakoilla suojaamisen vuoksi. Nyt lähiaikoina ne ovat kuitenkin tuntuneet kasvavan turhauttavan hitaasti, ja juuri viime viikolla katkaisinkin yhden kynnen ja toisessa havaitsin liuskoittumista (tätä ei tosiaan minulle usein tapahdu). Pakkaus saapui siis käsiini juuri kreivin aikaan, ja aionkin nyt ottaa Millionailsin päivittäiseen käyttöön. Tuloksista raportoin tarkemmin kun sellaisia ilmenee. 

Ensimmäisistä ajatuksistani tuotteeseen liittyen ajattelin kuitenkin nyt heti jakaa teille muutamia. Pullokuvasta ylempää näkyy Millionailsin samean vaalea väri, joka saa pullon hieman muistuttamaan mattapäällyslakkaa. Kynsillä väriä ei silmillä havaitse, ainoa jälki tästä on hienostunut kiilto jonka se jättää kuivuessaan. Tuotetta kokeilin nyt aluslakan tavoin, ja siihen havaitsin sen olevan mainio. Kiiltävästä pinnastaan huolimatta Millionails kuivahtaa ensin hieman tahmeaksi jättäen hyvän tarttumapinnan ensimmäiselle lakkakerrokselle. Kuivumisaikakin tällä oli lyhyt, ja oikeastaan lakkaamaan olisi voinut ryhtyä jo muutaman minuutin kuluttua tämän levittämisestä. Kellastumista tai muuta värien läpi päästämistä en ole vielä muutaman kokeilun jälkeen havainnut, mutta kerron myöhemmin jos sellaista ilmenee. Kestävyys on vaikuttanut myös lupaavalta, vaikka pitkiä kestotestejä en ole vielä ehtinyt tekemään. Ensivaikutelma on kuitenkin hyvä, nyt vain odotellaan mitä tuleman pitää!

Huomenna jutustelen sitten hieman lopuista tuotteista, ja esittelen niillä toteutetun lakkauksen ♥.
Onko Millionails teille ennestään tuttu?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Anni

  Otin myös Millionailsin heti käyttöön, sillä mun kynnet todellakin tarvitsevat apua. Töissä ei voi pitää lakkoja, joten kynnet on sen mukaiset.. Toivottavasti tämä auttaa!
  Oispa luksusta, jos mullekin paketit tuotas ovelle – vaan ei. Autolla piti lähteä ilmoituksen saatua ajamaan, mutta kyllä se vaivan palkitsee, kun saa avata kynsilakkoja sisältävän paketin 🙂

  26.10.2016 at 16:53
 • Reply Camilla

  Ei ei, kun kyllä ne kulmat pitää vähän pyöristää 😀

  Millionails ei oo tuttu mutta Gel Setteristä tykkkään.
  ja kauniit nakukynnet sulla kyllä!

  26.10.2016 at 16:57
 • Reply Paula

  Mä olen käyttänyt ainakin yhden pullon tuota Millionailsia ja olin ihan tyytyväinen. Ylipäätään Essien alus- ja hoitolakat on ollut mun mieleen. Mulla on kuitenkin aika hauraat ja helposti liuskoittuvat kynnet =)

  26.10.2016 at 18:02
 • Reply Heliumia

  Liian terävillä kulmilla aiheutin itelleni syvän haavan josta jäi arpi. Sen jälkeen olen aina pyöristänyt kulmat 🙂 Mulla on toi viila, mut jotenkin ei pärjää trindin viilalle. Pidän oman töissä, jos sattuu, ettei trindin viila ole mukana. Tosin mulla on 2 trindin viilaa, toinen kotona ja toinen aina laukussa 😀

  26.10.2016 at 19:20
 • Reply ☆Saga☆

  Näyttää upeilta!! <3

  27.10.2016 at 09:35
 • Reply Charming Nails

  Mullekin tuli tää setti, värilakkana oli A List jota multa ei löytynytkään. Millionailsin otin heti käyttöön 🙂

  27.10.2016 at 10:37
 • Reply Tinkerbell

  Toi lasiviila on hirmu hyvä 🙂 ja kestävä! Mulla on kulkenut sama laukussa jo pari vuotta ja ihan ehjä vieläki vaikka lattiallekin on paristi tippunut 😀

  27.10.2016 at 14:23
 • Reply Nanne

  Eipä ole Millionails miulle tuttu, melkein voisin ostaa sen testiin 🙂

  28.10.2016 at 07:21
 • Reply Sonne

  Aww, ihana ylläri oli sulla oven takana! 😀

  29.10.2016 at 10:25
 • Reply Nena Sofia

  Toivottavasti siitä on sulle apua! Tosi harmi kun joudut oleen ilman lakkoja :/ Eikö edes kirkkaat, esim. mattalakat menisi ns. huomaamattomasti kynnen suojana? Tsemppiä kynsien vahvistus-projektiin ♥

  Ja hei, tää oli ihan ensimmäinen paketti varmaan koskaan kun ihan ovelle on tuotu mulle mitään 😀 Oli aika muikeeta 😀 Mutta kyllä siinä postista noudossakin on omat puolensa, kun se matkalla vallitseva jännitys siitä että mikä paketti siellä nyt odottaa on aika huumaava 😀

  30.10.2016 at 16:22
 • Reply Nena Sofia

  Ei ei ei kun terävät pitää olla!! 😀 😀 Voidaan tapella tästä hamaan tulevaan saakka ;D

  Nakukynnet kiittää! ♥

  30.10.2016 at 16:24
 • Reply Nena Sofia

  Okei, hyvä tietää! Lupaavalta kuulostaa 🙂 Toivottavasti tästä olisi apua mullekin 🙂

  30.10.2016 at 16:28
 • Reply Nena Sofia

  Herttinen sentään, apua! 😮 En yhtään ihmettele miksi pyöristät. Mulla ei nykyään ole tullut enää juuri naarmujakaan näillä, kun on niin pitkään olleet että niitä käyttää jo aika varovaisesti, mutta nyt alkoi vähän jännittämään :/ Sen verran kuitenkin fanitan teräviä kulmia, että vielä saavat jäädä… Toivottavasti vältytään arvilta.

  Trindin viilaa en omista, mutta pitäisi varmaan hankkia kun kaikki sitä niin kovasti kehuvat 😀

  30.10.2016 at 16:31
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentään, kiitos! <3

  30.10.2016 at 16:33
 • Reply Nena Sofia

  Oi, A List on ihana! Mullakaan ei sitä ole, mutta mielelläni ottaisin 😀 Jään odottelemaan sun postauksia näistä, mielenkiintoista nähdä mitä havaintoja teet 🙂

  30.10.2016 at 16:34
 • Reply Nena Sofia

  Hei vitsit miten loistavaa! Mä laitoinkin sen jo laukkuun, niin näppärän kokoinen että kiva kuljettaa mukana 🙂

  30.10.2016 at 16:35
 • Reply Nena Sofia

  Okei, ainakin sen perusteella mitä olen tästä lukenut niin varmasti kannattaa. Toivottavasti olisi avuksi sulle! 🙂

  30.10.2016 at 16:35
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä! Saisi olla useamminkin kynsijuttuja ovella 😀

  30.10.2016 at 16:37
 • Leave a Reply