Follow:

Kohti kesää?

Tervehdys kaikille! Nyt on pukannut hieman hiljaiseloa blogin kanssa, mutta asiaan on tulossa muutos ihan lähipäivinä. Viime viikot ovat olleet itselleni äärimmäisen stressaavia ja burn out ei ole ollut kovin kaukana, jonka takia blogiinkin on ollut tavallista hankalampaa saada mitään materiaalia aikaiseksi. Lisäksi sairastin juuri flunssan pitkän kaavan mukaan, mikä vei bloggausintoa entisestään. Nyt olisin kuitenkin palaamassa taas sorvin ääreen ihan uudella energialla!

Aivan ensimmäisenä esittelen teille yhden jo jokin aika sitten testaamani Fabyn lakan, sekä siihen tekemäni koristelut. Lakka on nimeltään Aurora Borealis*, ja se jatkaa huurteista frost-lakkojen linjaa joita olen jo muutaman täällä blogissa teille näyttänyt. 
Aurora Borealis on siis hyvin samankaltainen kuin Evergreen, josta kirjoitin täällä. Lakka on hyvin pigmenttinen ja se peittää helposti kahdella kerroksella. Sävy on kaunis kesäistä merta muistuttava tumma turkoosi eikä tämä oikein jätä moitteen sijaa missään suhteessa. Jos jotain on pakko mainita, niin koostumus oli ehkä hieman turhan juokseva omaan makuuni mutta kunhan lakkaa ei ota liikaa siveltimeen saa sen kyllä levitettyä kauniisti ja vaivattomasti.

Olin jo päättänyt koristelevani kynnet oikein kesäisesti, mutta toisinpa kävi. Lakka oli kynsilläni jo noin viikkoa ennen pääsiäistä ja swatch-kuvien oton yhteydessä satuin katselemaan ikkunasta ja kiinnitin huomioni kevyeen lumisateeseen. Seuraavaksi katsoin taas kameran linssin läpi kynsiäni, enkä päässyt mielikuvasta eroon. Hiutalekynnet oli pakko saada, vielä kun sen kykeni jotenkin oikeuttamaan. Onhan se vähän hassua esitellä näitä nyt kesäaikaan siirtymisen jälkeen, mutta jos vaikka kuopattaisiin näiden kynsien yhteydessä mennyt talvi vihdoinkin unholaan ja siirrettäisiin yhdessä ajatukset täysillä kohti tulevaa kesää?
Kynnet olen tosiaan koristellut töpöttelemällä sinne tänne Essencen Pixie Dustia ja Lumenen Hopeahiekkaa pumpulipuikon avulla, ja leimailemalla päälle hiutaleita MoYou Londonin laatasta Festive 02 O.P.I:n Silver Canvasilla* sekä Konadin valkoisella leimauslakalla. Lopuksi tasoitin kynnet Seche Vitellä ja mattasin ne China Glazen Matte Magicilla.

Fabyn lakan olen saanut testattavaksi Kauneutta.com:ilta josta löytyy laaja valikoima merkin tuotteita. Lakat ovat 5-free ja hintaa niillä on 15€/15ml. Mikäli jokin Fabyn tuote kutkuttaa, voit vielä tänään tilaamalla hyödyntää alekoodin NENASOFIA jolla saat 20% alennuksen koko Kauneutta.com -verkkokaupan valikoimasta!


Mitäs pidätte kynsistä? ♥

*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu yhteistyön merkeissä, linkkien klikkailusta en hyödy mitenkään

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Satsuli

  Oi on oikeen kauniit! :3

  30.3.2016 at 16:29
 • Reply Belegwen

  On kyllä ihanat! Kyllä sitä vielä sen verran lunta löytyy maasta, että nämä menee ihan hyvin! 🙂

  30.3.2016 at 17:47
 • Reply Emmi

  Wautsi, aivan ihanat kynnet! <3 🙂

  30.3.2016 at 17:57
 • Reply Jasmin N

  Ihan uskomattomat jälleen kerran!

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  30.3.2016 at 19:51
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Satsuli! ♥ 🙂

  30.3.2016 at 20:16
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos ja kumarrus! ♥ Vähän jo mietin että kehtaako näitä enää tässä kohtaa julkaista, kun ulkona näyttää niin kesäiseltä 😀

  30.3.2016 at 20:17
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! 🙂 <3

  30.3.2016 at 20:17
 • Reply Nena Sofia

  Suuret kiitokset <3 :')

  30.3.2016 at 20:18
 • Reply Kiia Innanmaa

  Ihan mielettömän upeet kynnet, vaikkeivät nyt kovin keväiset olekaan 😀 Mutta tosi upee sävy kyllä toi kynsilakka ja ihanasti toteutettu 🙂

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  1.4.2016 at 12:56
 • Reply Enail

  Ihanan sävyinen lakka ja ihanan raikas lakkaus 🙂

  2.4.2016 at 08:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Kiia! ♥♥ 🙂

  3.4.2016 at 20:05
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Enail! 🙂 <3

  3.4.2016 at 20:05
 • Leave a Reply