Follow:

Tammikuun suosikkipaletti: ABH Norvina Pro Pigment Vol. 3

*Mainoslinkki merkitty tähdellä

Tässäkin blogissa on melko säännöllisesti listattu kuukauden suosikkeja. Minusta on kiva kertoa lemppareistani teille ja listaukset tuovat mukavaa vaihtelua blogisisältöön. Tammikuun aikana käytössä on kuitenkin pyörinyt aika lailla vanhoja tuttuja,  jo aiemmin blogissa esiteltyjä tuotteita. Jonkin verran uutuuksiakin olen testannut, mutta en vielä niin ahkerasti, että osaisin antaa niistä tarkkaa arviota.

Siksi kuukauden suosikit jäävät tällä kertaa väliin, mutta yhden lempparini haluan joka tapauksessa esitellä! Tämä oli nimittäin ainoa tuote, joka oli aina mielessäni, kun pohdin suosikkien listaa tälle kuulle. Kyseessä on Anastasia Beverly Hills ABH Norvina -kokoelman Pro Pigment Palette Vol. 3. Sain paletin lahjaksi eräältä vanhalta blogikollegalta tammikuun alussa ja siitä lähtien se on ollut osana lähes jokaista meikkiäni! Paletin esittely on siis tosiaan paikallaan.

ABH Norvina Pro Pigment Vol 3

ABH Norvina Pro Pigment Palette Vol. 3

Kirkkaista luomiväreistä ja pressatuista pigmenteistä koostuva 25 sävyn paletti on värimaailmaltaan kuuman kesäinen. Anastasian sivuilla lukee, että sävyt ovat inspiroituneet syksystä, mutta mielestäni ne huutavat heinäkuun lopun helteitä, kuumia hiekkarantoja ja ruskettuneita poskipäitä.

Massiivinen paletti on valmistettu tukevasta muovista ja sen sisäkannessa on hyvin kookas, laadukas peili. Luomivärit on pakattu 1,8 g vetoisiin pannuihin ja aseteltu melko tiiviisti vierekkäin. Siitä huolimatta paletilla riittää kokoa: 17 cm x 18,5cm pakkaus ei ole kätevin valinta reissukassiin. Kaikeksi onneksi muotoilussa on unohdettu turhat härpäkkeet, eikä litteä boksi vie hurjaa tilaa kaapissa.

ABH Norvina Pro Pigment 3 swatchit

Katsastetaan seuraavaksi paletin kaikki sävyt swatchattuna. Swatchit on tehty sormenpäällä puhtaalle iholle ilman pohjustusta. Tällä kertaa merkitsin sävyjen nimet kuviin ja erittelin swatchien alle niiden koostumukset kommenttien kera.

ABH Norvina Pro Pigment Vol 3 swatch A1, A2, A3, A4, A5, B1, B2, B3, B4, B5

 • A1 = Vihertävän keltainen mattaluomiväri. Muita läpikuultavampi koostumus.
 • A2, A3, A5, B3, B4, B5 = Pressattu pigmentti. B3 on vähän kuivan puoleinen, muut kermaisia. Kaikki erittäin pigmenttisiä!
 • A4 = Vaaleanvihreä mattasävy hopeisella mikrokimalteella. Hieman läpikuultava ja kuivakka.
 • B1 = Vedensininen shimmer/metallisävy. Kermainen, helppo koostumus. Vähän läpikuultava.
 • B2 = Jadenvihreä mattaluomiväri kultaisella mikrokimalteella. Vähän kuivakka, hyvin pigmenttinen koostumus.

ABH Norvina Pro Pigment Vol 3 swatch C1, C2, C3, C4, C5, D1, D2, D3, D4, D5

 • C1 = Sampanjainen shimmer/metallisävy. Kuivakka koostumus, hieman läpikuultava.
 • C2, C3, C4, D1 = Pressattu pigmentti. Ok koostumus, todella pigmenttisiä.
 • C5 = Sinivihreä luomiväri kultaisella hohteella. Kermainen, peittävä ja helposti häivyttyvä!
 • D2, D4, D5 = Pressattu pigmentti kultaisella hohteella. Ok koostumus, todella pigmenttisiä.
 • D3 = Vaaleanvihreä mattasävy. Vähän jauhoinen, epätasaisesti levittyvä koostumus. 

ABH Norvina Pro Pigment Vol 3 swatch E1, E2, E3, E4, E5

 • E1, E3 = Pressattu pigmentti. Näissä aika kuiva ja huonosti peittävä koostumus.
 • E2 = Pressattu pigmentti. Samettinen, helposti levittyvä koostumus. Hieman läpikuultava. 
 • E4 = Tipunkeltainen mattasävy. Melko epätasaisesti levittyvä, kuivakka koostumus. 
 • E5 = Purppurainen pressattu pigmentti vaaleanpunaisella shimmerillä. Peittävä, helposti levittyvä ja häivyttyvä!
keltaoranssi silmämeikki

Sisänurkan shimmer toiselta paletilta, mattasävyt Norvina Vol 3:lta.

ABH Norvina Vol 3 -paletin yhteenveto

Yksittäisten sävyjen perässä näkyy monenmoista kommenttia. Osa sävyistä käyttäytyi täydellisesti, osassa oli jonkin verran toivomisen varaa. Pressattujen pigmenttien kanssa kinkkisyys on luonnollista, sillä niistä puuttuu luomivärin koostumusta parantavat täyteaineet. Ne ovat siis puhdasta pigmenttiä, joka harvemmin käyttäytyy täydellisesti.

Pakko silti myöntää, etten huomannut monien sävyjen “virheitä” käytössä, vaan kiinnitin niihin huomiota vasta swatch-kuvien ottovaiheessa. Silloin jyvistä erottuu akanat ja sävyjen tuntumaan kiinnittää enemmän huomiota. Silmämeikissä harmaita hiuksia ei syntynyt edes keltaisten tai vihreiden sävyjen käytössä. Hyvillä siveltimillä nekin pelittävät mainiosti ja antavat eväät monipuolisiin, värikkäisiin lookeihin.

Erityistä plussaa paletti saakin siitä, että sävyt kerrostuvat ja sekoittuvat keskenään vaivatta. Niillä voi siis luoda lähes loputtomasti uusia, jännittäviä sävyjä luomille. Paletin värimaailma on muutenkin hurjan inspiroiva ja etenkin vihertäviä silmiä imarteleva. Tätä käytän takuulla usein myös jatkossa!

Vinkki: Pressattuja pigmenttejä kannattaa testailla kaikessa rauhassa. Niissä on omat oikkunsa! Paras lopputulos syntyy, kun pigmenttejä lisätään luomille pikkuhiljaa tai puuteroidaan luomet ennen meikkaamista. Niin häivytys onnistuu parhaiten eikä pigmentti tarraa luomivärinpohjustajaan kiinni.

Hinta ja saatavuus

Anastasian Norvina Pro Pigment -sarjaa ei myydä Suomessa. Helpoiten paletteihin pääsee käsiksi Beauty Bayn kautta, sillä BB lähettää kaikki paketit Suomeen DDP:nä. Alvit on siis laskettu hintoihin valmiiksi eikä tullista tarvitse murehtia! ABH Norvina Pro Pigment Vol. 3 -paletti maksaa *Beauty Baylla noin 76,95€.

Mitkä on teidän viimeisimpiä suosikkipaletteja?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  Todella kaunis paletti! Kaikki shimmerit on kyllä upeita ja sopivat toisen värin päälle siten, ettei pohja jää täysin tyhjäksi 🙂 Värit on kyllä todella värkkäät näissä swatsauksissa! Tuo meikki on kyllä hyvin onnistunut!

  1.2.2022 at 07:45
  • Reply Nena Sofia

   No eikö ookin! Näillä sävyillä saa tehtyä kyllä vaikka ja mitä. Pitää varmaan hankkia lisää tän sarjan paletteja 😀 Kiitos kehuista <3

   2.2.2022 at 22:57
 • Reply Charming Nails

  Joskus sanoin että minähän en näihin Norvina -paletteihin lankea muttamutta…mulla on se 1, en ole sitä tosin vielä testannut mutta haaveilin ottavani tämän kuukauden meikkilaatikkoon mukaan. Sitten tilasin nyt sen 5:n josta olen haaveillut tosi pitkään. Tilasin Ruotsin Sephorasta kun en jaksa miettiä mitään tullihommeleita ja sain sieltä kaiken muunkin tarvitsemani. Ihana tuo sinunkin paletti ja huikeita meikkejä olet sillä tehnyt, että ei ihmekään jos on kuukauden suosikkipaletti 😉

  1.2.2022 at 10:54
  • Reply Nena Sofia

   Hihii, hauskaa että tää kuume tarttui suhunkin! Mun pitää myös hankkia näitä lisää, nyt kun on tosiaan hyväksi havaitut. Mulla oli ennestään kolme minipalettia tästä sarjasta ja nekin on olleet kyllä kovassa käytössä 🙂 Ja hei hyvä vinkki tuo Sephora, en muistanutkaan että näitä on siellä!

   Kiitos vielä kehuista ihana <3

   2.2.2022 at 22:58

  Leave a Reply