Follow:

Kevään värejä

Vuodenvaihteen paikkeilla sitä alkaa aina haaveilemaan lähestyvästä keväästä, ja ensimmäisenä nuo ajatukset näkyvätkin kynsillä. Pitkä, pimeä talvi on inspiroinut tummiin lakkauksiin ja juhlakausi toi glitterin kynsille, mutta kevät on se, joka saa kaivamaan kaikki ihanat värilakat esille.
Värinhimo-puuskissa sitä harvemmin saa aikaan mitään erityisen tyylikästä, ja tälläkin kertaa lopputulos on vähän hassun pääsiäismäinen. Toki tässä on jokin moderni säväyskin, mutta se lienee johtuvan siitä, että kuosi muistuttaa aikalailla Marimekon Räsymattoa (siinäpä muuten mahdottoman ihana kuosi, etenkin astioissa!). Toki tämä ei ollut tavoitteena vaan ajatus oli vain läiskiä värikkäitä pilkkuja kynsille, mutta ilmeisesti Räsymatto-fani sisälläni otti voiton ja tällaiset kynnet sitten syntyikin.
Prosessihan näiden kanssa ei mikään vaikea ollut. Lakkasin kynsien pohjalle vaihtelevasti joko valkoista (Sally Hansen – White One), nudea (O.P.I – You’re So Vain-Illa) tai pinkkiä (O.P.I – Suzi Nails New Orleans*) kaksi kerrosta kutakin ja tein erikokoisia pilkkujanoja dottig toolin avulla samoja lakkoja käyttäen. Mukaan remmiin nappasin myös mustan lakan (essence – black is back) joka antoi kuosille kivaa kontrastia. Loppuvaiheessa taas värihimoni yltyi, ja oli pakko kaivaa esille vielä pastellinen kanariankeltainen (esssence – love is in the air) pilkkuja piristämään. Kun pilkut oli paikoillaan, annoin niiden kuivua vartin verran rauhassa jonka jälkeen viimeistelin lakkauksen päällyslakalla (Seche Vite).

Pakko muuten todeta, että eilinen postaus oli yksi blogihistoriani jännittävimpiä tekstejä kirjoittaa ja julkaista. Se kuitenkin keräsi aivan mieletöntä palautetta, jota olen ajatuksen kanssa onnessani päässyt lukemaan. Kiitos kaikille! Tämän takia minulla on maailman paras harrastus ♥
Joko te olette alkaneet kaipaamaan värejä kynsille tai pukeutumiseen?

*** Tähdellä merkatut tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply mirka

  Nämä on niin siististi toteutettu! Itselle tulee mieleen vähän myös pääsiäinen, mutta ei liikaa, vaan niin, että voisivatpa toimia silloinkin! 😀 Tykkään!

  16.1.2017 at 16:01
 • Reply Heidi

  Naa on IHANAT <3 Räsymattokuosi mullekkin tuli mieleen ei niinkään pääsiäinen 😀 Toi pilkuttaminen näyttää niin helpolta, mut aina kun oon siihen ryhtynyt (ehkä 3 kertaa) oon todennut että EI oo helppoa ei. Saada nyt siistiä jälkeä aikaan, saman kokoisia pilkkuja ja vielä suoriin riveihin 😀 vaatis varmaan vähän harjottelua...

  16.1.2017 at 17:27
 • Reply Emmi

  Aivan ihanat! <3

  16.1.2017 at 17:38
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä, suurensuuret kiitokset! ♥♥ Ehkä mä toteutan jotain vastaavaa sitten pääsiäisenäkin 😀

  16.1.2017 at 17:44
 • Reply Nena Sofia

  Siis voi jestas sentään, kiitos tuhannesti Heidi! ♥ :') Kyllä noita pilkkuja on tässä tullutkin treenattua, mutta kun sen kerran oppii niin se on oikeasti tosi helppoa 🙂

  16.1.2017 at 17:45
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Emmi! <3

  16.1.2017 at 17:48
 • Reply Marppa

  Ihana piristys tummien lakkausten keskelle! Värit sopii kivasti yhteen. Vierastan vähän pilkkukynsiä, mutta nää on hienot, kun näissä on muutakin ideaa kuin pelkät pilkut.

  Pitäis varmaan itsekin siirtyä värikkäämpiin lakkauksiin, mutta kun se UNICORN CITY on tulossa.. ?

  16.1.2017 at 18:44
 • Reply Maiju

  Voi nämä on tosi söpöt! Kieltämättä sopisi pääsiäiseenkin hyvin 🙂 Mä kaipaan jo kevättä ja se näkyy kynsillä. Ihanaa kun kohta tulee lakoista kevätkokoelmia!

  16.1.2017 at 21:08
 • Reply Nanne // Kuhan lakkasin

  Näin nämä vähän aikasemmin fb:n puolella, ja mulla kans tuli pääsiäisfiilis. Ehottomasti kuitenkin hyvällä tavalla! 🙂 Sun edellinen postaus on mennny ohi. Nyt kun hereillä olevat aivosolut voi laskea kuvauskäden kynsillä, niin katoin vaan nopsaan kuvat. Täytyy sanoa, että saman blogin takaa löytyy kauniita kynsiä ja kauniit kasvot. 🙂 Sen postauksen asiasisällön kimppuun palaan virkeämpänä ajankohtana.

  16.1.2017 at 22:04
 • Reply Minna

  Oi vitsi miten ihanat! Saanhan apinoida? 😀 ♥ .. heti kun vaan jaksan purkaa kynsitarvikkeet laatikoista, niin teen heti kynnet, koska en oo nyt pariin viikkoon lakkaillutkaan, joten pikkuhiljaa alkais olla vähän myös inspistä tehäkki 🙂

  17.1.2017 at 19:33
 • Reply Katarooma

  Nää kynnet on kyllä ihanat!

  18.1.2017 at 11:12
 • Reply Nena Sofia

  Aaaah sä tosiaan tilasit sen! Sun pitää kertoo sitten että mitä tykkäsit 🙂 ♥

  Mä oon tosiaan jo ihan keväisissä tunnelmissa, tänäänkin oli niin ihanaa kun heräsin oikein auringonpaisteeseen! En kyllä yhtään muista milloin niin olisi viimeksi päässyt käymään 🙂

  21.1.2017 at 17:26
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä, en malta odottaa! ♥♥ Kiitos kehuista 🙂

  21.1.2017 at 17:31
 • Reply Nena Sofia

  Voi herttinen sentään, suuret kiitokset! ♥♥ :')

  21.1.2017 at 19:09
 • Reply Nena Sofia

  Voiii kiitos! ♥♥ Ja siis tottakai saat apinoida, ei sellaista tarvitse kysyä – ihanaa kun ihastuit 🙂

  21.1.2017 at 19:10
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kaunis Kataroma! ♥

  21.1.2017 at 19:11
 • Leave a Reply