Follow:

Toukokuun lakkaukset

Voi pojat, se on kesä nyt! Täällä Lappeenrannassa hellelukemat on paukkuneet jo parin päivän ajan, ja sääennusteet näyttävät varsin makoisilta vielä ensi viikonkin osalta. Kesä alkoi rytinällä, ja hyvä niin!

Toukokuukin oli kaikin puolin lämmin, ja se näkyi myös kuukauden aikana toteuttamissani lakkauksissa. Kynsille valikoitui varsin kesäisiä sävyjä, aina hempeistä vaaleanpunaisista metsäisen vihreisiin. Yhteensä koristelin kynnet kuukauden aikana kolmeen kertaan.

 

 

Omia suosikkeja ei tarvitse kauaa miettiä. Kyllä ne on ehdottomasti nuo baby boomerit, joiden tekoon jaoin teillekin ohjeet viime kuun puolella! Kyseinen kynsityyli on aina ollut mieleeni, sillä se on yhtäaikaa ajaton ja hienostunut, sekä herkän tyttömäinen.

Mitkä on muuten teidän lempikynsityylejä? Haluaisitteko tutoriaaleja jostain tietyn tyyppisistä koristeluista? Teen mielelläni lisää koristeluohjeita blogiin myös tulevaisuudessa.

 

Milloin sinä lakkasit kyntesi viimeksi?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply emzi

  Munki lemppari on noi babyboomerit <3

  6.6.2019 at 07:02
  • Reply Nena Sofia

   Jee, kiva kuulla! Se on kyllä todella sievä koristelutyyli <3

   6.6.2019 at 11:23
 • Reply Charlotta

  Noi baby boomerit uppoaa tännekin! Upeat. Itse lakkasin viimeksi värittömällä kynsilakalla vaan, että suojaa vähän kynttä. 😀 Voisi kyllä lakata taas oranssinpunaisella, se on mun uus suosikkikynsilakkasävy <3

  6.6.2019 at 13:23
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos Charlotta! <3 Väritön lakka on kyllä mullakin välillä aika kovalla kulutuksella 😀 Ja ai vitsit, oranssinpunainen! Mun pitää ehkä kaivaa tää myös seuraavaksi kynsille <3

   10.6.2019 at 13:43
 • Reply Aino

  Olis kiva, jos tekisit tuton vaikka siitä kelmuttelusta 🙂

  7.6.2019 at 13:02
  • Reply Nena Sofia

   Hei ihanaa, kiitos toiveesta! Tämä lähtee ehdottomasti toteutukseen 🙂

   10.6.2019 at 13:42
 • Reply Petra / Viilankantolupa

  Mä en oikein syty babyboomerille, sillä monesti ne näyttää mun silmiin liian valkoisilta. Tykkään sellaisesta versiosta, jossa kynsipedin oma sävy kuultaa läpi, mutta pelkällä valkoisella on tietty tosi vaikeaa tehdä nätti liuku, ainakaan kynsilakalla. :/

  Noi vihreät palmukynnet on ihanat! <3

  7.6.2019 at 20:30
  • Reply Nena Sofia

   Oi, tiedän kyllä millaisia tarkoitat! Nekin on hirveän kauniita 🙂 Mä kyllä tykkään kaikenlaisista baby boomereista, mun mielestä ne on aina ihanan herkkiä tyylistä riippumatta.

   Kiitos ihana! <3 Ne on ainakin kesäiset 😀

   10.6.2019 at 13:42

  Leave a Reply