Follow:

Värikästä Wappua!

Maisema on lumisempi kuin viime jouluna, mutta kyllä vain ystävät hyvät, kalenteri väittäisi että tänään vietetään vappuaattoa! Itse havahduin juhlan käsilläoloon vähän viime tipassa, ja vaikka teemakynnet halusinkin, ei aikaa niiden toteuttamiseen ollut kovin paljoa. Niinpä mentiin sieltä, mistä aita oli jo aikapäiviä sitten kaadettu.
Tein ensin ranskiksen distressed -tekniikalla. Kynsien pohjalle lakkasin siis kaksi kerrosta Orlyn French Manicure -sarjan Sweet Blush -crellylakkaa. Tämä loi kynsille aavistuksen läpikuultavan, tasaisen vaaleanpunaisen pohjan. 
Distressed -kuviot toteutin pyyhkimällä kynsilakan oman siveltimen muutaman kerran talouspaperiin, ja sen jälkeen sudin sillä viivoja kynsille. Tässä käytin seuraavia lakkoja: O.P.I: I Manicure for Beads*, Gina Tricot: Pear, China Glaze: Sunshine, Colour Alike: Have a Nice Day*, Essie: B’aha Moment* & Backseat Besties*, Sally Hansen: White On.

Minulla oli pari purkillista Whats Up Nailsin confetteja odottelemassa kokeilua, ja päädyinkin testaamaan niitä näiden ranskisten koristelussa. Omat sävyni Citrus* (erikokoisia sitruunankeltaisia, limenvihreitä, oransseja, valkoisia ja kultaisia pyöreitä glittereitä) sekä Berries* (erikokoisia pinkkejä, hopeisia ja violetteja pyöreitä glittereitä) sopivat kuin nenä päähän lakkaustani piristämään. 
Glitterit ovat melko ohuita ja joustavat jonkin verran, joten isoimmatkin niistä asettuvat nätisti myös kynnen kevyesti kaareville alueille. Minun kynsieni C-kaari on kuitenkin paikoin niin voimakas, että jouduin vähän suunnittelemaan, että minne päin asetan kaikkein suurimmat glitterit. Keskikokoiset ja pienimmät pyörylät asettuivat hyvin mihin tahansa kynnelläni eikä reunat jääneet repsottamaan. Yksi paksuhko Seche Vite -kerros riitti sinetöimään glitterit paikoilleen ja tasoittamaan lakkauksen pinnan.
Confetit ovat omimmillaan nopeissa koristeluissa, sillä näillä saa piristystä kynsille ilman suurta vaivannäköä. Sävyjä on monenlaisia ja moneen tyyliin sopivia, valikoiman näet täältä. Yhden purkin hinta on 4,90€.

Blogiini on joskus kommentoitu ihmetellen, että osaan yhdistellä todella hyvin erilaisia, vähän kummallisia ja leikitteleviä elementtejä toisiinsa siten, että lopputulos on kuitenkin elegantti. Joissain tilanteissa voin samaistua tähän mielipiteeseen, mutta välillä tulee kyllä niitä floppejakin! Onneksi nyt on vappu, eikä lakkauksen hassunkurisuuden pitäisi ketään haitata – päinvastoin. Niinpä voin kulkea leuka (tai sormet) pystyssä näidenkin hupsujen kynsien kanssa!

Ratkiriemukasta, huisin hauskaa ja ennen kaikkea ikimuistoisen ihanaa Wappua kaikille! ♥
*** Tähdellä merkityt tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Charming Nails

  Nämä ovat hullun hauskat! Hyvää vappua, noilla kynsillä kyllä kelpaa juhlia 🙂

  30.4.2017 at 12:15
 • Reply Jonna H.

  Upeat, hempeät mut värikkäät, ei muuten ole helppoa saada noita samoihin kynsiin. 🙂

  30.4.2017 at 13:30
 • Reply Emmi

  Upeat vappukynnet! ?

  30.4.2017 at 16:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 😀 ♥ Näissä ei kyllä ole päätä eikä häntää 😀

  2.5.2017 at 15:53
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Jonna, ihanasta kommentista! ♥ Mun mielestä näistä tuli vähän tyylittömät ja kömpelöt, mutta ihanaa kuulla, ettei muiden silmissä nyt niin pahalta näytä 🙂

  2.5.2017 at 15:56
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos! ♥ 🙂

  2.5.2017 at 15:57
 • Reply Emzi

  Tosi veikeät 🙂

  10.5.2017 at 20:13
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  15.5.2017 at 15:48
 • Leave a Reply