Follow:

Glossybox Syyskuu

*Boksi saatu blogin kautta, mainoslinkki merkitty tähdellä

Glossybox Syyskuu

Syyskuu on edennyt hurjaa vauhtia, ja ihan yhtäkkiä ollaankin ohitettu jo kuukauden puoliväli. On siis jälleen se ihana aika kuukaudesta, kun Glossyboxit tipahtelevat tilaajiensa postiluukuista. Tässä kuussa boksi on ulkoasultaan perinteisen vaaleanpunainen, ja teema on nimeltään “Beauty School”.

Glossybox Syyskuu

Glossybox Syyskuu

Syyskuun Glossyboxin tuotekortti alkaa saatesanoilla “back to school” – mikä tuntuu ainakin omalla kohdallani varsin ajankohtaiselta heitolta. Opiskelu on mukavaa, mutta mikäpä sitä syksyn ahkerointia tasapainottaisi paremmin kuin tarkoin valikoidut, ihanat kosmetiikkatuotteet. Ja niitähän tästä boksista löytyy! Tuotekortin mukaan syyskuun Glossybox avaa ovet syksyn jännittäviin kauneustrendeihin, ja kurssin ytimessä on kauneusrutiinien nostaminen uudelle tasolle.

Tuttuun tapaan boksista löytyy viisi erilaista kauneudenhoitoon liittyvää tuotetta. Aloitan esittelemällä ne yksitellen, ja lopusta löytyy omaa pohdintaani kokonaisuuden onnistumisesta. Mikäli sisältö herättää teissä ajatuksia, vertaisarvioinnit voi jättää kommenttiboksin puolelle!

1. Avant Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer 30ml

Boksin ensimmäinen tuote on Avantin Age Restore -sarjaan kuuluva meikinalusseerumi eli primeri. Tuotteen kerrotaan jättävän iho mattapintaiseksi, ja sen pitäisi soveltua erityisesti rasvaisen ihon tarpeisiin. Tällä kertaa hintalappu pääsi hieman säpsäyttämään, enpä olekaan aiemmin kokeillut näin arvokasta primeria. Mutta sitä suuremmalla syyllä, testaan tämän aivan erityisellä mielenkiinnolla!  Ovh: n. 95€/30ml

2. Pixi Beauty LipLipft Max Honey Sheen 3g

Seuraavaksi boksista paljastui Pixin huulikiilto. Tuote sisältää huulten ihoa hoitavaa aloe veraa, jojobaöljyä sekä kamomillaa. Huulikiillon kerrotaan myös maistuvan mintulta ja tekevän huulista täyteläisemmät. Jännää! Läpikuultavan persikkainen sävy kultaisella shimmerillä on sinänsä sievä. Jää kuitenkin nähtäväksi, löytyykö tälle käyttöä – usein näin vaaleat huulikiillot saavat kasvoni näyttämään hassun värisiltä. Ovh: n. 17€/3g

3. Depend 7-day Hybridilakka Purple Mood 5ml

Dependin oman kestokynsilakkasarjan värilakka. Omani sain pirteässä fuksian sävyssä “Purple Mood”. Sinänsä tykkään siitä, että boksista tulee välillä myös kynsituotteita. Olen kuitenkin viime aikoina koittanut karsia kokoelmastani niiden merkkien lakkoja, joita omistan vain pari tai vähemmän. Tämä menee siitä syystä suoraan eteenpäin. Toinen ikävä puoli tässä lakassa liittyy tuotekortin kuvaukseen. Kortissa kerrotaan hybridilakan kestävän jopa viikon virheettömänä. Dependin sivuilta kuitenkin selviää, että luvattuun kestoon tarvitaan myös sarjan omaa cleanseria, aluslakkaa ja päällyslakkaa. Pelkällä värilakalla ei todennäköisesti saavuteta yhtä hyviä tuloksia. Ovh: n. 4,90€/5ml

4. N.A.E Idratazione Suihkugeeli 200ml

Viikunan ja hibiskuskukan uutetta sisältävä, ihoa kosteuttava suihkugeeli. Luonnonkosmetiikkaa. Suosin aina suihkugeelejä, jotka eivät kuivata ihoani vaan ennemmin jättävät sen hieman kosteutetun tuntuiseksi. Korkkaan siis tämänkin oikein mielelläni. Ovh: n. 4€/200ml

5. Purple Tree Miracle Balm 25ml

Papaijan tuoksuinen monitoimivoide, jonka kerrotaan soveltuvan esimerkiksi kynsinauhoille tai huulivoiteeksi. Pikaisella googlauksella selvisi, että esimerkiksi Glitternistillä suositellaan tätä myös glittereiden kiinnittämiseen. Monikäyttöiset tuotteet ovat aina mieluisia, ja tämä näppärän kokoinen tuubi sujahtikin heti laukkuun. Tuoksu tässä on muuten todella hedelmäinen ja herkullinen! Ovh: n. 4,90€/25ml

Glossybox Syyskuu

Yhteenveto:

Syyskuun Glossybox sisälsi vain ja ainoastaan täysikokoisia tuotteita, ja boksin kokonaisarvo nousi huikealle 125€ tasolle. Kolme viidestä tuotteesta oli sellaisia, jotka otan heti käyttöön, ja vaikken itse välttämättä päädy käyttämään boksissa tullutta kynsilakkaa ja huulikiiltoa, eivät nekään huteja olleet. Jos huulikiillon sävy olisi toinen, olisin siitä todella innoissani, eikä kynsilakkakaan lähtisi eteenpäin mikäli omistaisin sarjan lakkoja ennestään.

Kuukauden teema oli hauska ja ajankohtainen. Koulu kuuluu syksyyn, ja myös työelämässä oleville tämä kurssi oli varmasti mieluisa. Jäin kaipaamaan jotain käyttövinkkejä tuotteille tai muuta oppimateriaalia – sellainen olisi ollut veikeä lisä tämän teemaisessa boksissa. Muutenhan tässä ei ollut mitään moitittavaa, ja syyskuun Glossyboxin kouluarvosanaksi annankin numeron 9+.

 

 

Saatavuus ja hinta

Valitettavasti tämän kurssin ilmottautuminen on jo päättynyt. Voit kuitenkin kipaista Glossyboxin sivuille, ja varmistaa pääsysi tulevien kauneuspakettien pariin. * Mikäli jokin aiemmista bokseista on jäänyt kutkuttelemaan, kannattaa kurkata *tämä Throwback Sale josta löytyy erä aiemmin julkaistuja bokseja hyvällä alella!

Psst! Oletteko muuten kuulleet, että Glossyboxille on tulossa oma, yli 440€ arvoinen joulukalenteri? Ja mikä parasta, Glossybox tarjoaa kaikille ennen 06.10. boksin tilaajiksi liittyneille alennuskoodin, jolla saa 40€ suuruisen edun joulukalenterin ostosta. *Lue lisää kalenterista täältä (huom! sivu sisältää spoilereita).

 

Minkä kouluarvosanan te antaisitte tälle boksille?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Mimosa

  Kynsilakka olisi ollut juuri miun sävyinen 😀 Miulla ei muutenkaan lakat kestä päivää pidempään, joskus jos onni käy, niin maks. 3 päivää. Yksi lakka tuosta sarjasta löytyykin, se pirteän oranssi.

  Muut ei ihan niin sykähdyttäviä, vaikka suihkugeeleistä tykkäänkin, mutta tuo ei oikein kiinnosta. Primereita on tsiljoona (kolme), samoin huulikiiltoja 😀

  Miun arvosana olisi omistakin todistuksistakin tuttu varma vitonen.

  20.9.2019 at 10:47
  • Reply Nena Sofia

   No tässäpä olikin vähän tuotteita sinun makuusi! Mutta niinhän se menee, ettei kaikkia voi miellyttää samaan aikaan 🙂

   20.9.2019 at 14:52
 • Reply tainav

  Mä tilasin boxini 5.9. ja mun boxin arvioitu toimitusaika on vasta 27.9-2.10 . Yleensä mun boxin saapumisessa on kestänyt vähintään tuohon viimeisempään päivämäärään.
  Haluan vaan sanoa,että vaikka mulla nyt tilaajana onkin ennakkotilausmahdollisuus päivää ennen ei-tilaajia niin asiakaspalvelussa mulle vastattiin,että 40 euron alekoodi on vaan ja ainoastaan boxissa ja en voi koodia mistään muualta saada:/
  Mielestäni tosi outoa,mutta niin kai oli LF boxin ja LF kalenterin koodinkin kanssa ja jos kerran samasta paikkaa tulevat nää boxit niin justiinsa joo.
  Mutta on hämäystä saada ihmiset enää tilaamaan syyskuun boxia alennuskoodin toivossa mikäli kalenteri sells like hot cakes niin kuin olen ymmärtänyt voivan käydä.
  Minä en ainakaan ennakkotilaa tai tilaa yhtään mitään kalenteria ilman 40 euron alekoodiani ja se koodi nyt vaan on siellä boxissa ,joka seikkailee jossain postissa.
  Lupaavat ennakkotilausmahdollisuuden syyskuun boxin tilaajille,mutta itse koodia eivät voi antaa.
  Näin minulle vastattiin.
  Jos joku toinen on saanut erilaisen vastauksen ,niin kiinnostaisi tietää,koska olisi epäreilua,jos toisille niitä koodeja taiottaisiin/luotaisiin tyhjästä ja toisille vaan sanotaan,että oi voi:/

  20.9.2019 at 14:14
  • Reply Nena Sofia

   Siis ei ole todellista! Tuo on kyllä ihan järkyttävän törkeää. Miksiköhän sun boksi edes tulee noin myöhään? Eikö ne yleensä pyri toimittamaan nämä kuukauden puolessa välissä? :/

   Mä ihmettelen tätä tilannetta nyt todella suuresti, etenkin kun koodi on hyvin simppeli sanapari ja varmastikin kaikissa bokseissa sama. Miksi ihmeessä ne ei voisi antaa sitä sulle kun olet boksin kuitenkin tilannut? Voiko olla, ettei ne siellä aspassa tiedä sitä koodia? Mä haluaisin niin kovasti nyt meilata sulle tuon koodin, mutten tietysti voi sitä tehdä jos heillä on joku ihmeellinen linjaus tässä. Raivostuttavaa. Mä lähetän niille vielä sähköpostia ja kyselen mistä oikein on kyse.

   20.9.2019 at 15:01
  • Reply Nimetön

   Mulla on sama.. Viime tinkaan tulee aina..

   23.9.2019 at 22:53
   • Reply Nena Sofia

    Mikäli et ehdi saada boksia ennen, kuin kalenterit loppuu kesken, kannattaa olla yhteydessä kuluttajansuojaan. Tässä ei nimittäin markkinointilupaukset toteudu tasapuolisesti, jos osa alekoodiin oikeutetuista ei ehdi kalenteria tilata.

    30.9.2019 at 13:15
 • Reply tainav

  No joo, siinä chat toiminnossa Glossyboxin sivuilla joku Petri Tukeva niminen tyyppi väitti mulle tuollaista.Tarvii varmaan kysyä uudestaan,jos hän ei vaan tiennyt asiaa! Tuntui kyllä olevan varma asiastaan.Luulin sitten,että koodi on henkilökohtainen kuten LF-boxissa, mutta jos se hitto vie on kaikille sama niin voi helvetin huono asiakaspalvelu .

  20.9.2019 at 17:21
  • Reply Nena Sofia

   No justiinsa! On kyllä melkoista asiakaspalvelua 😮

   Mietin, että onkohan siellä joku tietokatko ja Petrikin luuli että koodit on henkilökohtaisia? Kerrassaan kummallinen tapaus.

   21.9.2019 at 18:23
 • Reply tainav

  Sain nyt jo vastauksen vaikka en viikonloppuna odottanut saavani eli:
  Thank you for getting in touch.

  You should receive your discount soon by email.
  Kind regards,

  Nadia.
  Eli englanniksi homma hoituu? Juu, on vähän erikoista. Jään odottamaan lähettävätkö tosiaan koodin ?Mutta joo kiitos sulle kun olet mun ongelmia jaksanut 🙂

  21.9.2019 at 18:21
  • Reply Nena Sofia

   Oho, kiva että sait heti vastauksen. Ja tän perusteella uskon kyllä vahvasti siihen, että Petri oli vaan ihan pihalla koko hommasta. Olisi kyllä ihan toivottavaa että aspassa tiedettäisiin tällaiset jutut -.-”

   Mutta joka tapauksessa, hyvä että lähettävät koodin sähköpostilla! Toivottavasti tekevät sen myös muille, joiden boksi tulee noin myöhään.

   Ja hei ei tosiaan tarvitse kiitellä. Oon vaan iloinen, ettei tarvitse katsella tyhjää kommenttiboksia ja muutenkin autan mielelläni aina, jos jotenkin vaan voin 🙂

   21.9.2019 at 18:31
 • Reply tainav

  Joo, no en ole koodia vielä sieltä kautta saanut,mutta tosiaan kiitos kommenteistasi:) Mielestäni Petri on ollut aiemminkin vastaajana kysymyksiin,joten vaikea ajatella,että hän ei tietäisi asioita. Mulle on tullut myös huonolla suomen kielellä vastauskia,että vähän hakusessa kai on aspa heillä. Olen kyllä potentiaalinen tilaaja,joten en kaipaa huonoja viboja lainkaan…

  21.9.2019 at 20:51
 • Reply tainav

  Joo ja mietin vaan niitä kaikkia,jotka haluavat tilata joulukalenterin alekoodilla ja nyt tilaavat syyskuun boxin?? Niin voi vinkki vitone siitä sanaparista mikä se koodi on.Ja pelottavaa,että en edes itse uskalla kertoa ,huh hah hei.Kysykää aspasta, se kuuluu teille!!

  21.9.2019 at 20:57
 • Reply tainav

  Ihan hullua, koodia ei sitten kuulunut ja laitoin taas kyselyn,niin sain suomeksi vastauksen,että
  Koodisi tulee syyskuun boxin mukana, tätä ei valitettavasti ole mahdollista saada ennen kuin boxisi on saapunut.
  Hauskaa porukkaa;)

  24.9.2019 at 10:25
  • Reply Nena Sofia

   Tää menee jo oikeasti aika törkeäksi. Toivon vaan todella, ettei kalenterit lopu, ennen kuin kaikki syyskuun boksin tilaajat ovat ehtineet saada koodinsa. Mikäli joku kuitenkin jää ilman, sanoisin, että kannattaa olla yhteydessä kuluttajansuojaan. Siinä tapauksessa tilaajia on nimittäin houkuteltu harhaanjohtavalla tiedolla.

   Todella ikävää, mutta en oikein usko että The Hut Groupin kaltainen suuri yritys tietoisesti suosisi tällaista toimintatapaa. Tässä on todennäköisesti käynyt niin, että heillä on puutteellinen määrä henkilöstöä joka hoitaisi näitä Suomen asioita, jolloin kukaan ei varsinaisesti ole tästä hässäkästä vastuussa. Toivottavasti tilanne muuttuu, sillä asiakkaathan tässä kärsii.

   30.9.2019 at 13:13
 • Reply tainav

  Joo, lopulta ainakin mulle kävi niin,että alennus tuli sisään kirjautuneena automaattisesti mulle. Joulukalenteri tuli eilen perille tai hain sen eilen ,mutta syyskuun boxia odottelen yhä.Aika erikoista.Tuli mieleen,että mua vähän huijattiin himoitsemaan kalenteria niin ,että päädyin kuin päädyinkin juuri Glossyboxin kalenteriin.Sillain saatpas etpäs saakaan saatpas etpäs saa-taktiikalla.
  Mutta olen tosi happy,kun mulla on tää kalenteri,tosi kaunis:)

  4.10.2019 at 16:09
  • Reply Nena Sofia

   Okei, hienoa että sait sen alennuksen automaattisesti! Kalenteri on tosiaan kaunis, toivottavasti sisältö on niin hyvä kuin voisi odottaa 🙂

   6.10.2019 at 16:34
 • Reply tainav

  Tosiaan siis en sitä koodia sitten ennakkotilauspäivänä tarvinnut vaan alennus tuli minulle sisään kirjautuneena automaattisesti. ASPA oli kyllä autuaan tietämätön ja ihan turhaa stressiä oli tästä asiasta.
  Oletan nyt,että kaikki muutkin olisivat saaneet alennuksen automaattisesti ,vaikka en kyllä Glossyboxin ollessa kyseessä take anything for granted.
  Kauhea hulabaloo koodista,jota ei edes tarvittu.Hmm.

  4.10.2019 at 16:20
  • Reply Nena Sofia

   Joo, hohhoijaa mitä touhua! Luulisi että asiakaspalvelussa sentään tiedettäisiin tällaiset :/

   6.10.2019 at 16:38

  Leave a Reply